Thuis en stijl

Pastelkleuren in het interieur (19 foto's): knusse ruimtes

Pin
Send
Share
Send
Send


Pastelkleuren zijn het resultaat van het toevoegen van wit in verzadigde kleuren. Het resultaat is doorschijnende tinten die aangenaam zijn voor de ogen en de psyche, die er indrukwekkend en ongewoon uitzien. Deze kleuren kunnen worden gebruikt bij het ontwerpen van grote appartementen, maar bij het kiezen van behang voor kleine kamers zijn deze tinten geschikt.

Verzadigde kleuren in het ontwerp van het appartement zien er vaak behoorlijk scherp uit. Je kunt niet hetzelfde zeggen over pastelkrijt: er zijn veel opties die er heel vers en ongebruikelijk uitzien, bijvoorbeeld pistache, perzik, lichtturkoois, crème, paarlemoer of lichtgeel. Moderne fabrikanten bieden ons behang van hoge kwaliteit in verschillende tinten, waaronder we zullen zeker degene vinden die het beste lijkt voor ons huis.

Het ontwerp van de woonkamer of de ruime hal kan ook in pastelkleuren worden gemaakt. Dit geeft je huis lichtheid, lichtheid. De woonkamer van een beige kleur ziet er respectvol en rustig uit en de grote zaal van zachte koffiekleur ziet er erg aristocratisch uit.

Het ontwerp van de keuken, gemaakt in heldere pastelkleuren, is een tijdloze klassieker. Roze en beige tinten zijn welkom, evenals de kleur van cacao met melk, karameltoon. De keuken krijgt een gezellige uitstraling, het is leuk om hier binnen te komen en te genieten van het koken. Alle lichte koffietinten zijn vooral aangenaam voor onze ogen, ze doen denken aan de favoriete drank van iedereen, zijn aroma en diepe smaak.

Het gebruik van pasteltinten voor de slaapkamer is dat ze een unieke kameratmosfeer creëren. Perfect voor de slaapkamer een delicate roze tint, vooral als het gaat om het creëren van een gezellige kamer voor jonge echtgenoten of een jong meisje.

Roze kleur - de kleur van schoonheid en hoop - zal de sfeer van de lente, appelbloesems, romantiek en liefde in de kamer ademen. Roze slaapkamer is een echt pareltje van je appartement, het zal in harmonie zijn met grijs of sneeuwwit behang in de gang, dit zijn klassieke combinaties, altijd aangenaam voor het oog.

Het ontwerp van de kinderkamer is altijd anders dan de ontwerpideeën van andere kamers. Je moet de kinderkamer leuk maken, maar tegelijkertijd dat de kleurencombinaties niet te veel werken op de zenuwen van kinderen. De ruimte kan worden aangevuld met heldere details, maar over het algemeen moet het uiterlijk harmonieus en rustgevend zijn, vooral als het gaat om een ​​kamer voor een stout kind.

Pastelkleuren kunnen worden gebruikt in het ontwerp van kamers met neutrale tinten, bijvoorbeeld om een ​​witte kamer of woonkamer in donkergrijze kleuren te versieren.

De witte keuken ziet er frisser en warmer uit als zachtroze of licht-lila gordijnen of keukenfronten aan het interieur worden toegevoegd. Het idee van witheid is niet verloren, maar de kamer is duidelijk tot leven gekomen, begon er interessanter en helderder uit te zien.

Vergeet niet: pastelkleuren in het interieur zijn mooi en modieus, maar niet altijd gemakkelijk. Vermijd vreemde combinaties in uw appartement - accessoires van oranje of fel rood passen bijvoorbeeld niet in lichtroze tinten. Kleuroplossing moet worden geverifieerd, nauwkeurig. Uw appartement zou geen proefveld moeten worden - idealiter zou het huis een verschillende beeldintegriteit moeten hebben.

Als er ruimte is voor twijfel, is het beter om de ontwerper te raadplegen of de catalogi van kant-en-klare designinterieurs te bekijken.


pastelnie-tona-v-interere-19-foto-uyutnie-prostranstva-18


pastelnie-tona-v-interere-19-foto-uyutnie-prostranstva-19

Pin
Send
Share
Send
Send