Thuis en stijl

Chaise-lounge om te geven - stijlvolle buitenrecreatie (17 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Met het begin van de zomer neemt het verlangen van mensen naar de natuur toe. Velen reizen buiten de metropool in de buitenwijken naar het land. Modern huisje - dit is een huis met een aangelegd gebied, vaak zijn er zelfs landgoederen met landschapsontwerp. Rusten kan comfortabeler gemaakt worden door de ligstoelen te gebruiken.


shezlong-dlya-dachi-stilnij-otdih-na-prirode-17-foto


shezlong-dlya-dachi-stilnij-otdih-na-prirode-17-foto-2

Een dergelijk onmisbaar attribuut van een moderne zomerbewoner als een chaise longue kon niet worden genegeerd. Het is erg handig om het te bedienen, met elk seizoen wordt het bekend en populairder. Moderne ontwerpers streven naar het creëren van de meest comfortabele en geschikte meubels voor openluchtrecreatie.


shezlong-dlya-dachi-stilnij-otdih-na-prirode-17-foto-5


shezlong-dlya-dachi-stilnij-otdih-na-prirode-17-foto-6

Soorten chaise lounges in het land

Op basis van het materiaal van de productie, zijn de stoelen voor de tuin verdeeld in groepen.

  • Lounge stoelen gemaakt van hout. Milieuvriendelijk en meest populair. Voor hun productie worden massief hout gebruikt, geïmpregneerd met waterafstotende stoffen. De zitting is bedekt met een dikke doek (vulmiddel is mogelijk).
  • Metalen ligstoelen. Mobiel vanwege de uitrusting van hun ontwerp allerlei regelinrichtingen en -mechanismen.
  • Plastic ligstoelen. De meest economische optie. Vaak gekocht voor gebruik in zomerhuisjes in de zomer. Dergelijke modellen worden aangevuld met zachte kussens, matrassen en tapijten.
  • Rotan bedden. Dit materiaal is milieuvriendelijk, praktisch en duurzaam. Vanwege het feit dat het een poreuze structuur heeft, roteert rotan niet onder invloed van water.
  • Gecombineerde lounge stoelen. Voor hun vervaardiging met hout, kunststof en metaal.

Gewone ligstoelen hebben drie hoofdposities: zitten, liggen, liggen. Dit is de meest gebalanceerde use-case. In het geval dat het aantal posities kleiner is, verliest het zijn universaliteit, en als het aantal posities meer is - dit is al voor een amateur. Dergelijke bedden maken het in principe mogelijk om elke gewenste positie in te nemen, maar met een groot aantal transformerende knooppunten wordt de structuur kwetsbaarder.


shezlong-dlya-dachi-stilnij-otdih-na-prirode-17-foto-9


shezlong-dlya-dachi-stilnij-otdih-na-prirode-17-foto-10

Voor velen is het verlaten van het land - het is een rust, waarin de basisprincipes vrede en frisse lucht zijn. Het comfort hangt af van de chaise longue waar de zomervolger zich zal bevinden. Volgens de artsen komt de lucht het beste wanneer de camper achterover leunt.

Voor de vervaardiging van moderne ligstoelen gebruikt een verscheidenheid aan materiaal. Er zijn ontwerpen van glasvezel of kurk. Maar het leeuwendeel van de modellen is gemaakt van plastic of metaal met een doekspanning erop. Houten ligstoelen zijn ook erg populair. De materiaalkeuze voor het bed hangt af van de smaak van de koper. Het materiaal moet duurzaam zijn, niet bederven onder invloed van water of zonlicht.

Pin
Send
Share
Send
Send