Thuis en stijl

Beige meubels in het interieur (19 foto's): rust en comfort

Pin
Send
Share
Send
Send


Beige meubels - een universele set voor de verbetering van elke locatie. Mooie attributen van een neutrale kleur zijn geschikt in een kleine kinderkamer, in de intieme setting van een slaapkamer, in een praktische keuken en in het interieur van een luxe badkamer. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Het belangrijkste is om te leren werken met tonen en schakeringen.

Er zijn meer dan duizend tinten in een beige palet: van rijke bruine elementen tot neutrale crèmetinten. Velen geloven dat de beige attributen voor de slaapkamer, keuken, kinderkamer, badkamer of woonkamer saai of eentonig zijn. Dit is echter niet het geval.

Wonen in beige tinten van chocolade is de personificatie van de aristocratische klassiekers. Tegelijkertijd moet het meubilair zelf zo licht mogelijk zijn. Zand, room, perzikkleurige tinten en crèmekleurige texturen zijn welkom.

Maar het textiel in het interieur moet donker zijn. Dit zijn allerlei bruine schakeringen: van zwarte chocolade tot een meer delicate "koffie met melk" -tint.

Een andere plek waar beige meubels er altijd spectaculair uitzien - de keuken. De belangrijkste voordelen:

  1. Universele eenvoudige meubels passen in het ontwerp van elke richting (hi-tech, art deco, loft, klassiek, Provence);
  2. Het is in het beige palet dat de meest "verrukkelijke" kleuren geconcentreerd zijn, waarmee je veel in het keukenformaat kunt spelen. Dit zijn creme brulee, 's ochtends koffie, karamel, alle bruine tonen van een chocoladepalet;
  3. Beige meubels in de keuken creëren de juiste sfeer en benadrukken de textuur van andere ontwerpattributen. Het glanzende oppervlak van een werkschort wordt bijvoorbeeld op voordelige wijze afgeschermd door een karamelkeuken met bruin decor.


bezhevaya-mebel-v-interere-19-foto-spokojstvie-i-uyut-12


bezhevaya-mebel-v-interere-19-foto-spokojstvie-i-uyut-13

Slaapkamer in beige tinten

Als de keuken, badkamer en kinderkamer altijd moeilijk uit te rusten zijn vanwege de solide functionaliteit van deze kamers, dan is de slaapkamer de plek waar u kunt genieten van de realisatie van uw eigen verlangens. De standaardoplossing is het gebruik van meubels en wanddecoratie in één kleur.

In de woonkamer of in de keuken is zo'n apparaat niet geschikt, het zal verveling en somberheid veroorzaken. Maar in de slaapkamer zal een afgemeten kalm ontwerp bijdragen aan ontspanning en juiste rust.

Badkamermeubels kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Afhankelijk van de stilistische voorkeuren, het basisconcept van het ontwerp, de functionele kwaliteiten van de ruimte, evenals de financiële mogelijkheden van de appartementseigenaren, is het mogelijk om attributen te kiezen uit kunststof of goed behandeld hout.

Pin
Send
Share
Send
Send