Thuis en stijl

Afvallen voor thuis - geestelijke verzorging (53 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Thuis is de belangrijkste plaats voor ons. Hier kunnen we ons verbergen voor de problemen van de buitenwereld en vreemden. Onze familieleden wonen hier en elke dag wordt wat door de familie wordt gedaan bereikt als een gezin - mentale en fysieke intimiteit, zorg voor elkaar. Hier beginnen onze kinderen voor de eerste keer de wereld en het leven te leren. Het huis en het feit dat het is - het meest waardevolle tastbare bezit voor de meerderheid van de bevolking. Op basis van deze aspecten moet u rekening houden met de charmes voor het huis en de waarde ervan, met de methoden voor de vervaardiging en plaatsing.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-2


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-3


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-4


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-5


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-6

Plaatsen voor talismannen in het huis: voordeel en actie

Het is raadzaam om een ​​plaats te kiezen om het huis te beschermen, afhankelijk van waar de beschermende krachten naartoe moeten worden gericht. Overweeg enkele van de populairste categorieën:

 • Gemeenschappelijk familie- en huisamulet van alle problemen en tegenslagen. De beste accommodatie is de gemeenschappelijke ruimte in het huis of op zijn minst de kamer waar het gezin het vaakst samenkomt. Het kan zelfs een keuken zijn, als er een gezamenlijke maaltijd komt, of een slaapkamer van een getrouwd stel. Het is gepast om te beschermen tegen al het negatieve, wat het welzijn van het gezin kan verstoren, evenals talismannen voor toestemming, gezondheid en welzijn.
 • Behouden tegen scheiding (voor wederzijdse liefde). Meest relevant voor gehuwde vrouwen of in een permanent partnerschap. Het bevindt zich meestal in de gemeenschappelijke ruimte van het paar - de slaapkamer - in de directe nabijheid van het bed. Vanwege zijn specificiteit is het zelden merkbaar of is het vermomd als een sieraad (bijvoorbeeld een paneel of een decoratieve compositie), als gebruiksvoorwerpen.
 • Bedel voor een kind (kinderen) dat in het huis woont (soms alleen van het boze oog, maar voor kinderen). Het wordt geplaatst in de kamer waar het kind slaapt, speelt en oefent. Let op: de beste, de krachtigste zijn de talismannen van de kinderen, gemaakt of aangepast door de moeder of een ander familielid, sterk gehecht aan het kind. Zorg voor een kind heeft zijn eigen energie, die gericht is op zijn welzijn: wees niet bang dat het creëren van zo'n charme de energie van de moeder zal opslorpen. Feit is dat er in verband met het moeder-kind een krachtig energiepotentieel is dat gemakkelijk genoeg is om te ontdekken, en dat het door het amulet voor het kind zal worden gebruikt. Dergelijke dingen kunnen het beste worden gedaan terwijl het kind klein is - tot ongeveer 7 jaar.
 • Behouden op materieel welzijn. Geplaatst in een van de residentiële gebouwen van het huis, kunt u in de bijkeuken. Het is zeer onwenselijk - in de gang, luifel, enz.
 • Behouden van slechte mensen - indringers en jaloers, van schade en het boze oog. Hier is een charme van afgunst en het boze oog is om op te hangen in de gang, op een prominente plaats, idealiter tegenover de ingang, maar het is mogelijk in de kamer waar vreemden het vaakst zijn - in de hal, woonkamer. Deze producten worden gekenmerkt door helderheid, opvallendheid, glanzende delen gemaakt van glas, metaal.
 • Van het vuur. Ja, aangezien dit probleem altijd als een van de gevaarlijkste is beschouwd, is het niet verrassend dat de wens om het huis er in alle opzichten van te beschermen. Geplaatst in elke kamer, bij voorkeur in de grootste of centrale ruimte. Je kunt buiten hangen, maar dan is er een risico dat het amulet verloren gaat of wordt gestolen.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-8


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-9


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-10


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-11


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-12


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-13

Daarnaast zijn er nog steeds verschillende soorten amuletten voor huisvesting: van nachtmerries, ziektes, tot het verzamelen van geld in een huis (niet te verwarren met welzijn, deze zijn echt anders, hoewel kruisende richtingen), voor het aanzetten tot een brownie, voor succes, enz.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-14


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-15


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-16


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-17


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-18


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-19


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-20

Waar te krijgen, kopen of maken?

