Thuis en stijl

Modern autonoom rioleringssysteem - comfortabel leven en veiligheid voor altijd!

Pin
Send
Share
Send
Send


Autonoom rioolwater in een privéwoning - het belangrijkste onderdeel van het systeem van technische woningbouw, het belangrijkste onderdeel van waterverwijdering. Septische systemen zijn in staat om snel en betrouwbaar alle afvalproducten te verwijderen en tegelijkertijd de afvalwaterbehandeling uit te voeren. Het unieke formaat van het reinigen van biologisch afvalwater stelt elk landhuis of andere gebouwen in staat om zo comfortabel mogelijk te wonen.

Waarom niet zonder een autonoom riool?

Kwalitatief geplande en geïnstalleerde rioleringssystemen van het autonome type in de privésector zullen het mogelijk maken om veel taken op te lossen:

  • Alle afval zal veilig worden verwijderd uit de woning en uiteindelijk snel worden verwijderd;
  • Veel huishoudelijke processen zijn vereenvoudigd, het leven in een privéhuis wordt comfortabel, veilig, verstoken van primitieve problemen;
  • Moderne ontwerpen zijn handig in gebruik, betaalbaar, snel gemonteerd met alle kenmerken van de sites (inclusief rekening houdend met de kenmerken van bodemrotsen op de site);
  • Lange gebruiksperiode.

Veilige afvoer van afvalwater is een urgent probleem dat bekwame oplossingen vereist. Autonome riolering met behulp van de modernste ontwikkelingen - de beste uitweg in die situaties waarin er geen mogelijkheid is om zich bij het centrale systeem aan te sluiten.

Het eenvoudigste type voor drainage is de beerput. Het water wordt gefilterd in gemalen gesteente en de vaste stof blijft in de put. De tank wordt van tijd tot tijd schoongemaakt met behulp van een vacuümtruck.

De belangrijkste nadelen: hoog risico op een ongeval, uitgaande vieze geur, vervuiling van nabijgelegen bodems, het onvermogen om putten en putten in de buurt te gebruiken, als bronnen van drinkwater.

Accumulatie-systemen zijn een meer moderne versie voor buitenhuizen. In feite is dit dezelfde beerput, maar niet alleen een aarden put, maar een luchtdichte container wordt gebruikt voor het verwijderen van effluent. Dergelijke constructies kunnen ondergronds worden geplaatst, maar het reservoir zal veel vaker moeten worden schoongemaakt dan een gewone beerput.

Mechanische septic tank - een systeem van natuurlijke filtratie van afvalwater. Het wordt alleen gebruikt op grond met diep grondwater. Het systeem werkt lang en betrouwbaar, maar met de tijd komt totale vervuiling van nabijgelegen bodems.

Septic Topas is een perfect systeem waarmee u alle afvalstoffen op biologische wijze kunt verwijderen (door vergisting en bederf onder anaërobe omstandigheden). Dit is een uniek proces, gecreëerd door de natuur zelf, wat betekent dat het volkomen veilig is, zowel voor mensen als voor ecologie.

Met een breed scala aan autonome rioolwatertapas kunt u de meest winstgevende optie voor klanten kiezen. Houd rekening met de massaparameters: het aantal bewoners in het huis, de diepte van het riool, de gewenste methode van afvalemissie. Alle nuances in het proces van voorbereidend overleg worden in aanmerking genomen en de geselecteerde optie lost alle problemen snel en effectief op.

Model Topas 5 kan 5 personen van dienst zijn op een standaard sanitaire basis. Topaz 8 is gevestigd in het huis waar 8 mensen wonen. De septic tank verwerkt tot 1,5 m3 en verbruikt de minimale hoeveelheid elektriciteit. Dankzij de hoge kwaliteit en ongelooflijke energie-efficiëntie kunt u op het platteland of in de privésector bijzonder comfortabel wonen.

Topas 10, 15, 30 behandelen het afval in het huis waar respectievelijk 10, 15, 30 mensen wonen. In aanvulling op de standaard set van sanitair, is het toegestaan ​​om meerdere spoelbakken en toiletpotten tegelijk te gebruiken, een wasmachine, een vaatwasser, meerdere douchestallen en andere apparaten met hetzelfde profiel. Dit is een ideale optie voor liefhebbers van comfort en liefhebbers om technische apparaten maximaal te gebruiken.

Door zeer efficiënte en geavanceerde technische apparatuur tegen aantrekkelijke prijzen te kopen, hoeven klanten zich geen zorgen te maken over de installatie van het systeem. Uitgebreide turn-key service betekent de levering en installatie van alle systeemcomponenten snel en met een garantie.

Bekijk de video: Environmental Disaster: Natural Disasters That Affect Ecosystems (Augustus 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send