Thuis en stijl

Oranje meubilair in het interieur (20 foto's): zonnige accenten

Pin
Send
Share
Send
Send


Oranje meubilair in het interieur is een positieve en stijlvolle keuze. Het zorgt voor een goed humeur van het huishouden, houdt vrede in het gezin, verhoogt vrolijkheid en activiteit. Deze kleur is geschikt voor decoratie van elke kamer in het huis - het wordt vaker gebruikt als een detail, toevoeging. Geheel de hele kamer in de oranje tinten is niet opgemaakt. Het artikel zal kijken naar het gebruik van oranje meubels bij het maken van een appartement.

Overweeg de kenmerken van het gebruik van oranje meubels in het interieur.

Oranje interieur geeft een goed humeur, verhoogt het optimisme, duwt naar actieve acties, heeft een gunstig effect op de psyche en elimineert depressies en blues. Daarom is deze kleur ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor pessimisme, apathie.

Het effect van de oranje kleur heeft een welbekende wetenschappelijke verklaring: in laboratoriumonderzoek is aangetoond dat oranje tinten de hartslag verhogen, de bloedcirculatie activeren en de stofwisseling stimuleren. Overweeg deze nuance bij het kiezen van meubels en wandbekleding voor uw huis.

Overweeg hoe je oranje met andere tinten het beste kunt combineren.

Met blauw

Een van de best mogelijke combinaties. Ze kunnen goed opschieten en elkaar aanvullen. Bovendien ziet deze combinatie er ongewoon, stijlvol en relevant uit. Geschikt voor decoratie en badkamer, en keuken en woonkamer.

Ontwerpers adviseren om kleur te gebruiken in kamers zoals keuken, kinderkamer en eetkamer - hier is het het meest geschikt. Maar voor de slaapkamer en die kamers waar veel ramen en warm zijn, is oranje ontwerp niet erg geschikt. Overweeg hoe u oranje meubels gebruikt in verschillende delen van het huis.

kwekerij

 • Deze kleur is een geweldige oplossing voor een kinderkamer. Oranje ontwerp geeft kinderen een opgewekte sfeer en een uitstekende uitstraling van opgewektheid. Zo'n kind wordt een echte gezellige hoek.
 • Ziet er geweldig uit in combinatie met turquoise muren. Zo'n kind zal zowel intensiveren als geruststellen - een zeer harmonieuze combinatie die noodzakelijk is voor het kind.
 • Het ontwerp van de kinderkamer met oranje meubilair is vooral belangrijk als de baby nog niet naar school is gegaan. Ongeveer 3 tot 6-7 jaar is de beste tijd om in een oranje interieur te leven. Na 6 jaar moet het kind meer doen en niet spelen, dus de kleuren van meubels en muren moeten worden veranderd in meer strikte en kalmerende.
 • Gebruik geen flitsende felle kleuren. Een stille, gedempte ontwerp is meer geschikt - op deze manier zal het zenuwstelsel van de kinderen in orde zijn, en je gezichtsvermogen zal niet overwerken.
 • Kinderen in de oranje kleur is ook goed omdat deze schaduw in staat is om te duwen naar onderzoek en wetenschappelijke activiteiten. Onderzoekende geest naar uw baby zal worden verstrekt.


oranzhevaya-mebel-v-interere-20-foto-solnechnie-akcenti-8


oranzhevaya-mebel-v-interere-20-foto-solnechnie-akcenti-9

Woonkamer

 • De kleur is perfect voor het decoreren van de woonkamer. Maakt het interieur gezellig en comfortabel. In de woonkamer met oranje meubilair zal warm en comfortabel zijn voor zowel eigenaren als gasten.
 • De combinatie van oranje meubels en chocoladebruine accessoires of wanden ziet er buitengewoon voordelig uit in de woonkamer. Als u de ruimte stijlvol en modieus wilt maken, gebruikt u deze combinatie.


oranzhevaya-mebel-v-interere-20-foto-solnechnie-akcenti.jpeg">


oranzhevaya-mebel-v-interere-20-foto-solnechnie-akcenti-10

studie

 • De werkhoek, versierd met meubels in oranje kleur, zal de eigenaar naar nieuwe kennis, reizen en onderzoek doen verlangen. Hoogstwaarschijnlijk wil je in zo'n kantoor iets nieuws en interessants leren.
 • Opgemerkt moet worden dat als u klanten en serieuze zakelijke partners op uw kantoor wilt ontvangen, u deals gaat sluiten voor grote sommen geld, dan is de oranje kleur van meubels of muren niet de beste oplossing. Te positief en opgewekt, het zal niet bijdragen aan de ernst en zal niet leiden tot het gevoel van fatsoen, wat in dit geval noodzakelijk is.


oranzhevaya-mebel-v-interere-20-foto-solnechnie-akcenti-2.jpeg">


oranzhevaya-mebel-v-interere-20-foto-solnechnie-akcenti-11

badkamer

 • De oranje kleur van de muren en meubels is meer geschikt voor een ruime badkamer, omdat het een kleine kamer visueel tot een nog kleinere ruimte zal maken.
 • In de badkamer is het het beste om oranje en witte kleuren te combineren - dit ontwerp zorgt voor een gevoel van frisheid en lichtheid. Een combinatie van beige en oranje wandtegels zal het interieur van de badkamer warm en gezellig maken.


oranzhevaya-mebel-v-interere-20-foto-solnechnie-akcenti-14


oranzhevaya-mebel-v-interere-20-foto-solnechnie-akcenti-15

Interieur stijlen

Retro-stijl uit de jaren 60. Generatie knullen en hippies. Ziet er stijlvol uit in het ontwerp van een moderne keuken of woonkamer.

Het meubilair van deze vrolijke en vrolijke schaduw wordt goed aangevuld door koude kamers aan de noordkant van het huis, waar weinig licht en zon is. Meubels in oranje kleur brengen warmte en comfort naar donkere kamers, maken ze lichter en comfortabeler.

Pin
Send
Share
Send
Send