Thuis en stijl

Interieurdecoratie met slingers - glans en schittering (31 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


De eerste elektrische slingers werden speciaal gemaakt om kerstbomen te versieren. Ze vervingen de kaarsen, die niet alleen omslachtig waren, maar ook een licht ontvlambare decoratie. Met het begin van de massaproductie van elektrische slingers werd niet alleen het brandveiligheidsprobleem van de nieuwjaarsbomen opgelost, maar ook hun aantrekkelijkheid aanzienlijk verhoogd.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-2


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-3

Tegenwoordig is het moeilijk om je een nieuwjaarsboom voor te stellen zonder de kleurrijke lichten waarmee hij flikkert. Je kijkt naar deze sprankelende boom - ineens verdwijnen alle problemen en zorgen naar de achtergrond en een gevoel van een magische vakantie en een magische sfeer verschijnt.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-4


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-5


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-6

Slingers in de decor van het Nieuwjaar

Aanvankelijk waren de bollen op de slingers transparant en gloeiden gelijkmatig, maar na verloop van tijd veranderde en verbeterde dit decorontwerpobject. Er waren slingers met veelkleurige zwaailichten en verschillende knippermodi, waarmee je een ongelooflijk effect, een gevoel van comfort en warmte kunt bereiken, afgestemd op de vakantiestemming.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-8


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-9

Sprankelend met verschillende kleuren op de takken van oudejaars bomen, gedecoreerd met glas en spiegelbollen, glanzend klatergoud en regen, slingers creëren niet alleen een feestelijke, maar echt magische sfeer in zowel woon- als kantoorruimtes.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-10


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-11

Aan de vooravond van het nieuwe jaar zijn er veel ongewone ideeën voor het inrichten van de kamer. U kunt bijvoorbeeld een gewone kroonluchter versieren door regen, klatergoud, kleurrijke ballonnen en een elektrische slinger erop te plaatsen.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-12


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-13


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-14

Niet alleen kinderen zijn dol op de fascinerende, kleurrijke lichten van slingers. Volwassenen versieren elk jaar ook de nieuwjaarsboom en kiezen met enthousiasme de beste knippermodus. Elke vakantie eindigt echter ooit en er beginnen eentonige werkdagen en er worden veelkleurige slingers samen met andere kerstdecoraties naar de kist gestuurd tot het volgende nieuwe jaar.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-16


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-17

Vakantie het hele jaar door!

Is het mogelijk om dit feestelijke gevoel te verlengen? Yes! Elektrische slingers in het interieur zijn recentelijk op grote schaal gebruikt om niet alleen nieuwjaarsdagen, maar ook andere feestdagen te versieren: verjaardagen, huwelijksceremonies, jubilea, kinderochtenden, proms. Decorateurs hebben vele manieren bedacht om veelkleurige en éénkleurige slingers te gebruiken.

Tegenwoordig kan een slinger met licht niet als een exclusieve kerstversiering worden beschouwd. Het wordt overal toegepast, op elk moment van het jaar en geeft een sprookje aan iedereen in de buurt.

Net als in cafés, kantoren, schoonheidssalons, winkels, boetieks en in interieurs, zorgt de slinger met gloeilampen voor een feestelijke sfeer en een gezellige sfeer.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-18


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto.jpeg">


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-19

Omdat de kerstboom zijn plaats heeft vrijgemaakt, rijst de vraag: wat kun je nog meer versieren met een slinger in het interieur?

  • Ten eerste is het meest voorkomende idee om het silhouet van verschillende interieurartikelen te versieren: meubels, spiegels, raam- en deuropeningen, open haarden. Garland wordt gefixeerd met plakband, alsof het het silhouet van het geselecteerde object schetst.
  • Ten tweede kun je een originele interieurdecoratie maken met de naam "prachtige lantaarn". Vul hiervoor de krans met een doorzichtige bak van glad glas of plastic. Voor zo'n lantaarn is het handig om LED-slingers met micro-lampen te gebruiken, die het effect zullen geven van de aanwezigheid in het glazen vat van vele vuurvliegjes.
  • Ten derde kun je een lichtend patroon maken op de muur van de slingers. Om dit te doen, moet u de contour schetsen en een slinger langs de rand vastmaken met behulp van knoppen of plakband.
  • Ten vierde ziet de optie voor raamdecoratie met veel lampen er erg indrukwekkend uit. Om dit te doen, moet je de guirlande bovenop het transparante gordijn dat het raam siert, bevestigen. Het ziet er meteen anders uit, verandert de hele uitstraling van de kamer en brengt een fantastische sfeer in het interieur.
  • Ten vijfde kun je het advies van ontwerpers gebruiken en aan de muur een compositie van slingers en je foto's maken. Dit decor is geschikt om te kijken naar verjaardagen, jubilea en andere feestdagen die u met uw gezin viert. Aan de vooravond van het nieuwe jaar kunnen foto's worden vervangen door nieuwjaarsinrichting: sneeuwvlokken, briefkaarten en winterfoto's.
  • Ten zesde versieren zelfs de kerstslingers niet noodzakelijkerwijs alleen de kerstboom. Het kan ook worden gebruikt om een ​​spectaculaire en elegante kerstkrans te creëren.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-20


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-21


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-22

Onbeschrijfelijke vakantiesfeer

In het landhuis versieren met behulp van slingers de gevel van het gebouw, een veranda of een schuur. Bovendien kan het decor het hele jaar door blijven, zowel in de winter als in de zomer. Een magische sensatie wordt gecreëerd door een warme zomeravond op een open veranda of in een prieel versierd met guirlandes.

Je kunt een slinger op een tuinboog, sierstruiken of bomen plaatsen - dit zal het feestplezier alleen maar vergroten.

Een kroonluchter, wandlamp of een tafellamp gemaakt van een slinger en metalen frame ziet er origineel uit. In het huis kunt u ook de feestelijke verlichting decoreren door raam en deuropeningen, bogen, een open haard, balustrades en balusters van trappen met slingers te versieren.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto.png">


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-23


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-24

Slingers voor interieur kunnen naar wens worden gekozen: het kan een wit gelijkmatig licht zijn of gekleurde, knipperende lichten. Maak thuis minstens één decoratie van slingers, en de vakantie zal een jaar lang in uw interieur blijven hangen, en het decor van de slingers zal elke dag vreugde brengen.


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-25


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-26


dekor-interera-girlyandami-siyaj-i-sverkaj-31-foto-27

Mysterieus twinkelende veelkleurige slingerbollen kunnen de slaapkamer, woonkamer of kinderkamer versieren. Aan het einde van de jaarwisseling worden slingers van witte lampen gebruikt voor de gebruikelijke inrichting. Ze passen gemakkelijk in het kleurenschema van elk interieur en creëren een feestelijk gevoel. Je hoeft niet een heel jaar te wachten om te genieten van deze onbeschrijfelijke atmosfeer.

Pin
Send
Share
Send
Send