Thuis en stijl

Gesmede omheining voor het huis - opengewerkt ontwerp van de site (54 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Smeedijzeren hekken - zeker de beste optie voor schermen. U kunt naar eigen smaak het perfecte product kiezen voor een privéhuis, chalet of vakantiehuis. Zo'n omheining beveiligt niet alleen het territorium van het huis, het is de originele versie voor degenen die het ontwerp van hun huis speciaal willen maken.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-2


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-3

Smeedijzeren hekken hebben enorme voordelen bij andere soorten hekken, maar bij het kiezen van een omheining voor een huis, moet men allereerst uitgaan van de persoonlijke voorkeuren, omdat iemand de voorkeur geeft aan stenen hekken, en voor anderen is de ultieme droom houten hekken. Dus, overweeg de belangrijkste voordelen die hebben gesmeed hekken tussen alle anderen:

  • Veiligheid is een van de belangrijkste criteria bij het kiezen van hekken. Smeedijzeren hekken zien er massief en massief uit en stellen ongewenste gasten psychologisch op, zodat dergelijke hekken een nog indrukwekkendere bescherming binnenin verbergen. Bijvoorbeeld bewakingscamera's of waakhonden. Zo'n psychologische truc beschermt je huis aanzienlijk.
  • Een smeedijzeren hek zal vele jaren meegaan. Metaal is een zeer stabiel materiaal, het is in staat om zowel mechanische schade als de grillen van weersomstandigheden te weerstaan. Dit is een van de belangrijkste voordelen. Het is veel betrouwbaarder dan een houten of vinyl hek.
  • Moderne smeedijzeren hekken zijn gemakkelijk te onderhouden, vereisen geen frequente reparaties en speciale zorg. Als er defecten op het hek verschijnen, worden ze heel gemakkelijk en snel verwijderd, zelfs zonder het gedeelte te vervangen.
  • Ieder van ons zou zijn persoonlijke leven willen beschermen tegen nieuwsgierige blikken, en gesmede hekken zullen hiermee uitstekend werk leveren. Als u de fabrikant vraagt ​​hoe u het beste een hopeloze optie kunt maken, wordt u hoogstwaarschijnlijk een polycarbonaat of stenen voetstuk aangeboden met een gesmede decoratieve afwerking.
  • De moderne markt voor smeedijzeren hekken, poorten, wickets en verschillende bewerkte decor is erg groot. Dankzij gezonde concurrentie verschijnen er elk jaar steeds meer originele versies van gesmede hekken, voor elke smaak, die aan alle eisen voldoen.
  • En, natuurlijk, het is onmogelijk om niet te zeggen dat smeden altijd originele en zeer mooie, verfijnde producten is. Smeedijzeren hekken, poorten - dergelijke decoratieve elementen zien er altijd luxueus en stijlvol uit.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-4


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-5


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-6


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-8


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-9


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-10

Decoratief smeden

Gesmede producten zien er heel helder uit. Unieke decoratieve elementen, het vermogen om origineel te zijn, het creëren van uw eigen, unieke en elegante ontwerp van het hek maakt dergelijke producten zeer aantrekkelijk, hoewel de prijs van dergelijke hekken op een grote manier verschilt.

Metaalsmeden is gemaakt volgens een speciale schets, gemaakt rekening houdend met alle eisen van de klant. Dankzij dit zijn alle niet-standaard, meest gedurfde oplossingen mogelijk.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-11


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-12


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-13


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-14


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-15

De prijs van dergelijke producten hangt af van het aantal decoratieve elementen en de complexiteit van het werk.

De eenvoudigste optie is een vervaardigd hek gemaakt met behulp van een sjabloon. Deze aanpak vergemakkelijkt het werk van de meesters, vermindert de uitvoeringstijd en de prijs van het product.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-16


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-17


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-18


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-19


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-20


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-21


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-22

Productie van gesmede hekken

Afhankelijk van de kenmerken van de vervaardiging van gesmede hekken kunnen worden onderverdeeld in verschillende soorten:

  • Gelaste constructie. De eenvoudigste en dus goedkope versie van de producten van dit type.
  • Dit smeden. Het origineelste ontwerp van het hek. Dergelijke omheiningen zijn echter niet erg populair vanwege de complexiteit van het werk. Het maken van dergelijke afrasteringen kost veel tijd.
  • Gesmede-gelaste producten. Een van de meest populaire soorten hekken. Kant-en-klare elementen worden gebruikt in hun productie, waardoor u tijd aanzienlijk kunt besparen.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto.jpeg">


