Thuis en stijl

Loft-stijl bed - industrieel accent (24 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Loft-achtige slaapkamers zijn kamers met een speciaal interieur, verrassend en opvallend met eenvoud en vrijheid. In dergelijke ruimtes worden elementen van een grove industriële stijl en zachte, kalme dingen van een recreatie- en ontspanningsruimte op wonderbaarlijke wijze gecombineerd. Het is onmogelijk om een ​​enkel en permanent beeld van het interieur in een loftstijl te selecteren. Elke ontwerper heeft zijn eigen idee van 'industriële' schoonheid en voegt unieke en unieke accenten toe aan de atmosfeer.


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-2


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-3

De indeling van de ruimte moet maximale aandacht krijgen, want de loft heeft een grote hoeveelheid vrije ruimte nodig. Je kunt een slaapplaats op verschillende manieren regelen:

 • in een nis - tegelijkertijd is het bed gesloten voor nieuwsgierige blikken door mobiele of permanente scheidingswanden;
 • de slaapkamer op de zolder (op het tweede niveau) is een goede optie voor isolatie in een ruime kamer;
 • Een bed in loftstijl in het midden van de kamer is de meest gebruikelijke optie om het hele interieur eromheen te bouwen. In dit geval kan het meubilair een echt kunstobject worden dat overal in de kamer kan worden bekeken. Om het uiterlijk van isolatie te creëren, kan een glijdend scherm in de buurt van het bed worden geïnstalleerd. Het modieuze element van de slaapkamer in de loft-stijl was de constructie van een valse muur, die de aandacht vestigt op het bed in grote kamers.

De rest van de inrichting is in de regel in willekeurige volgorde in de kamer gerangschikt.


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-4


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-5


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-6

Soorten bedden: korte beschrijvingen

Niet alleen eigenaren van grote appartementen kunnen het zich veroorloven om een ​​niet-standaard en uitdagende stijl in het interieur te belichamen. De juiste keuze voor een bed biedt de mogelijkheid om een ​​loft uit te rusten in een compacte ruimte.


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-8


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-9

Op grootte en aantal plaatsen

Fabrikanten produceren bedden voor volwassenen en kinderen. Verschillende producten in maat. Modellen tot 160 cm lang worden aangeboden voor kleuters, en tot 190 cm lang voor tieners.Een bed met een lengte van 200 cm is typerend voor een volwassen bed voor volwassenen.

Op basis van de breedte van het meubilair kunnen de volgende bedopties worden onderscheiden: eenpersoonsbedden (van 80 tot 100 cm) en tweepersoonsbedden - vanaf 150 cm .Modellen worden meestal gemaakt in stappen van 20 cm. Artikelen 140 en 160 cm breed kunnen worden beschouwd als compacte tweepersoonsbedden in loft stijl.


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-10


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-11


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-12

Door ontwerp

De rechthoekige vorm kan als traditioneel worden beschouwd voor de stijl van de loft. Met een breed scala aan modellen kunt u het interieur op verschillende manieren ontwerpen:

 • Een bed met benen kan als een klassiek model worden beschouwd. Voor de vervaardiging van de basis worden gebruikt als hout en metaal. Het bed van het massief ziet er meer warm en thuis;
 • platformbedden zijn gebouwd op speciale sokkels. De rol van het platform kan een lijst met staven uitvoeren, ommanteld met een doek of leer. Bijzonder stijlvol en origineel massief lederen platform, dat op harmonieuze wijze aansluit bij het industriële interieur van de ruimte.

Houten en metalen bedden kunnen worden versierd met decoratieve klinknagels die er in de fabriek uitzien. Om de functionaliteit te vergroten en ruimte te besparen, zijn er speciale laden in de platforms ingebouwd waarin u beddengoed of kleding kunt opslaan.


