Thuis en stijl

Balkon arrangement: interessante ideeën (29 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het balkon is in de meeste gevallen een wirwar van overbodige dingen, een geïmproviseerde opslag van zelfgemaakte conserven of een plek om groenten op te slaan. Een opslagruimte, een kleine zolder of een berging met ramen - dit is precies de rol die de loggia's hebben in stedelijke appartementen. Maar het balkon is misschien wel een gezellige en functionele kamer.


obustrojstvo-balkona-interesnie-idei-29-foto


obustrojstvo-balkona-interesnie-idei-29-foto-2

Vergroot de beelden van het appartement

Het is een toename van het bruikbare gebied, in de regel, dat wordt het doel van degenen die denken hoe een balkon uit te rusten. Als je de loggia competent gebruikt als een aparte kamer, nadenken over de functionaliteit van de kamer, met inspiratie om de afwerking, beglazing, waterdichting, decoratie, isolatie en andere punten te benaderen, kun je eindelijk een plek krijgen voor een goede nachtrust aan het einde van een zware werkdag.

Voordat u direct verder gaat met het werk aan het afwerken van de balkonruimte, moet u het plan-project zorgvuldig overwegen. De implementatie van het idee om een ​​balkon te plaatsen omvat dus de volgende tussenstappen:

  1. Ontwikkeling van het project: uitvoeren van metingen van de balkonkamer, bepalen van de uitbreiding van de aangrenzende kamer ten koste van de loggia of de kamer inrichten als een kleine aparte ruimte, een specifiek idee kiezen voor het regelen van een balkon en interieurstijl, het opstellen van een plan voor het maken van meubels, het uitvoeren van communicatie, het verduidelijken van het projectbudget.
  2. De keuze van materialen voor binnenhuisinrichting van wanden, plafond en vloer, de aankoop van noodzakelijke bouwmaterialen.
  3. Het loslaten van de ruimte van overbodige dingen, het plaatsen van gesloten kluisjes voor het opslaan van dingen die niet kunnen worden weggegooid.
  4. De oplossing voor het probleem met de balkonbeglazing, de aankoop van bouwmaterialen en de implementatie van het idee.
  5. Opwarming van de muren en het plafond van de kamer, zodat de temperatuur van het balkon niet van de hoofdkamer verschilt.
  6. Bedrading van verlichting in overeenstemming met het idee om een ​​loggia in te richten.
  7. Eindwerk over interieurdecoratie, meubels en accessoires.

De implementatie van het idee om het balkon te voltooien begint met het zuiveren van de ruimte voor de komende veranderingen. Het is dus noodzakelijk om oude dingen die zich in de loop der jaren aan de loggia's hebben opgehoopt, te demonteren, alles op te schonen dat nog nuttig kan zijn naar andere opslagplaatsen of bijvoorbeeld naar het huisje te brengen. Na het schoonmaken van de balkonruimte is het noodzakelijk om op zijn beurt andere activiteiten uit te voeren.

Materialen voor afwerking moeten worden gekozen op basis van financiële mogelijkheden, persoonlijke voorkeuren van de eigenaren, het ontwerp van de aangrenzende kamer en het gekozen idee om het balkon te plaatsen.
Het plafond, dat trouwens kan worden opgehangen, is vaak ommanteld met dakspaan, hoogwaardig gipsplaat of gewoon wit. In de toekomst kan gipsplaat worden geverfd of gestyled met houten panelen.

De basisideeën van balkonontwerp zijn beperkt tot het volgende bereik van opties die in de ruimte kunnen passen.


obustrojstvo-balkona-interesnie-idei-29-foto-19


obustrojstvo-balkona-interesnie-idei-29-foto-20

Kinderhoek

Elk kind zal blij zijn om een ​​hangmat, een tent of zelfs een zandbak recht in het appartement, mini-keuken of workshop hangen. In appartementen met een slaapkamer waar gezinnen wonen met een groeiend kind, kan het balkon een soort analogie worden van een aparte kinderkamer.

Niet alle bovenstaande opties zijn geschikt voor een kleine kamer. In dit geval moet u doorgaan vanuit welke kamer naast de balkonkamer ligt. Ideeën voor een klein balkon kunnen het ontwerp van een vensterbank in de vorm van een eettafel (als de kamer naast de keuken is), de indeling van de kast of de plaatsing van meerdere stoelen en een staande lamp omvatten.

Pin
Send
Share
Send
Send