Thuis en stijl

Kunstlaminaat in het interieur (18 foto's): mooie vloeren

Pin
Send
Share
Send
Send


Een van de duurste decors voor vloeren vanwege de hoge kosten van hout is artistiek parket. Zelfs het vervangen van handwerk door werktuigmachines zou de prijs niet aanzienlijk kunnen verlagen. Maar moderne technologieën bieden consumenten een uitstekende tegenhanger - dit is een artistiek laminaat, volgens externe gegevens is het niet minder dan parket, alleen veel goedkoper.

Decoratief materiaal genaamd laminaat verscheen slechts drie decennia geleden. Het is een imitatie van parket. Artistiek laminaat bestaat uit een hardboard of spaanplaat en een coating met een patroon, waarvan de rol wordt gespeeld door designpapier met een specifiek patroon. Dankzij de mogelijkheden van de moderne druktechnologie kunt u elke textuur simuleren.


hudozhestvennij-laminat-v-interere-18-foto-krasivoe-pokritie-pola-4


hudozhestvennij-laminat-v-interere-18-foto-krasivoe-pokritie-pola-5

Wat is het verschil tussen kunstlaminaat?

Moderne kunstmatige vloerdecors zijn zo hoogwaardig dat het moeilijk is ze van natuurlijk hout te onderscheiden. Artistiek laminaat verschilt van de andere doordat fabrikanten de film elke textuur geven:

  • marmering;
  • onder de steen;
  • onder de huid;
  • onder de tekening van een boom van welk ras dan ook.


hudozhestvennij-laminat-v-interere-18-foto-krasivoe-pokritie-pola-8


hudozhestvennij-laminat-v-interere-18-foto-krasivoe-pokritie-pola-9


hudozhestvennij-laminat-v-interere-18-foto-krasivoe-pokritie-pola-10

Laminaat classificatie op stijl

Dankzij moderne afdrukmogelijkheden wordt het beeld van eventuele ornamenten aangebracht op het oppervlak van de coating. Bij het kopen, kunt u zien hoe het laminaat eruit zal zien als een artistiek parket in het interieur in catalogi. Consumenten krijgen bij benadering ontwerpoplossingen aangeboden, rekening houdend met het feit of een foto.


hudozhestvennij-laminat-v-interere-18-foto-krasivoe-pokritie-pola-13


hudozhestvennij-laminat-v-interere-18-foto-krasivoe-pokritie-pola-14


hudozhestvennij-laminat-v-interere-18-foto-krasivoe-pokritie-pola-15

Kenmerken van het laminaat en de installatie ervan

Kunstparket vervangen door namaak, je kunt niet alleen geld besparen door het verschil in materiaalkosten. De verwerving van laminaat creëert extra voordelen in de vorm van:

  1. Lange levensduur. Sommige fabrikanten van coatings claimden de operationele periode van 25 jaar.
  2. Grotere slijtvastheid door de speciale behandeling van het glanzende oppervlak met harsen en sommige mineralen bevattende verbindingen, die de sterkte van het materiaaloppervlak bieden.
  3. Weerstand tegen verbleken, barsten en andere vervormingen.
  4. De duurzaamheid van de afgedrukte afbeelding.
  5. Eenvoud in installatie en het daaropvolgende vertrek. Vloeren met laminaat vereisen bij het reinigen geen speciaal gereedschap om een ​​glanzend oppervlak te behouden, zoals artistiek parket.

Pin
Send
Share
Send
Send