Thuis en stijl

Keramische tegels hout - natuurlijke texturen in het interieur (30 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het gebruik van keramische tegels met een houtpatroon in het interieur van moderne huizen en appartementen is een trend die niet alleen populair is, maar ook trendy. Klassieke ontwerptradities worden nu opgelost met behulp van nieuwe, innovatieve materialen. Vloertegels onder de boom wordt beschouwd als de meest succesvolle van alle mogelijke oplossingen voor het afwerken van de keukenruimte.

Het zal helpen om een ​​comfortabele en aangename sfeer in de badkamer te creëren, zal harmonieus worden gecombineerd met verschillende stijlen van interieurs in de woonkamer, meer dan passend in de gang.


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-2

Milieuvriendelijk en duurzaam materiaal met een traditionele uitstraling kan niet alleen in het dagelijks leven worden gebruikt, maar ook in de decoratie van andere kamers (bijvoorbeeld winkels, kantoren).

Moderne fabrikanten maken tegels, bijna perfect imiterend hout. Een ander voordeel van het werken met houtimitatietegels is de brede mogelijkheden, de grote veelzijdigheid. Het past perfect in elk interieur: van klassieke en landelijke stijl (country) tot hi-tech of minimalisme.


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-5


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-6

Een slimme oplossing zou zijn om een ​​dergelijke tegel te gebruiken in de decoratie van de moderne versie van de woonkamer, gecombineerd met de keuken. In het werkgebied kunnen vloertegels onder parket worden gelegd, het imiteert de kleur van hout in de keuken, die zal worden gebruikt in het recreatiegebied. Dit kan een laminaat zijn dat in kleur overeenkomt met de tegel. In deze situatie zullen keukentegels de panelen aanvullen.


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-8


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-9

Het is ook de moeite waard om porcellanato voor de vloer te vermelden. Het heeft een aantal onmiskenbare voordelen:

  • gemaakt van natuurlijke milieuvriendelijke componenten;
  • heeft een zeer hoge mate van kracht;
  • duurt lang;
  • niet bang voor blootstelling aan vocht.


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-10


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-11

Inderdaad, porselein steengoed houten tegels zijn niet bang voor mechanische schade en constante vochtigheid. Een andere dergelijke vloer is volledig bestand tegen de mogelijke effecten van agressieve reinigingsproducten. Daarom is het raadzaam om porselein op de vloer in de keuken, in de gang, te gebruiken. Zo'n tegel is verkrijgbaar met elk patroon, de lay-out van bloemen imiteert hout, in porselein aardewerk is zeer uitgebreid.

Tegels onder de boom en de traditionele textuur kunnen worden gebruikt om een ​​bad interieur te creëren in de stijl van het land. Keramische imitatie van een echt houten bord zal de badkamer in een soort levendig buitenbad veranderen. Want de badkamer onder de boom in etnische stijl zou niet alleen de tegel op de vloer moeten gebruiken - je kunt de muren verzachten met een heldere "boom", en de gootsteen en het bad om "onder de steen" te komen. Een goed decor zal een eenvoudige badkamer eindelijk veranderen in een gezellige hoek.


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-21


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto.jpeg">

Het massale gebruik van houten imitatietegels op alle wanden en op het vloeroppervlak maakt de kamer donker, vooral in de gang, waar er altijd niet genoeg daglicht is. Daarom is het raadzaam om de juiste kleurtegels te kiezen, de houten bekleding te verdunnen met lichte wanden, originele inrichting.


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-22


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-23

Mooi decoratief effect geeft de vloertegels, waarvan het oppervlak verouderd hout imiteert. Tegels onder een oude boom (betere lichte kleur) zien er geweldig uit in de keuken, die is ingericht in landelijke stijl: het kan land of de Provence zijn. Hetzelfde geldt voor porseleinen tegels, het is ook goed in landelijke stijlen.


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-24


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-25


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-26

De populariteit van houten vloeren gaat niet over in de tijd, omdat dit een klassieke optie is voor het interieur. Hoogwaardige houtnerf tegels op de vloer - dit is een geweldig alternatief voor houten vloeren, het zal uw huis echt warm en gezellig maken.


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-27


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-28


keramicheskaya-plitka-pod-derevo-naturalnie-fakturi-v-interere-30-foto-29

Pin
Send
Share
Send
Send