Thuis en stijl

Grijs meubilair in het interieur (20 foto's): een veld voor experimenten

Pin
Send
Share
Send
Send


Als beige meubelcomposities worden gebruikt als een universele klassieke basis in interieurs, fungeert het grijze meubilair als een waardige concurrent van de nieuwe generatie. Grijs meubilair is een uitstekende basis voor het creëren van creatieve, gedurfde interieurs.

Grijs meubilair kan worden gecombineerd met verschillende tinten in het ontwerp van slaapkamers, woonkamers, keukenlocaties, kinder- en badkamers, evenals gangen en gangen. Er is een basisregel: gestoffeerd meubilair onthult beter de diepte van grijs met zachte tinten en kastmeubilair met gedempte tinten.

Zachte klassieke en nieuwe kijk op comfort

Voor het interieur van de slaapkamer en keuken in Provençaalse stijl, evenals kinderkamers en gangen in een klassieke stijl, is het belangrijk om de volgende ontwerpwet te onthouden: de achtergrond moet wit, lichtbeige, donker romig of parelmoer zijn. Een soortgelijke regel is van toepassing op eclectische trends in het interieur van de woonkamer en badkamer.

Het is belangrijk om te onthouden dat grijze kleuren op verschillende manieren het menselijk bewustzijn kunnen beïnvloeden. Een lichtgrijs palet kalmeert bijvoorbeeld en past zich aan aan een vredelievende stemming. Gestoffeerde meubels in dit kleurenschema kunnen vrij worden gebruikt in de keuken en badkamer, in de slaapkamer en de kinderkamer.

Het interieur van de woonkamer en de hal met grijze kast en gestoffeerde meubels wordt als klassiek beschouwd. Echter, ten koste van correct geselecteerde accessoires, kunt u appartementen maken en ontwerpen in de richting van hightech of loft, om nog maar te zwijgen van het moderne.

Het is acceptabel om meubels in een grijs palet te gebruiken, op voorwaarde dat de wanden en het plafond in de woonkamer of hal ook grijs kunnen zijn. Het belangrijkste is dat het meubel, de basisafwerking en de achtergrond van verschillende kleuren moeten zijn. Ook in het ontwerp is het belangrijk om heldere accenten te gebruiken die de originaliteit van de gekozen stijl benadrukken.


seraya-mebel-v-interere-20-foto-pole-dlya-eksperimentov-16


seraya-mebel-v-interere-20-foto-pole-dlya-eksperimentov-17

Winnende combinaties in de badkamer

Voor meubels in grijze kleuren voor de badkamer, raden ontwerpers aan om naar de houtstructuren te kijken. Combinaties van grijze neutrale tinten en verschillende houtelementen in meubelsets passen perfect in het concept van het interieur van de kamer in de kleurrijke Scandinavische stijl of de trendy eco-richting.

Een andere spectaculaire combinatie is grijze tegels, donkergrijze meubels met berkenornament. Idealiter benadrukken de rijkdom van grijze tinten in de badkamer met behulp van sneeuwwitte sanitair. Een belangrijke voorwaarde: de afwezigheid van scherpe lijnen, scherpe hoeken en ruwe elementen.

Pin
Send
Share
Send
Send