Thuis en stijl

Overzicht toiletten met bidetfunctie (20 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Nu een heleboel hardware-winkels en fabrikanten die sanitair bieden in verschillende vormen en kleuren, maar ook voor elke smaak. Er is ook een bidet van verschillende grootte en ontwerp. Maar als de afmetingen van het toilet niet samen tegelijkertijd kunnen worden geïnstalleerd, dan is het toilet, gecombineerd met een bidet, de beste keuze. Het heeft de constructie van een conventioneel toilet met een geïntegreerde hygiënische douche en heeft verschillende voordelen:

 • Bespaart ruimte als het beperkt is.
 • Voor mensen op de leeftijd die het moeilijk vinden om in bad te gaan, en voor zwangere vrouwen, helpt het om hun persoonlijke hygiëne in stand te houden.
 • Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden.
 • Ze zijn beter dan gewone toiletpot, omdat fabrikanten ze in de beste kwaliteit produceren.
 • Ook beschikbare modellen met elektronische regeling, ventilatie en verwarming.


obzor-unitazov-s-funkciej-bide-20-foto


obzor-unitazov-s-funkciej-bide-20-foto-2

Natuurlijk probeert iedereen de badkamer er leuk en gezellig uit te laten zien. Om dit te doen, is het noodzakelijk dat alle interieurdetails in dezelfde stijl zijn. Daarom produceren fabrikanten ze verschillend in stijl en kleur.

Elk jaar proberen fabrikanten het toilet te openen met een bidet, die nieuwe technologieën gebruikt.

 1. Wassing modus. Het kan golvend, pulserend, met trilling of licht zijn.
 2. De positie van het mondstuk. Het kan worden bevestigd of automatisch worden uitgebreid. De tweede weergave begint te werken nadat op de knop "start" is gedrukt en begint met het leveren van water met een bepaalde temperatuur. In principe wordt het niet meer dan veertig graden geserveerd. Ook in de intrekbare fitting levert het water onder verschillende druk en in sommige modellen zijn er zeven stappen.
 3. De mate van uitbreiding heeft zeven stappen. Dankzij dit kan iedereen zelf de noodzakelijke positie kiezen. Het wordt goed gebruikt voor medische doeleinden, het toevoegen van medicijnen of kruidenafkooksel.
 4. Een toilet met een bidetfunctie wordt ook twee in één genoemd, alleen omdat het tegelijkertijd het oppervlak desinfecteert en onaangename geuren vernietigt. Na elk gebruik worden de nozzles gereinigd met een speciale desinfectieoplossing.
 5. Verwarmd water. Om het water te verwarmen, installeer specifiek de verwarmer, die begint het water te verwarmen nadat u op het toilet gaat zitten.
 6. Het apparaat bedekt en zetels. De nieuwste modellen zijn uitgerust met een microlift en sommige beginnen soepel te stijgen met het uiterlijk van een persoon. In deze automatische spoeling begint te werken nadat de klep sluit.
 7. Sommige modellen hebben verlichting en een haardroger, die is uitgerust met een droogmodus.

Afgezien van het feit dat de coating vlekbestendig is, is deze ook antibacterieel door het gebruik van zilver.


obzor-unitazov-s-funkciej-bide-20-foto-5


obzor-unitazov-s-funkciej-bide-20-foto-6

ontwerp

Extern, verschilt het toilet met een ingebouwd bidet van het eenvoudige alleen in de grootte van de stortbak. Vanwege het ingebouwde elektronische systeem is het een beetje groter. Een eenvoudig sanitair apparaat verandert in een modern bidet wanneer u op een knop drukt.

Dit sanitair is onderverdeeld in drie types:

 • Floor.
 • Opgeschort.
 • Corner.

Het staande toilet met bidetfunctie verwijst naar klassieke modellen. Het wordt rechtstreeks op de vloer geïnstalleerd en verschilt alleen van de gewone omdat het een watertoevoer naar de sproeier en de verwarmingsregeling heeft.

Een hangend toilet met een in de badkamer compact bidet neemt weinig ruimte in beslag. Tegelijkertijd is de stortbak verborgen in de muur, die extra ruimte geeft in een kleine ruimte.

Om het te installeren, hebt u een installatie van stevig materiaal nodig dat de hele structuur met een persoon kan weerstaan. Tijdens de installatie worden de drainknoppen op de muur geplaatst, waarvan er één dient om de tank volledig leeg te maken en de andere gedeeltelijk, en zoals bij alle modellen heeft deze voor- en nadelen.


obzor-unitazov-s-funkciej-bide-20-foto-10


obzor-unitazov-s-funkciej-bide-20-foto-11

voordelen

 • Het is gemakkelijk schoon te maken.
 • Compact en neemt weinig ruimte in beslag.
 • Stil werken.

tekortkomingen

 • Zware toegang tot het afvoersysteem.
 • Vereist een hoop moeite om te installeren.


obzor-unitazov-s-funkciej-bide-20-foto-12


obzor-unitazov-s-funkciej-bide-20-foto-13

Hoek toilet

Hoek-wc-compact met een bidetfunctie is zeer geschikt voor zeer kleine badkamers, waar geen plaats is voor een klassiek model, omdat het minder ruimte inneemt dan een hangend toilet. Installeer het in de hoek, het heeft een driehoekige tankvorm en heeft zijn voor- en nadelen.

voordelen

 1. Neemt weinig ruimte in beslag.
 2. De badkamer heeft afgevlakte hoeken.
 3. Het heeft een stille werkvorm.

Als u een toilet of een bidet kiest, is het beter om de keuze op het elektronische apparaat te stoppen - ze hebben een aantal voordelen:

 • Een breed scala aan functies.
 • Eenvoudige installatie voor elk gezinslid.
 • Ingebouwde filter voor schoonmaken, wat warm water is, en het kan optioneel vloeibare zeep toevoegen.
 • Aero- of hydromassage.
 • Dankzij de ingebouwde microlift sluit het deksel soepel en pas daarna begint de spoeling.
 • Het heeft een ultraviolet licht dat desinfecteert, kiemen doodt en de lucht steriliseert.

Artsen zeggen dat het bidet een goede profylactische werking heeft tegen vele ziekten.

Als de reparatie in de badkamer nog vroeg is of geen geld voor een nieuw bidet, maar echt wilt hebben of gewoon nodig heeft, begonnen fabrikanten hiervoor een hoes te maken met een bidetfunctie.

Hierboven werd alles verteld over het toilet met een ingebouwd bidet, dus begrijp wat het toiletdeksel met de functie van een bidet heel eenvoudig zal zijn. Het is hetzelfde apparaat met dezelfde functies, alleen ingebouwd in de stoel. Er is ook een mondstuk dat naar behoefte is geavanceerd, er is een mengsel van water en verwarmde stoelen.

Elk model wordt gedeeld door de locatie van de afvoerpijp, die samenvalt met het riool. Op parameters zijn ze verdeeld in horizontaal, verticaal en schuin.

Bij het kopen van een toilet met een bidet, moet u op garantiekaarten en kwaliteitscertificaten letten. Met een garantiekaart, in geval van breuk of als de goederen niet past, is het onderworpen aan gratis vervanging.

Zorg ervoor dat u het product controleert op schade, die het werk verder kan beïnvloeden en de levensduur kan verkorten.

Pin
Send
Share
Send
Send