Thuis en stijl

LED- en neonlichtvensters: voordelen (21 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De spectaculaire decoratieve verlichting van het raam kan indruk op zowel degenen die in de kamer en passanten. Bovendien kan het oorspronkelijke lichtgevende venster fungeren als een gemeenschappelijke huisdecoratie.


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-2

Vaak zijn vensters een belangrijk kenmerk van elk interieur. Met het gebruik van moderne technologie kan elk gewoon raam worden omgezet in een echt kunstwerk dat 's avonds zelfs op grote afstand te zien is.


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-4


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-5


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-6

LED-achtergrondverlichting: voordelen, installatiekenmerken

Bij het versieren van moderne gebouwen is LED-achtergrondverlichting erg populair. Het is gebaseerd op het gebruik van LED-strips, die op elk extern oppervlak worden geïnstalleerd, afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken.


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-9


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-10

Kenmerken van de installatie van LED-achtergrondverlichting

Om het raam met LED-tape te verlichten, kost het niet veel moeite. Het installatieproces van dit type verlichting begint met het meten van de ruimte. Er is een meting van vensters en overspanningen. Dorpels en muurhoogten worden gemeten. Vervolgens wordt de selectie van de optimale punten van een overstraling uitgevoerd.


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-11


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-12

Om ervoor te zorgen dat de kleurenaanbieding van hoge kwaliteit is, is het noodzakelijk om de plaatsen voor verlichting juist te selecteren. Rijpunten voor het plaatsen van berichten vinden plaats. Vervolgens worden de bevestigingspunten van de tape en de voeding geselecteerd. Onder de LED-strip gemonteerde radiatoren. Ze helpen bij het verwijderen van warmte uitgestraald door linten tijdens het gebruik. Dan is de opening van binnenuit afgesloten. Als dit niet gebeurt, is de kleurstroom bij de uitgang mogelijk te zwak.

Het achtergrondverlichtingsprogramma kan absoluut elk zijn. Het wordt geselecteerd op basis van individuele voorkeuren. U kunt eenvoudig een programma kiezen dat optimaal geschikt is voor een specifiek ontwerp.

LED-achtergrondverlichting is vooral populair in de winter. Deze manier van decoratie is relevant aan de vooravond van de nieuwjaarsvakantie. Je kunt je huis zelfs decoreren. Als u echter geen vertrouwen hebt in uw mogelijkheden, is het beter om de diensten van professionals te gebruiken.


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-13


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-14

Neonlichten: de voordelen van het gebruik

Een andere optie om 's nachts gebouwen te verlichten, zijn de neonlichten van ramen. Met dit effect kunt u de aandacht vestigen op uw raam en een gevoel van comfort creëren in de kamer. Neonontwerp heeft vele onmiskenbare voordelen. Een van de voordelen is dat de gloed van dit type comfortabel is voor het menselijk oog. Bovendien is de achtergrondverlichting volledig stil. Vergeet niet dat dit een veilige achtergrondverlichting is, omdat het niet brandbaar is.


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-17


svetodiodnaya-i-neonovaya-podsvetka-okon-preimushestva-21-foto-18

Een dergelijke belichting van het venster wordt in de regel gecreëerd op basis van het gebruik van glazen kolven, die een inert gas bevatten. Dit product is kwetsbaar, dus wees voorzichtig tijdens de installatie. Glazen fles heeft een verhoogde gevoeligheid voor externe invloeden. De installatie van dit soort verlichting is complex en vereist een professionele aanpak.

Pin
Send
Share
Send
Send