Thuis en stijl

Wanddecoraties in het interieur: universele inrichting (21 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het interieur speelt een grote rol in het leven van elke persoon, omdat het appartement of huis waarin we het grootste deel van onze tijd doorbrengen, aangenaam moet zijn om het humeur te creëren. Decoratieve wanddecoratie is een unieke kans om elke kamer comfortabeler te maken, en dit kan worden gerealiseerd door verschillende ontwerpoplossingen. Er is veel ruimte voor creativiteit en originele ideeën, en elk van hen is in staat om een ​​beetje leven en frisheid in het vertrouwde interieur te ademen.


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-4


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto.jpeg">

In harmonie met de natuur

Zelfs de meest interessante achtergronden vermoeien zich soms en doen je nadenken over enkele veranderingen, maar dit betekent niet dat je moet haasten om de muren opnieuw te schilderen of oude achtergronden af ​​te scheuren om het grijze uiterlijk van de kamer op te frissen. Veel leuker voeg gewoon schilfers toe, die zullen helpen de situatie aantrekkelijker te maken voor gasten en voor huishoudens.


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-5


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-6

Een van deze opties voor decor kan een paneel op het thema van de natuur zijn. Fladderende vlinders bijvoorbeeld. Helder en kleurrijk, van veelkleurig textiel, ze kunnen de ruimte niet alleen positief, maar ook diversiteit brengen. Je kunt ze kopen in de winkel, en dan gloeien deze wanddecoraties in het donker, omdat ze een fluorescerende basis hebben, maar je kunt ze zelf maken. Om dit te doen, knipt u simpelweg de silhouetten van gevleugelde schoonheden van kleurrijke stof of gekleurd papier en plant u ze vervolgens voorzichtig op de muur met plakband of rubbertape, dat vooraf op de vlinder is bevestigd. De kamer wordt onmiddellijk helder en gezellig.


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-7


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-8


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-9

Je kunt het interieur diversifiëren met botanische motieven in de stijl van een kamille- of rozentuin. Zelfs het is niet nodig om ze in de winkel te kopen, maar je kunt het zelf doen.

In het bijzonder, voor de vervaardiging van madeliefjes geschikte wikkels van de cupcakes, waarvan het midden kan worden geverfd in gele kleur, lijkt op de kern van deze bloem. Rozen worden meestal verkregen als gevolg van het werken met een lint of crêpepapier waaruit een knop is verzameld. Met behulp van lijm, een schaar en een potlood slaag ik erin om deze decoratie binnen een paar minuten te krijgen.


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-10


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-11


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-12

Had je een verzameling knoppen? Je kunt er ook veel interessante dingen van maken. In het bijzonder kunnen het bloemboeketten zijn, afbeeldingen van roofzuchtige dieren of heel aardige huisdieren.

In het ritme van de grote stad

Als alles min of meer duidelijk is met de huiskamers, hoe kunnen de muren van de rest van de kamers worden verlevendigd? Natuurlijk is het onderwerp altijd verbonden met de plaats waarop het betrekking heeft. Als we het hebben over de keuken, is dit een gebied van comfort en warmte, dus de inrichting ervan moet de eetlust opwekken, een aangename sfeer en een gevoel van comfort geven. Een uitstekende optie in dit geval is een afbeelding van fruit: sappige appels, rijpe peren en geurige perziken. Ze zijn vrij gemakkelijk te vinden in de winkel en maken een paneel met je eigen handen. Het is genoeg om prachtige plastic analogen van vers fruit te vinden en deze samen met het frame aan de muur te bevestigen. Je kunt ze ook in een mand of vaas doen, die gemakkelijk te maken is met takjes, klei en zelfs klei. Lijm, schaar en een beetje fantasie zijn geweldige helpers in dit vak.


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-16


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-17


nastennie-ukrasheniya-v-interere-universalnij-dekor-21-foto-18

Als je nog steeds stof bijsnijdt, haast je niet om ze weg te gooien: ze kunnen ook een optie worden voor wandpanelen voor het interieur. Je kunt ze in de vorm van keukengerei leggen, en je kunt er applicaties op plaatsen (potten met jam, kersentaart of een stomende ketel).

Voor wie houdt van en kan borduren, kunt u de taak bemoeilijken: zet een patroon op de stof en maak de gewenste foto met behulp van heldere draden met uw eigen handen.

Pin
Send
Share
Send
Send