Thuis en stijl

Gelamineerde walnoot: kenmerken van de textuur en opties voor combinaties (24 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Tegenwoordig is walnootlaminaat de meest gewilde coatingoptie. Coatings van dit type worden geproduceerd door een groot aantal bedrijven. Deze vloerbedekkingen worden gekenmerkt door een spectaculaire, bruine tint. Met hun hulp kunt u het interieur eenvoudig, ongebruikelijk, vol natuurlijke tinten maken. Het bruine palet vult de ruimte met een speciale uitstraling.


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-2

Bedekken met de textuur van notenhout is de perfecte oplossing voor het creëren van een klassiek en modern interieur. Ongeacht de fabrikant bestaat laminaatnotenhout uit de volgende structuren:

  • Bovenste laag Het is gemaakt van harscoating, waardoor het beschermingsniveau van de coating toeneemt tot verschillende negatieve factoren. De kwaliteit van deze laag heeft een directe invloed op het niveau van duurzaamheid.
  • Decoratieve laag. Het wordt vertegenwoordigd door papier dat aan een speciale behandeling wordt onderworpen. Gebruikt papier voor hout. Je kunt ervoor kiezen om de meest gevarieerde textuur te bedekken. Het is onmogelijk om het decor te beschadigen, omdat het betrouwbaar wordt beschermd door de bovenste laag.
  • De hoofdlaag. De rol van deze laag is HDF-platen, die een hoge sterkte hebben. De plaat heeft hoge operationele en prestatiekenmerken. Dichtheid van een plaat verschillende. Het hangt van de fabrikant af.
  • Onderste laag Het wordt vertegenwoordigd door een stabiliserende pakking. Deze coating biedt bescherming voor het paneel en maakt het bedieningsproces zo gebruiksvriendelijk mogelijk.

Om ervoor te zorgen dat de vloer zo lang mogelijk meegaat, adviseren professionals om er een substraat mee te gebruiken. Het is raadzaam om het type substraat te kiezen dat wordt aanbevolen door de fabrikant.

Walnootkleurenlaminaat heeft een groot aantal onmiskenbare voordelen:

  • Spectaculair, natuurlijk uiterlijk. Deze coating ziet er niet anders uit dan de plaat van massief hout en ziet er natuurlijk uit.
  • Deze coatings zijn perfect te combineren met woonwijken van verschillende niveaus. Ze zijn geschikt in elke kamer.
  • Een rijke verscheidenheid aan keuzes. Moderne fabrikanten produceren deze coating in verschillende tinten. Het is de perfecte oplossing voor een verscheidenheid aan functionele ruimtes: slaapkamer, woonkamer, keuken, etc.
  • Hoog niveau van milieuveiligheid en hygiëne. Dit is een uitstekende veilige bekleding voor woonruimtes. Dit type laminaat is zelfs geschikt voor kinderkamers.
  • Hoge weerstand tegen vuur.


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-5


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto.jpeg">

De belangrijkste nuances van bediening

De reikwijdte van de werking van de gelamineerde coating is breed. Als het is gekozen voor woonruimte, is het beter om de voorkeur te geven aan natuurlijke tinten.

Natuurlijke tinten zijn beige, geel, bruin en grijs. Ze zien er nobel uit en helpen om een ​​unieke sfeer in de kamer te creëren.

Donker of licht laminaat is geschikt voor een breed scala aan stijlbeslissingen. Het kan gelamineerd walnootland, klassiek, barok, modern, vintage, ethno en vele andere stijlen zijn. U kunt eenvoudig de beste pasvorm vinden.


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-7


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-2.jpeg">

Er zijn verschillende klassen van werking van dit type laminaat. Moderne bekledingen van klasse 33, 32, 31 zijn perfect voor een cottage of appartement.De eerste twee klassen worden gekenmerkt door het maximale niveau van duurzaamheid. Als laminaat voor commerciële gebouwen wordt gekocht, is het raadzaam om laminaten van categorie 33, 34 te gebruiken. Met dit niveau van duurzaamheid kan het laminaat 12 jaar of langer meegaan.


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-8


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-9


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-10

Hoe walnootlaminaat in het interieur te gebruiken?

Gelamineerde walnoot in het interieur, die effectief verschillende soorten walnoot imiteert, kan het meest uiteenlopende kleurenpalet van licht tot donker hebben. Er zijn veel opties om uit te kiezen.


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-11


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto.png">

Laminaat Amerikaans notenhout wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een geavanceerd complex patroon. Hiermee kun je de strikte klassiekers in het interieur recreëren.


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-13


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-14


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-15

Gelamineerde Italiaanse walnoot is een van de mooiste kleuren van vloeren. Het heeft een trendy kastanjebruine kleur. Het palet is rijk en compact. Voor donkere tinten van deze coating is het belangrijk om lichte muren te kiezen.


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-16


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-17


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-18

Coating kleur walnoot is zeer gewild bij de consument. Het ziet er zeer elegant en romantisch uit, niet opvallend, vult de kamer met comfort, een enkele stijl. Milanese walnoot is een klassieke en stijlvolle interieuroplossing. Deze coating heeft een speciale structuur, die de voordelige boomstructuur benadrukt. Dit type coating vult de ruimte met een uniek comfort.


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-19


laminat-pod-oreh-osobennosti-fakturi-i-varianti-sochetanij-24-foto-20

De walnooth-reeks laminaat zal harmonieus worden gecombineerd met elke inrichting van de ruimte, omdat het stijl en elegantie in de kamer brengt. Met inachtneming van alle aanbevelingen van de producent is deze bekleding in staat om gedurende een lange tijd te dienen.

Pin
Send
Share
Send
Send