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-23


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-24


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-25


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-26

Er zijn veel verschillende opties voor hekken voor elke smaak. Of het nu een landhuis is, een privécottage of een landhuis, de moderne markt biedt veel mogelijkheden voor het uitvoeren van smeedijzeren hekken. Het is alleen nodig om de kosten te bepalen, een geschikte meester te vinden die een wicket of poort kan smeden, een team van meesters om uw hek te installeren en ook begrijpen welk type omheining het dichtst bij u in de buurt is.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-27


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-28


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-29


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-30


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-31


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-32

Ondanks alle voordelen van dit soort schermen, moet u allereerst rekening houden met uw eigen smaak, want een hek van hoge kwaliteit is er lang. Bepaal wat u uiteindelijk wilt zien, selecteer het ontwerp en bepaal welke functies het hek moet uitvoeren.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-35


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-36


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-37

Als u kiest voor een hek voor een woonhuis, wilt u misschien een betrouwbare, maar tegelijkertijd elegante combinatie. In dit geval is het beter om een ​​sombere constructie te gebruiken voor het hele hek, waardoor slechts één van de gesmede delen overblijft - het hek met een wicket. Het zal ook interessant zijn om gesmede elementen rond de omtrek van het hele hek te zoeken. Smeden ziet er erg origineel uit in het ontwerp van de toegangsdeuren.

Smeden behoort tot een van de oudste manieren om metaal te verwerken. Gesmede creaties uit de oudheid versierden de poorten van kastelen en herenhuizen. Dit was het kenmerk van de adel. Sommige bijzonder belangrijke persoonlijkheden konden het zich veroorloven om zelfs hun toegangsdeuren te versieren met smeden.

Dit vaartuig werd beheerst in de 6e eeuw voor Christus. e. Uiteraard deden dergelijke producten destijds nauwelijks denken aan kunst en konden ze het ontwerp van de woning nauwelijks aanvullen. Naarmate de tijd verstreek, stond de technologie echter niet stil, net als de vaardigheden van de smeden. Dus tegen de 18e eeuw begonnen smeden meesters hun klanten te verrassen met gebogen details en de diepte van de ruimte. Decoratieve elementen werden steeds diverser en de ideeën van smeden werden brutaler en interessanter. Niet alleen poorten of poorten begonnen te decoreren met metalen structuren, gesmede decoratieve elementen werden actief gebruikt in het dagelijks leven.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-40


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-41


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-42


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-43


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-44

Het ontwerp van decoratieve gesmede artikelen veranderde afhankelijk van de tijdperken. Bijvoorbeeld, rigoureuze, doorgewinterde smeden was populair tijdens de Renaissance, en zachte, vlotte, lichte lijnen van decoratieve monogrammen en complexiteit van patronen verschenen tijdens het barokke tijdperk. Metalen bloemen, landschappen en een verscheidenheid aan complexe patronen - dit was het smeden, een echte kunst zijn.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-45


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-46


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-47


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-48


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-49

Modern smeden

De huidige gesmede producten van metaal zijn functioneler geworden en het ontwerp van hun huizen is gemeengoed geworden. Het is moeilijk om een ​​moderne privécottage of villa zonder smeedijzeren hek voor te stellen, en zomerhuizen zonder charmante smeedijzeren poorten. Zelfs de deuren in hoge gebouwen hebben vaak een smeedijzeren ontwerp, bijvoorbeeld de deuren van een ingang.

Metaal is een zeer duurzaam materiaal en als het een gesmeed hek is, worden esthetische kwaliteiten toegevoegd. Een echt plezier om het bewerkte hek of het element op uw site te bewonderen. Smeedijzeren poorten of wickets passen altijd met succes in de ruimte, voegen lichtheid en gratie toe aan het ontwerp van het huis. Hoog of laag, groot of klein, elk formaat en elk patroon van hekken vindt hun plaats in de buitenkant van een landhuis.


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-50


kovanij-zabor-dlya-doma-azhurnoe-oformlenie-uchastka-54-foto-51

Gesmede producten zijn al lang niet meer één kleur, dankzij de voortdurend verbeterde technologieën kunnen we nu gesmede producten van verschillende kleuren maken. Om de kleur van het hoofddeksel te veranderen, het afgewerkte product met een speciale verf - patina.

Pin
Send
Share
Send
Send