Thuis en stijl

Het interieur van een lichtgroen bad (21 foto's): positief voor elke dag

Pin
Send
Share
Send
Send


Lime-badkamer draagt ​​de lente frisheid en verfijnde delicatesse. Deze sappige felle kleur, niet vaak te vinden in moderne interieurs in het "totale" formaat, zal een onuitputtelijke bron van energie en kracht voor de bewoners van de appartementen worden. "Groenen" ziet er luxueus en in doorschijnende texturen, en in wazige tekeningen van keramische tegels, en in rijke donkere smaragdgroene tinten die de atmosfeer van de Amazone jungle betrekken.

Smaragdgroene kleuren in het interieur: hoe maak je een onberispelijk "veer" -ontwerp

Als u de badkamer in frisse groene tinten maakt, moet u de volgende functies onthouden:

  1. Gebruik in het interieur van de kamer niet slechts één schaduw. Het is altijd beter om verschillende tinten en structuren te combineren. De basiskleur van het interieur kan bijvoorbeeld lichtgroen zijn met een aquarelstructuur. Het meubilair kan een donkere olijfkleur met een mat oppervlak hebben en de sanitaire voorzieningen zijn wit en smaragdgroen. Een andere winnende optie - een mozaïek van keramische tegels met kleurgradatie (met verschillende tinten van het palet);
  2. Het plafond is meestal niet gekleurd. Perfecte kleur is wit;
  3. De vloer bestaat uit contrasterende segmenten of heeft dezelfde vorm als het plafond - in witte en beige tinten;
  4. De donkergroene kleuren en doorschijnende saladestructuren, onderstreept door witte elementen, zien er goed uit in het interieur van de badkamer;
  5. Voor het ontwerp van de badkamer is het belangrijk om verschillende materialen te gebruiken die compleet van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld wandpanelen in wit en olijfmotief, helder vinylbehang, aquarelmotieven van keramische tegels, gedempte "greens" op het matte canvas van meubels met houten elementen (het hout moet thermisch worden behandeld);
  6. Als de belangrijkste accessoires in het interieur van de "lente" badkamer met levende planten. Potten zijn beter om een ​​neutrale witte of witte olijfkleur te kiezen.


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den-2

Stijlgames

Lichtgroene kleuren kunnen niet alleen het menselijke bewustzijn op een speciale manier beïnvloeden, maar transformeren ook ingewikkeld de belangrijkste elementen van het interieur, afhankelijk van de stilistische richting. Bijvoorbeeld, een totale giftige groene of matte donkergroene tint zal het meest modieuze en vooruitstrevende ontwerp veranderen in een kamer met een gestileerde stijl uit de jaren 60.

Voor moderne trends in het interieur van badkamers is het beter om lichte tinten met felle tinten te gebruiken. Ontwerpercomposities in de marskleuren zien er erg indrukwekkend uit.

Het eenvoudigste ontwerp van een badkamer in tinten van rijk groen kan worden ingericht volgens het principe van de eenvoudigste gradatie. Om dit te doen, maakt elke muur een toon donkerder dan de vorige. Het is beter om in een cirkel te bewegen in plaats van van boven naar beneden en vice versa. Dus, omdat overgangen de ruimte in de kamer negatief kunnen beïnvloeden.

Win-win voor moderne badkamers

Lichtgroene kleur is perfect gecombineerd met een geel en oranje palet. Zo kunnen wanden worden gedecoreerd met smaragdgekleurde keramische tegels en kunnen de spoelbak en ander sanitair worden gekocht in een rijk ontwerp met citroen.


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den-13


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den-14

Met harmonieuze verlichting in de badkamer

Verlichting in het "voorjaars" interieur van de badkamer speelt een cruciale rol. De hoofdregel - het licht moet zo natuurlijk mogelijk zijn.


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den-16


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den-17


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den-18


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den-19


interer-salatovoj-vannoj-21-foto-pozitiv-na-kazhdij-den-20

Pin
Send
Share
Send
Send