Thuis en stijl

Frameloze beglazing: kenmerken en voordelen (24 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Met frameloze beglazing kunt u de gevel van het gebouw, balkon of veranda een geheel nieuw uiterlijk geven. Deze technologie kwam uit Finland en werd al snel populair. Het wordt gebruikt bij de bouw van nieuwe gebouwen of de reparatie van oude gebouwen.


bezramnoe-osteklenie-osobennosti-i-preimushestva-24-foto


bezramnoe-osteklenie-osobennosti-i-preimushestva-24-foto-2

Ontwerpkenmerken

Technisch frameloze beglazing van een balkon is een vrij sterke constructie van een profiel dat de vorm herhaalt van het element waarop het is gemonteerd. Eén aluminium profiel is bevestigd aan de bovenste plaat van het balkon en de andere aan de borstwering met ankerbouten. Glas is bevestigd aan het frame met behulp van speciale verplaatsbare scharnieren en lijm. In dit geval kunt u een transparant, mat of getint materiaal kiezen.

Bij installatie van luiken is het mogelijk om verschillende systemen van een frameloze beglazing te gebruiken.

Vanwege de technologische kenmerken van de frameloze beglazing van de gevels van sommige architecturale elementen, verplaatst geleidelijk de gebruikelijke dubbele beglazing met frames en rekken.

Ondanks het feit dat frameloze beglazing van balkons en loggia's wordt beschouwd als een modieuze richting in de installatie van balkonhekwerk, zullen niet alle kopers het geschikt vinden. Om een ​​keuze voor een dergelijke constructie te maken, is het noodzakelijk om de tekortkomingen te kennen die cruciaal kunnen zijn.

Momenteel zijn de productie van dergelijke vensters in verschillende bedrijven actief. Ze kunnen echter hun eigen aanpassingen maken aan de systeemtechnologie, die hun werk zullen onderscheiden. Technologieën zijn onderverdeeld in twee typen: Fins en binnenlands.

Naast het gebruik van deze technologie bij de inrichting van het balkon of de loggia, maken de eigenaren van buitenhuizen actief gebruik van de frameloze beglazing van de veranda en het terras. In dit geval kunt u ook verschillende soorten beglazing en grootten van schilderijen kiezen. Wanneer de deuren gesloten zijn, kan het uitzicht vanaf de buitenkant worden vergeleken met een stevige muur vanwege de strakke pasvorm van het glas op elkaar.

Nadat de klant besloten heeft om een ​​kaderloos ontwerp te installeren, moet de klant een keuze maken uit het type beglazing en het bedrijf dat diensten zal verlenen voor de productie, levering en installatie van het apparaat. Kies een leverancier die u nodig heeft om zijn ratings, klantbeoordelingen en de kosten van services te bestuderen.

Pin
Send
Share
Send
Send