Thuis en stijl

Eiken tafel als decorelement (29 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Eik - de echte reus van de meubelindustrie. Eiken meubelproducten onderscheiden zich door hun grote duurzaamheid en uitstekende decoratieve eigenschappen, ze zijn een klassieke stijl die niet onderhevig is aan tijd of mode, eiken meubels zullen altijd zeer gewaardeerd worden.


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-2


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-3

De voordelen van eikenhouten meubelen

Eiken meubelproducten onderscheiden zich door een groot aantal voordelen waardoor ze rivaliteit winnen met andere boomsoorten. Voordelen zijn onder meer:

  • Duurzaamheid en duurzaamheid. In veel literaire werken is eik een allegorie van eeuwigheid of een lang leven, en dit is waar. Eik is een boom met een lange levensduur en is als materiaal zeer duurzaam. Kracht en duurzaamheid worden verklaard door het feit dat de kern van de eik tijdens het rijpen zelfbehoud ondergaat, waardoor eikenhout een hoge weerstand heeft tegen stress, vocht en andere schade. En dankzij de huidige houtbewerkingstechnologie wordt de kwaliteit meerdere malen verhoogd;
  • Hoge vochtbestendigheid. Veel boomsoorten worden gekenmerkt door een verhoogde neiging om vocht te absorberen, waardoor het meubilair snel onbruikbaar wordt. Eik daarentegen heeft een hoge weerstand tegen vochtabsorptie. Vanwege deze eigenschap worden eikenhouten meubelen vaak gebruikt als tuinmeubilair, met hoogwaardige externe verwerking kan dit een lange tijd duren;
  • Prachtige uitstraling. Eiken meubilair geeft elke kamer een verfijnde aristocratische uitstraling, dankzij het prachtige ontwerp. Kleuren van eiken meubelen kunnen heel veel zijn.


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-4


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-5


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-6

Eiken tafel

Het meest populaire type eiken meubelen is een tafel, zowel geschreven als dineren.


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-9


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-10


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-11

Wanneer u een keukentafel koopt, moet u geen geld sparen, omdat een dergelijk meubelproduct kan dienen als een plaats voor het ontvangen en bereiden van voedsel voor meerdere generaties. Tafels voor de keuken zijn gemaakt van verschillende vormen: vierkant, rechthoekig, rond en ovaal.


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-12


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-13


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-14

Eiken tafels kunnen worden gesneden, meestal worden dergelijke meubels met de hand gemaakt en zijn ze duur.

Eiken schrijftafels kunnen ook worden gekerfd, maar voor de vorm zijn schrijftafels meestal van een rechthoekige vorm.


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-16


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-17

Een bureau van eikenhout is perfect voor een persoonlijk account.

Wanneer u een tafel kiest, moet u letten op de kleur van het meubelproduct, als lichte kleuren de boventoon voeren in de kamer, dan is het beter om lichtbruine eik te kopen, terwijl donkere exemplaren het tegenovergestelde zijn. Het is ook belangrijk om het ontwerp van de tafel te bestuderen, zodat het niet slap en wankel is, dat alle gebruikte bevestigingen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en de vorm stevig vasthouden.


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-18


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-19


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-20

Hoe om te zorgen voor eiken tafel?

Eiken tafel vereist de nodige zorg, als u een paar eenvoudige regels volgt, kan een meubelproduct zeer lang meegaan.

  • Het beste is om eikenhouten tafels uit de buurt van hitte en zonlicht te houden, dat wil zeggen weg van batterijen en ramen. Door deze regel te volgen, kunt u voorkomen dat het oppervlak van de tafel kraakt en blijft de oorspronkelijke kleur langer op tafel.
  • Ten minste eenmaal per maand moet het oppervlak worden behandeld met speciale beschermende olie, zodat u de kwaliteit en glans van de tafel kunt behouden.
  • Plaats geen hete voorwerpen op de tafel, bijvoorbeeld bekers, borden enzovoort. Je kunt er een speciale stand onder zetten.
  • Als er per ongeluk een vloeistof is gemorst, moet u deze onmiddellijk droog laten drogen zodat zich geen vlekken op het oppervlak van de tafel vormen.


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-21


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-22


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-23


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-25


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-26


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-27


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-28


dubovij-stol-kak-element-dekora-29-foto-29

Pin
Send
Share
Send
Send