Thuis en stijl

Hoe een luchtbevochtiger voor een appartement of huis kiezen?

Pin
Send
Share
Send
Send


In de meeste gevallen is de wens om een ​​apparaat te kopen voor het bevochtigen van de luchtruimte gebaseerd op de noodzaak om de lucht schoner te maken. Als de lucht in de kamer van slechte kwaliteit blijkt te zijn, kan dit de gezondheid van de eigenaren nadelig beïnvloeden: schadelijke micro-organismen komen in de longen terecht, wat tot moeilijk ademen leidt. Als de lucht een laag vochtpercentage bevat, zullen huisplanten, houten meubels en parket beginnen te verslechteren.

De belangrijkste fabrikant van dergelijke apparaten is het bedrijf Boneco. Hun product met dezelfde naam als de S 450-versie functioneert op basis van verdamping bij hoge temperatuur. Zo is de lucht verzadigd met vocht uit steriele stoom. Met de luchtbevochtiger kunt u het niveau van de totale luchtvochtigheid verhogen (meer dan 60 procent) en heeft u ook de hoogste prestaties bij vergelijkbare apparaten.

Deze apparaten worden als de meest populaire beschouwd onder kopers van dergelijke apparatuur. Een uitstekende combinatie van prijs, kwaliteit, ontwerp en functionaliteit, evenals een breed scala aan toepassingen, veroorzaken een hoge consumentenvraag.

Sommige versies van de apparaten zijn uitgerust met een knop met een draaimechanisme (controle op mechanische basis). Toegegeven, er zijn nog steeds systemen die worden aangestuurd met behulp van aanraakknoppen.

Deze apparaten voor luchtbevochtiging zijn een uitstekende optie voor installatie in woningen en kantoren. Ze worden meestal geadviseerd om te gebruiken in de slaapkamers en kamers voor kinderen. Het is de moeite waard op te letten dat deze luchtbevochtigers niet in dezelfde universaliteit verschillen als bij ultrasone apparaten: het geproduceerde vochtigheidsvolume heeft een specifieke limiet (niet hoger dan 60 procent). Om deze reden wordt het niet aanbevolen om traditionele luchtbevochtigers in wintertuinen en serres te installeren.

Pin
Send
Share
Send
Send