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto.jpeg">


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-13


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-14

Niet-standaard en industrieel ogende grove bedden, gemonteerd op een platform van houten pallets. Bovendien wordt zo'n basis op geen enkele manier getrimd / gedecoreerd en worden er ook voorwerpen of dingen (schoenen, tassen) in geplaatst. Afhankelijk van de wensen van de eigenaren kan de hoogte van een dergelijk geïmproviseerd platform verschillen - soms zijn er meerdere rijen met pallets:

 • stapelbed in loft-stijl vestigt zich voornamelijk in de kinderkamer. Dergelijke modellen zijn meestal gemaakt van hout. Het is mogelijk om een ​​stapelbed in de tienerkamer te installeren en de werkplek zal perfect onder het bed worden geplaatst;
 • De slaapbank is geschikt voor compacte kamers, eigenaars die geen klein gebied willen en proberen op alle mogelijke manieren ruimte en vrijheid van loftstijl in de kamer te brengen.

Om de taak te vergemakkelijken, wordt in appartementen met één slaapkamer de keuken gecombineerd met de kamer en al in de studio kun je een bank plaatsen en op miraculeuze wijze de meest gedurfde projecten realiseren.

Bed selectie is individueel. Om echter de sfeer van de stijl te behouden, is het noodzakelijk om rekening te houden met de ruimte in de kamer.


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-15


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-16


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-17

Op type hoofdeinde

Het kan integraal zijn met de bodem van het bed of worden gemonteerd. In het eerste geval is het hoofdeinde gemaakt van hetzelfde materiaal als de bedbodem en in het tweede geval kan het hoofdeinde zacht zijn (ommanteld met stof, leer) of hard (houten).

Aangebrachte hoofdeinden zijn gevormd uit speciale kleine laden - opslagsystemen die stevig aan de slaapplaats zijn bevestigd.

In het interieur van de loftstijl voeren pallets vrij gemakkelijk de functie van het hoofdeinde uit. Om het ontwerp een esthetisch uiterlijk te geven en om veilig te zijn, is het raadzaam om de dozen eerst te schuren, vervolgens te primen en te vernisten. De houten structuur en het ruwe uiterlijk van geplaveide pallets zullen organisch in het industriële ontwerp passen.


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-18


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-19


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-20

Hoe bouw je een hoogslaper met je eigen handen?

Deze stijl van interieur geeft volledig artistieke onbekommerdheid in objecten toe, daarom is het niet moeilijk om dingen van de noodzakelijke stijl te creëren.

Voor het samenstellen van het bed heeft u nodig: houten pallets, vernis, verf, spijkers, hamer. Het aantal pallets wordt individueel bepaald en is afhankelijk van de grootte van het bed (eenpersoons- of tweepersoonsbed) en de wensen van de eigenaren.

 1. Vóór de montage moeten de designdozen een beetje verfijnen. Alle externe oppervlakken van de pallets worden geschuurd, behandeld met een primer en geverfd of gelakt.
 2. De dozen worden aan elkaar bevestigd. Een dikke matras met kussens en linnen zijn bedekt door het ontwerp.
 3. U kunt ook pallets gebruiken om het hoofdbord te ontwerpen. Als u niet zo'n hoop pallets wilt, is het beter om te doen zonder een hoofdeinde, alleen nachtkastjes plaatsen voor comfort.
 4. De functie van nachtkastjes kan worden uitgevoerd door kleine laden die zijn geverfd met dezelfde verf als de pallets.

Het interieur in loftstijl is onvoorspelbaar en dynamisch. En de slaapkamer is geen uitzondering. Een gezellige rustplaats kan in het midden van de kamer worden opgesteld of een bed achter een valse muur worden geplaatst. Eigenaren van bescheiden kamers kunnen ook het interieur van slaapkamers stylen onder de loft-stijl. Hiervoor is de aanwezigheid van oppervlakken met metselwerk (of de imitatie ervan), een grote hoeveelheid licht, vrije ruimte en metaal / hout in de omgeving voldoende.


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-21


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-22


krovat-v-stile-loft-industrialnij-akcent-24-foto-23

Pin
Send
Share
Send
Send