Thuis en stijl

Stoelen uit de serie: de luxe en elegantie van vorm (24 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Stoelen zijn een constante eigenschap van elke kamer. Niet iedereen kan het zich veroorloven exclusieve massief houten stoelen te kopen met een robuust ontwerp en een origineel ontwerp, maar als ze in het huis verschijnen, zullen ze tientallen jaren dienst doen, verrukkelijk zijn met schoonheid, comfort en gezelligheid.


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-2

Kenmerken van massief hout

Het belangrijkste verschil in de vervaardiging van meubels uit massief hout van de vervaardiging van andere materialen is de afwezigheid van extra onzuiverheden die de kwaliteit van de grondstoffen beïnvloeden. Gemaakt van massief houten stoelen vullen het interieur gunstig aan en geven het elementen van luxe. Houten meubels, waaronder massief houten stoelen, worden gewaardeerd om hun energie, wat een positief effect heeft op de gezondheid en emotionele toestand van mensen.

Al duizenden jaren lang werd meubilair traditioneel van hout gemaakt. Stoelen uit het massief hebben een aantal onbetwistbare voordelen:

  • Natuurlijkheid. Milieuvriendelijk materiaal helpt de kracht en energie van mensen te herstellen.
  • Betrouwbaarheid en duurzaamheid. Houten stoelen worden vooral gewaardeerd voor de lange gebruiksduur. De sterkte-eigenschappen van massief houten stoelen zijn aanzienlijk hoger dan die van goedkopere vezelplaten en andere materialen.
  • Kudos. In aanvulling op de sterkte en betrouwbaarheid van houten stoelen kijken respectabele en nobele, zelfs de keuken.

Bovendien zorgen massief houten stoelen, met name keukenstoelen, voor een sfeer van comfort en warmte in de kamer.


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-5


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto.jpeg">

Typen array voor de basis

Houten stoel, natuurlijk, geschikt voor elk interieur. Bij het kiezen van meubels moet er echter rekening mee worden gehouden dat elke boom zijn eigen kenmerken heeft, die verschillen van andere kwaliteiten.

Voor de vervaardiging van lichte meubels wordt beschouwd als de meest geschikte reeks van beuken. Accessoires worden meestal gemaakt van massief grenen. Het meest duurzame materiaal voor de productie van meubels uit de reeks is eiken.


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-7


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-8

Pijnboom

Stoelen van massief grenen zijn de meest goedkope optie van vele anderen. Pine verschilt van andere bomen in zijn aangename geelachtige kleur en licht aroma van hars, dat ook na het verwerken en schilderen van de stoel nog lang aanwezig is. Pine heeft een esthetische uitstraling, dus het is niet altijd geschilderd, alleen bedekt met een beschermende vernislaag.

De harsachtigheid van de boom heeft genezende eigenschappen, vooral nuttig voor mensen die lijden aan luchtwegaandoeningen. Pitch staat niet toe dat een boom rot, beschermt tegen invloed van vocht en temperatuurverschillen. Dankzij de hars, stoelen en andere meubels gemaakt van massief grenen niet scheuren of veranderen.

Het nadeel van houten stoelen gemaakt van grenen is hun gevoeligheid voor zelfs lichte mechanische schade. Om deze reden moeten dergelijke stoelen van massief grenen soms worden geverfd of geprimed.

Voor de productie van stoelen en ander meubilair uit massief hout is er een speciale technologie met zijn eigen fijne kneepjes. Speciale technische uitrusting en speciale vaardigheden worden gebruikt. Zorgvuldige selectie van hout wordt als een van de meest cruciale fasen beschouwd. Drogen wordt uitgevoerd, vervolgens wordt het ronde hout op de planken afgedaan, opnieuw gedroogd en in stukken gesneden.


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-16


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-17

Bij het monteren van het eerste type stoelen nadat alle elementen zijn uitgesneden, worden producten met spikes en nesten gemonteerd in een frame met voor-, achter- en zijblokken. Details van de stoel moeten worden schoongemaakt en gelijmd. Zitplaatsen bevestigd met lijm of schroeven.


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-18


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-19

Bij de productie van het tweede type ontlasting met gebogen benen, worden eerste benen en pro's bevestigd aan de stoel, waarna delen van het paneelbord of roosterrug worden gemonteerd. De rugleuning is met deuvels aan de stoel bevestigd.


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-20


stulya-iz-massiva-roskosh-i-izyashestvo-form-24-foto-21

Met behulp van verschillende methoden voor het verwerken van de array, kunt u een verscheidenheid aan sieraden maken in de vorm van houtsnijwerk, voeringen, om semi-antieke stoelen te maken met gekrulde en gebogen vormen. U kunt een stoel met armleuningen van de array maken, ergonomisch anders. Masters kunnen de array 'verouderen', er een glans op toepassen of het mat maken.

Pin
Send
Share
Send
Send