Thuis en stijl

Meubels van pallets: creatief en winst (29 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Meubelpunten zijn noodzakelijk voor elk interieur. Ze dragen altijd een stuk van de ziel van de eigenaar, die ze koos voor een bepaalde kamer. Interessant meubilair hoeft niet in dure winkels te worden gekocht. Zoals de praktijk laat zien, kunt u met eigen hand dingen doen die de individuele smaak en stijl van de eigenaar benadrukken zonder extra kosten. Bijvoorbeeld, meubels gemaakt van houten pallets, ze worden veel gebruikt voor verschillende doeleinden, en dit maakt het mogelijk voor creatieve ruimte.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto.png">


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-2

Palletfuncties

Pallets, ook wel pallets genoemd, zijn houten verpakkingsstructuren waarin goederen van verschillende soorten worden vervoerd. Ze kunnen ook fungeren als dragers voor het maken en afwerken van materialen. Pallets worden gekenmerkt door:

  • sterkte;
  • hardheid;
  • slijtvastheid;
  • het vermogen om veel gewicht te weerstaan;
  • verscheidenheid in toepassing.

De belangrijkste eigenschap van de pallets is ook dat ze zijn gemaakt van onbehandeld hout. Dit betekent dat ze veilig kunnen worden gebruikt voor de vervaardiging van meubels van elk type: van stoelen en banken tot tafels en planken.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-3


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-4


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-5

Originele tabel

Om dit meubelstuk te krijgen en het niet-triviaal te maken, volstaat het om middelgrote pallets te gebruiken. Onverwerkte platen, die een pallet onderscheiden, bevinden zich op korte afstand van elkaar en kunnen een uitstekend materiaal zijn voor een tafel, die in geen enkele winkel te vinden is.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-7


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-8

Hoe meubels maken van pallets? U wilt bijvoorbeeld een tafel krijgen om te geven. Om dit te doen, volstaat het om een ​​pallet te nemen, deze lichtjes te schuren en te vernisten. Als je er balken aan toevoegt, die de functie van de benen zullen vervullen, zal het ontwerp wat moeilijker zijn. Daarna kan de bijgewerkte pallet veilig worden gebruikt als een gemakkelijke koffietafel. Het zal zeker de kamer van een landhuis versieren of een uitstekende decoratie zijn voor een tuin, een tuinhuisje of een buitenwijk.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-9


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-10


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-11

Je kunt de tafel in zijn oorspronkelijke vorm achterlaten, of je kunt hem schilderen zodat hij iets nieuws aan het interieur toevoegt. Bovendien kunt u een dik glas op het oppervlak en binnenin plaatsen om heldere afbeeldingen of interessante foto's te plaatsen.

Veel vakmensen gebruiken wielen om de pallettafel zeer mobiel te maken en gemakkelijk te verplaatsen door de gehele vloerruimte waarin deze zich bevindt.

Naast een salontafel of tafel, die een onderdeel van het landelijke meubilair wordt, kunt u een kantooroptie bouwen. Plaats hiervoor de pallets zo dat ze loodrecht op het tafelblad staan ​​en vervolgens op de resulterende bureauverf of vernis. Dit interessante ontwerp kan ook worden voorzien van laden of compartimenten waarin tijdschriften, papieren bestanden, mappen, etc. worden opgeslagen.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-12


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-13


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-14

Bedden voor huis en tuin

Meubilair uit paletten met hun eigen handen kan niet alleen worden weergegeven als tafels of tafels, maar ook als ruime bedden. Om dit te doen, kunt u verschillende pallets nemen en deze in één rij rangschikken, of u kunt een interessant idee gebruiken en een optie op twee niveaus bouwen door een groep pallets op een andere te plaatsen. Daarna kan het bed in de kleur van de kamer worden geschilderd en comfortabele matrassen worden geplaatst. Dit meubel past zeker in het interieur en wordt de decoratie.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-15


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto.jpeg">


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-16

Het is gemakkelijk om de pallet in een hangende bank te veranderen, die op het terras of de veranda kan worden geplaatst. Om dit te doen, construeren we een structuur zoals een bed en hangen het resulterende meubilair vervolgens op een pallet op dikke kabels of sterke kettingen. Als de planken blijven, kun je er een achterkant of hoofdeinde van maken, waardoor dit meubel comfortabeler wordt.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-17


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-18


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-19

U kunt een comfortabele bank ontwerpen voor de woonkamer. Leg hiervoor de pallets en lijn de hoeken en randen uit. Nadat u twee pallets hebt vastgemaakt, moet u ze loodrecht doorsnijden en vervolgens de voorkant van de zijkant uitlijnen met de onderste voorhoek van de sectie. Door het verticale ontwerp met de stoel te verbinden, kunt u een geweldige versie van de bank krijgen. Het enige dat nog gedaan moet worden, is om het verkregen meubelstuk van de pallet te polijsten, te verven en er kussens op te leggen.

Overigens is het heel goed mogelijk om vanuit pallets een mobiel bed of bed te maken.

Om dit te doen, moet je wielen aan het ontwerp bevestigen. Het is inderdaad de moeite waard om te onthouden dat ze sterk moeten zijn, omdat ze bestand zijn tegen het gewicht van niet alleen boards, maar ook de persoon die erop ligt.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-20


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-21


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-22

Banken en buitenplanken

Een andere geweldige optie is tuinmeubilair gemaakt van pallets. Dankzij de goed geplaatste structuren kunt u gezellige banken bouwen waarop u gemakkelijk in het tuinhuisje of ergens in de tuin kunt zitten, in de schaduw van vertakte bomen.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-23


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-2.jpeg">


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-24

Om dit te doen, moet u de pallet afsnijden en vervolgens de hoeken gebruiken om de poten te bevestigen. Afzonderlijk terug gedaan, dat is vastgemaakt met metalen riemen. Het hele oppervlak moet zorgvuldig worden gepolijst, zodat er geen afschilfering of oneffenheden op zitten. De resulterende bank kan worden geverfd in uw favoriete kleur en vervolgens worden versierd met zachte kussens.

Als u pallets ongebruikt laat liggen, kunnen ze worden aangepast voor planken waarop containers met bloemen worden geplaatst.

Ze worden dapper onder de blote hemel geplaatst, zodat de planten hun deel van de zon en warmte krijgen. Om dit te doen, moet je meerdere pallets nemen, deze verbinden zodat je een rij krijgt, en ze dan op het verticaal gelegen bord vastzetten met het onderste deel. Optioneel kunt u een opvouwbare plank maken, waarvoor scharnieren en kettingen nodig zijn. Met hun hulp kan het onderste deel indien nodig worden verhoogd.


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-25


mebel-iz-poddonov-kreativ-i-vigoda-29-foto-26

Het creëren van uniek meubilair van houten pallets is niet alleen winstgevend, maar ook fascinerend, omdat dit beschikbare materiaal u helpt uw ​​ontwerptalent te laten zien en veel geld te besparen. Geloof in jezelf, wees niet bang om de meest gewaagde ideeën te implementeren, en je zult zeker slagen!

Pin
Send
Share
Send
Send