Thuis en stijl

Houten inrichting - esthetisch plezier (27 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Hout is een dankbaar materiaal dat gemakkelijk te verwerken is. Decorelementen van hout, op verschillende manieren gemaakt, versieren het interieur van huizen en tuinen. Mooi en origineel ontwerp, met de hand gemaakt of besteld bij professionals, veroorzaakt altijd esthetisch plezier en interesse. Dit kan een wandpaneel zijn, uitgesneden balusters, decor voor meubels, tuinbeeldhouwwerk of een gezellig prieel op de site.


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-2

Het decor op de site

Gewone hoveniers en rijke burgers, elk volgens hun eigen kunnen en vaardigheden, houden zich bezig met het versieren van hun kavels. Tuindecoratie is een van de eerste plaatsen.


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-5


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-6

Tuindecoratie is divers en neemt soms onverwachte vormen aan. In de cursus zijn alle beschikbare materialen: verf, vernis, eierschaal, deksels uit plastic flessen, gebroken glas, synthetisch koord, in het algemeen, alles.

Natuurlijke en warme kleuren van hout passen perfect in verschillende stijloplossingen voor interieurs:

  • Classic;
  • modern;
  • eclectisch;
  • etno;
  • Country muziek;
  • Scandinavische stijl;
  • Hi-tech (zo paradoxaal als het klinkt).


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-12


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto

In dit geval hangt het allemaal af van het idee, de vorm en de verwerking. De soepele textuur maakt het mogelijk om zachte lijnen, krommingen of strikte en avant-gardistische decoratie-elementen te creëren.

De innovatieve benadering van ontwerpers tot traditioneel materiaal opent nieuwe en verrassende facetten van deze dankbare grondstof. Wat is de combinatie van transparante hars en fragmenten van houten trunks, die zijn verbonden in avant-garde tafelbladen, terwijl ze een echte steensterkte en slijtvastheid bezitten. Dankzij deze boom begonnen ze de kamers waarin er vocht is te versieren: de keuken en de badkamer. En als u lichtaccumulerende pigmenten toevoegt aan de polymeerhars, zullen deze objecten in de schemering glanzen met alle kleuren, waardoor het interieur fantastisch is.

In de creatie van architecturale objecten en decoratieve elementen op de productie van gebruikte conditionele materialen. Bars, planken en boomstammen van goede kwaliteit en regelmatige vorm. Een ander ding - ontwerpideeën en onafhankelijke werken in hun eigen tuinlandgoederen. In dit geval, om artistieke werken van decoratieve kunst te creëren, gaan alle onderdelen van de plant in bedrijf: wortels, hennep, twijgen, staand dood hout, vin, schors, zaagsneden, oude planken;


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-17


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-18

Afhankelijk van de locatie en bestemming van objecten, worden verschillende fragmenten van de boom gebruikt. Oude stammen die veel tijd in zout en zoet water of planken van oude boten hebben doorgebracht, worden beschouwd als een speciale waarde voor ontwerpers. Dit komt door het effect van de vloeistof op het hout, waardoor het een verouderd uiterlijk krijgt en een grijze, saaie tint. Harde vezels worden geproduceerd en zachte vezels worden weggespoeld. Dit materiaal wordt gebruikt in zijn oorspronkelijke vorm, hoeft niet te worden gedecoreerd of wordt aangevuld met metaal, polymeerharsen en plastic.


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-19


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-20

Wandpanelen, gesneden houtdecor, daarentegen, vereisen frisheid en zachtheid van onbewerkte stukken die geschikt zijn voor snijgereedschappen. Misschien is het enige dat alle verwerkingsmethoden verenigt de mate van droogte van het materiaal. Het is noodzakelijk voor een lange levensduur en veilige werking van producten. Zelfs volwassen stoelen, gevormd uit dunne stammen en uit boomtakken, worden grondig gedroogd en gedeeltelijk behandeld voor gebruik om ze een complete en complete uitstraling te geven.


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-21


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-22

Variaties op het thema van decoratieve motieven uit hout zijn er in overvloed, en moderne materialen en creatieve ideeën dragen bij aan het ontstaan ​​van nieuwe. Koffietafels van enorme stronken onder glazen tafelbladen of imitatie van een stapel platte zaagsneden op een hele muur in de kamer is een teken van de huidige modieuze interieurs. Praktisch voor elke stijl kunt u uw decor kiezen uit hout, u hoeft alleen maar te wensen. Het belangrijkste is om te profiteren van de mogelijkheden van het materiaal en je wensen te formuleren, en de boom is altijd klaar om te beantwoorden.


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto.png">


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-23


dekor-iz-dereva-esteticheskoe-udovolstvie-27-foto-24

Pin
Send
Share
Send
Send