Thuis en stijl

Werkbladen gemaakt van spaanplaat - een ontwerpoplossing voor een moderne keuken (22 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Elke dag verbetert de wereld, en de mens streeft er ook naar. Dit betreft niet alleen kennis en karakter, maar ook de verbetering van hun leefomstandigheden. Speciale aandacht wordt besteed aan een comfortabele en multifunctionele keuken, waar veel niet-werkende tijd thuis wordt doorgebracht.


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-2

Hier bereiden ze niet alleen voedsel voor het hele gezin, maar ontmoeten ze ook vrienden, bespreken ze actuele problemen en belangrijk nieuws terwijl ze een kopje van hun favoriete drankje drinken. Daarom is voor het comfort van de hele situatie belangrijk, inclusief meubels. Bij het kiezen van een keukeneenheid om welke reden dan ook, ligt de nadruk op de gevel en samenstelling, en denken maar weinig mensen aan het aanrecht. Het is namelijk een geweldige aanvulling op het ontwerp en benadrukt de nodige details.

Met een goede keuze kan het een centraal interieuraccent in de keuken worden. In moderne keukens wordt elk detail tot in het kleinste detail doordacht om gebruikers het grootste gemak te bieden. Aanrecht wordt beschouwd als het belangrijkste werkoppervlak om te koken. Daarom worden er nogal hoge eisen aan gesteld. Bovendien kan het geschikt zijn voor het benodigde keukengerei, en dit vereist dat het materiaal ook uithoudingsvermogen moet hebben, naast andere voordelen.

Spaanplaattoppen licht en donker zijn geschikt voor keukens van verschillende grootten en stijlen. Dit is ideaal als u niet het geld hebt voor een volledige update van de headset.

Het is dit detail dat ertoe bijdraagt ​​de stijl van uw keuken onherkenbaar te veranderen en de sfeer op te frissen met een modieuze nieuwigheid. En een groot pluspunt is dat ze voldoen aan alle hygiënische en hygiënische normen, evenals aan gevestigde kwaliteitsnormen.


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-5


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-6

Verschillende keuzemogelijkheden

Als u rekening houdt met de basisvereisten voor het werkoppervlak in de keuken, kunt u gemakkelijk het benodigde materiaal voor dit product selecteren. Bij het kiezen, vertrouw op zijn operationele en functionele kwaliteiten. De keuze van tafelbladen op de moderne markt is groot genoeg. Het kunnen zowel klassieke als high-tech materialen zijn:

 • natuursteen;
 • kunstmatige materialen;
 • een boom;
 • metaal;
 • acryl;
 • gehard glas.

De populairste vandaag zijn werkbladen gemaakt van spaanplaat. Hun populariteit is niet verrassend, omdat het materiaal een aantal voordelen heeft.

 1. Gunstige kosten.
 2. Milieuvriendelijke grondstoffen.
 3. Weerstand tegen beschadiging (krassen, snijwonden, enz.).
 4. Het gebrek aan speciale zorg (veeg alleen met een vochtige doek). Neem geen vuil op in de tafelafdekking.
 5. Weerstand tegen ultraviolette stralen en weerpatronen.
 6. Weerstand tegen inkten en voedingszuren.
 7. Gebrek aan naden en gewrichten.
 8. Eenvoudige vervanging met uw eigen handen, zonder extra kosten voor de installatie.
 9. Bestand tegen vocht.
 10. Hoge slagvastheid.
 11. Weerstand tegen vervormingen.
 12. Veiligheid om met voedsel in wisselwerking te staan.
 13. Weerstand tegen temperatuureffecten.
 14. Lange levensduur.


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-9


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-10

Materiële eigenschappen voor werkbladen

Aanrechten in de keuken gemaakt van spaanplaat gemaakt van spaanplaat. Door productie wordt de methode van warmpersen van houtdeeltjes gebruikt. Hierdoor zijn de fysische eigenschappen van het materiaal niet slechter dan die van triplex. Aan vier zijden is het bedekt met een vierlagig laminaat. Dankzij hem is het oppervlak zeer goed bestand tegen mechanische schade van welk type dan ook en tolereert het de effecten van agressieve reinigingsmiddelen. Daarom verdienen ze zo'n populariteit in het dagelijks leven.

Nog een voordeel van gelamineerde spaanplaten - een enorme keuze aan kleurenpalet en decor. De meest populaire kleuren zijn zwart, zandsteen, metaal, groen, beige, etc.

