Thuis en stijl

Bestekbak: interessante ontwerpen (20 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De besteklade in de lade is een integraal onderdeel in elke keuken, omdat alle keukengerei zo ergonomisch mogelijk moet worden geplaatst. Het is belangrijk dat alle benodigde items bij de hand waren. Een standaard opbergvak is de gemakkelijkste en handigste manier om orde in de keuken te creëren. Meestal zijn trays aangepast aan de toon van het meubilair of hebben ze een neutrale kleur.


lotok-dlya-stolovih-priborov-interesnie-konstrukcii-20-foto


lotok-dlya-stolovih-priborov-interesnie-konstrukcii-20-foto-2

Elke gastvrouw droomt ervan dat alles in de keuken netjes in de schappen ligt. Als je de organisatie van de keukenruimte met verbeeldingskracht benadert, kan zelfs de meest eenvoudige keuken worden omgezet in een opwindend proces.


lotok-dlya-stolovih-priborov-interesnie-konstrukcii-20-foto-5


lotok-dlya-stolovih-priborov-interesnie-konstrukcii-20-foto-6

Wat is een bestekbak?

Uittrekbare bestekbakken zijn een compacte doos die is verdeeld in secties. Het aantal secties kan verschillen. Secties helpen om de apparaten correct te sorteren. Elke sectie moet een specifiek type instrument opslaan. Met een dergelijke lade kunt u snel en snel het juiste apparaat vinden.


lotok-dlya-stolovih-priborov-interesnie-konstrukcii-20-foto-8


lotok-dlya-stolovih-priborov-interesnie-konstrukcii-20-foto-9

Een dergelijke praktische doos verpakt en bewaart niet alleen keukengerei, maar vervult ook een andere belangrijke functie: het droogt het bestek. Dankzij dit apparaat valt de vloeistof niet op het delicate oppervlak van het meubilair en drogen de apparaten in korte tijd uit.


lotok-dlya-stolovih-priborov-interesnie-konstrukcii-20-foto-10


lotok-dlya-stolovih-priborov-interesnie-konstrukcii-20-foto-11

Bestekcontainers kunnen smal en breed zijn. In de regel liggen ze in het bereik van 300-1200 mm. Tegenwoordig zijn er veel vraag naar modellen die zijn uitgerust met schuifsecties aan de zijkanten. Deze lade kan eenvoudig worden aangepast aan de breedte van de kast.

Het is noodzakelijk om de materiaalkeuze competent te benaderen. Moderne trays worden gemaakt op basis van het gebruik van materialen zoals plastic, hout, roestvrij staal. Overweeg de voordelen van elk materiaal.

Experts adviseren om een ​​dienblad op te pakken, gebaseerd op de stijlbeslissing van de keuken. Dus als de keuken is gemaakt in de Scandinavische stijl, dan is een doos voor apparaten gemaakt van natuurlijk hout perfect. Het ontwerp van de ruimte in de high-tech stijl zal in perfecte harmonie zijn met de lade van praktisch roestvrij staal. In moderne interieurs en klassieke comfortabele plastic modellen worden voornamelijk gekozen.

Pin
Send
Share
Send
Send