Door gebruik te maken van de hernieuwde interesse in volkstradities en gewoonten, hebben sommige ondernemers de productie en verkoop van verschillende soorten populaire items die als charmes worden gebruikt, opgestart.
De gemakkelijkste manier om amuletten te vinden en te kopen

 • in de vorm van een brownie figuur - de bewaker van het huis;
 • gedecoreerde tas, symbool voor rijkdom in huis;
 • in de vorm van een hoefijzer - om geluk en geluk in huis te vragen;
 • glanzende amuletten met een gestileerde afbeelding van het oog - respectievelijk van het boze oog;
 • versierde bezemstelen - ze zijn ontworpen om harmonie en overvloed in het huis te brengen of om weg te rijden / een soort negatief uit te vegen (ze worden ook gebruikt als bedrog tegen schade);
 • sandalen - van de nieuwsgierigen, tegenstanders, kwaad.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-21


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-22


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-23


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-24


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-25

Kan ik amuletten kopen, is het logisch? Ja, het gekochte amulet heeft een zekere waarde, op voorwaarde dat degene die het kocht en het in huis hing begrijpt wat hij doet en wat hij hiermee zou willen bereiken. Allereerst is het belangrijk om te weten wat de betekenis van het amulet is (producten worden verkocht, in de regel met een gemakkelijk zichtbare oriëntatie) en op basis daarvan de juiste plaats ervoor kiezen.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto.jpeg">


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-26


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-27


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-28


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-29


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-30


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-31

Waar en hoe kan ik het amulet ophangen?

Het brownie beeldje wordt altijd in de leefruimte geplaatst. Echter, in de keuken waar ze koken en eten, evenals in de voorraadkamer, is dit ook toegestaan. Hang het op in de kinderkamer, zorg ervoor dat het kind niet bang is voor het amulet en probeer het niet te spelen, het te verwennen, het weg te gooien. Misschien is het beter om iets anders in de kinderkamer te kiezen.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-32


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-33


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-2.jpeg">


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-34


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-35


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-36


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-37

Het is beter om de tas in de keuken of in een andere kamer te hangen, behalve in de slaapkamer. Welvaart is overal goed, maar in de slaapkamer is er een plek voor rust en echtelijke liefde, en niet voor huishoudelijke problemen. Als er maar één kamer is, plaats dan het amulet niet naast het bed.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-39


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-40


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-41

Bezems kunnen in bijna alle kamers worden opgehangen, maar ze moeten met een handvat omhoog zijn als ze de welvaart in het huis "vegen" of het negatieve verwijderen. Buiten worden ze alleen opgehangen voor bescherming tegen het slechte, en dan moet het handvat worden neergelaten. Houd er rekening mee dat een bezem die aan de binnenkant hangt kan worden aangevuld met een decor in de vorm van een bundel aartjes, bonen (voor overvloed), knoflookkop (van kwade krachten), bittere pepers (voor de gezondheid van de man), linten, kralen, munten en andere dingen. Klop buiten het huis is niet ingericht, behalve dat knoflook.

Omdat het welzijn en de harmonie in het huis altijd afhankelijk zijn geweest van de bewoners, maakten traditioneel gemaakte charmes voor het huis met hun eigen handen. Bedels voor kinderen en voor de familiesleutel - vaak vrouwen, huisvrouwen en moeders. Voor welvaart en veiligheid, soms door mannen, beschermers en verdieners. Maar zelfs een jong meisje, nog ver verwijderd van de verantwoordelijkheid voor volwassenen, kan ook een talisman worden die haar en haar geliefden beschermt tegen het boze oog of ongeluk. Het is belangrijk om de wens en het concept te hebben om een ​​talisman voor het huis te maken en wat belangrijk is.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-44


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-45

Een van de eenvoudige opties is om een ​​talisman of iets dat geschikt is voor de fabricage te kopen en het dan te verfijnen door je gevoelens, energie, verlangen en een beetje kennis over het maken van talismannen te investeren.

Maar de sterkste zijn meestal amuletten, volledig gemaakt met hun eigen handen. Het kunnen niet alleen de bovengenoemde en bekende items zijn. Een eenvoudige speld of naald, waarover de corresponderende hex is gelezen, kan een charme worden (in tegenstelling tot beschamende laster, charm-chats zijn veilig voor de persoon die ze pleegt).

Natuurlijk zullen talismannen en charmes niet helpen waar mensen zelf niet proberen geluk en welzijn te behouden. Om welvaart te hebben, zijn spaarzaamheid en hard werken nodig, zodat het gezin kan regeren, geduld en liefde nodig zijn. Om de gezondheid te behouden, is het ook nodig om fysieke en mentale inspanningen te leveren.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-48


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-49

Echter, met de ziel, zal de beschermer die je hebt gemaakt of gekozen je mogelijkheden aanzienlijk verbeteren, waarbij het niet-materiële, maar zeer belangrijke gebied van het leven wordt bestreken. En vergeet niet dat ik in grote mate de bewaker ben - de dirigent tussen je innerlijke potentieel en de materiële wereld. Investeer daarom het goede, het stoute en het mooie in jezelf en het resultaat zal geschikt zijn.


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-50


oberegi-dlya-doma-dushevnaya-zabota-53-foto-51

Pin
Send
Share
Send
Send