Gelamineerde werkbladen kunnen verschillende texturen hebben, bijvoorbeeld glad, ruw (imitatie van natuursteen), sinaasappelschil.


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto.jpeg">


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-11

U kunt elke optie kiezen die de individualiteit van uw interieur benadrukt en harmonieus past in het ontwerp van meubels in de keuken. Verschillende contrasten kunnen de toon zetten: country en hightech, zwart en wit. Door de individuele bestelling is alles gecombineerd en gelamineerd.

Vandaag de dag meestal een spaanplaat met een plastic bekleding. Het is een hygiënisch thermisch en slijtvast materiaal dat eruit ziet als een meerlagig papier. Deze kunststof is geïmpregneerd met hars, geperst onder hoge druk en beschermd van bovenaf met een slijtvast polymeer, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid toevoegt aan het tafelblad. Bovendien is het product zeer praktisch en heeft het een aantrekkelijk uiterlijk. Het heeft ook vele soorten kleuren en texturen. Bijvoorbeeld:

 • gladde mat;
 • gloss;
 • matte plaque;
 • natuurlijk hout, etc.

Ook wordt de sterkte geleverd door een beschermende laag, zodat het oppervlak probleemloos kan worden gebruikt in omstandigheden van hoge slijtvastheid: keuken, medische instellingen, kleuterscholen.


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-13


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-14

De veelzijdigheid en functionaliteit van externe dekking is dat deze niet alleen binnenshuis kan worden gebruikt, maar ook op straat, bijvoorbeeld in de restaurantsector, in een privétuin, voor verschillende evenementen zoals tentoonstellingen en andere dingen.


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-15


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-16

Kenmerken van de productie van werkbladen

Countertop gemarmerde en andere huidige kleuren kunnen worden gemaakt volgens een standaard monster, en onder de volgorde volgens individuele parameters. Ze kunnen variëren in dikte en lengte. Het ontwerp omvat een egalisatiecoating en een polyurethaan lekbak, evenals de componenten die nodig zijn voor installatie - dekvloeren en beschermende en decoratieve plinten.


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-17


stoleshnici-iz-dsp-dizajnerskoe-reshenie-dlya-sovremennoj-kuhni-22-foto-18

Variaties van de uitvoering van werkbladen een enorme hoeveelheid: met vensterbanken, gootstenen, etc. Het belangrijkste is de harmonie met de rest van de meubelset. De vorm en het ontwerp worden naar smaak gekozen in overeenstemming met de voorkeuren van de klant en het individuele interieur. Om populariteit te bereiken, bestuderen fabrikanten globale trends in ontwerp en architectuur om hun klanten constant te verrassen met nieuwe decors. En de modellen die niet meer relevant zijn, worden uit de productie verwijderd.

Werkbladen voor de keuken van spaanplaat moeten worden gemaakt door geavanceerde technologie met behulp van geïmporteerde apparatuur aan de oppervlakte was uniform, gesloten en voldoet aan alle noodzakelijke hygiënische eisen, zodat u zowel in huis keukens en professioneel restaurant kunt gebruiken.

Om het tafelblad zo lang mogelijk te kunnen dienen, moet u alle eindsecties met een kleurloos afdichtmiddel (of silicone) verwerken. De financiële kosten ervan zijn niet significant, maar de volledige waterbestendigheid is gegarandeerd.

Helaas zijn er naast duidelijke voordelen ook een aantal nadelen aan de werkbladen van spaanplaten, waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van dit nieuwe interieurelement:

 • Dergelijke werkbladen kunnen niet worden gerepareerd in geval van zichtbare schade.
 • U kunt ten minste een aantal van deze platen niet verbinden, zodat u de naad niet kunt zien.
 • Er kunnen problemen zijn bij de productie van afgeronde tafelbladen. Op de plaatsen waar getrimd wordt, wordt meestal een film aangebracht, dezelfde als op het oppervlak, maar op de plaatsen van hun naad zal er nog steeds een naad zijn.

In alle hoeken van het land worden tafelbladen verkocht van verschillende fabrikanten, zowel buitenlandse als binnenlandse. Opgemerkt moet worden dat er geen speciaal verschil is, het is alleen merkbaar in de kosten van geïmporteerde LDSP-goederen. Daarom adviseren wij u om contact op te nemen met betrouwbare leveranciers die zich al enkele jaren bewezen hebben en een garantie voor de aankoop bieden.

Pin
Send
Share
Send
Send