Thuis en stijl

Bank met voetenbank (21 foto's): comfort en gemak in het interieur

Pin
Send
Share
Send
Send


Een Ottomaanse is een comfortabel meubelstuk en een spectaculaire toevoeging aan het moderne interieur dat vanuit het oosten tot ons is gekomen. De tijd heeft het uiterlijk van dit kenmerk aanzienlijk beïnvloed.

Osmaanse was de meest voorkomende in Turkije. In de oudheid was het een echt luxe bed op klassieke lage benen, versierd met sierlijke houtsnijwerk, aangevuld met een groot aantal kussens. Moderne ontwerpers bieden aan om de poef in het interieur van de slaapkamer of woonkamer te gebruiken als een afzonderlijk attribuut en als een aanvulling op de bank, waarvan de afmetingen om de een of andere reden niet bij de eigenaars passen.


divan-s-ottomankoj-21-foto-uyut-i-udobstvo-v-interere-4


divan-s-ottomankoj-21-foto-uyut-i-udobstvo-v-interere-5

Modulaire constructie

Ottomane in combinatie met modulaire banken is een echte ontwerper. Slechts twee delen, maar ze kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd, de ruimte aanpassen, de kwaliteit van de kamer zelf veranderen en soms het concept van het interieur van de slaapkamer of de hal.

Banken, bedden en stoelen worden als groot meubilair beschouwd, dat neemt veel ruimte in beslag. Daarom moet u, bij het kiezen van het volgende kenmerk van thuiscomfort, in eerste instantie aandacht besteden aan de afmetingen en ontwerpeigenschappen. Een poef neemt niet veel ruimte in, maar heeft nog steeds een grote invloed op de functionaliteit van het meubilair en de stijl van de kamer zelf.

Bij moderne ontwerpconcepten gaat het om het gebruik van traditionele poef als de originele tafel. Meestal vullen de meubels van dit formaat de modulaire "ontwerpers" aan.

Zo'n salontafel zal de woonkamer, gang en zelfs de slaapkamer effectief aanvullen. Een poef is veel kleiner dan elke salontafel. Ontwerpers bieden een poef praktische bruikbaarheid door het gebruik van lederen bekleding. Idealiter wordt de poef in de hoeksector of in het midden geplaatst, waarbij er tijdschriften, speelgoed, diverse huishoudelijke snuisterijen en zelfs voedselbakken worden geplaatst.

Het traditionele gebruik van de poef is een zitplaats (in de hoek, in het midden, overal in de kamer). De stoel kan niet altijd worden verplaatst, de bank past niet altijd in kleine kamers en het bed is ontworpen om te slapen, niet om te zitten.

Ottomaanse perfect omgaan met de functie van de bank om de voeten te rusten. Dit is meestal een leren poef, klein van formaat, langwerpig van vorm. Indien nodig kan het meubilair worden gebruikt als een salontafel of een traditionele zithoek. Vaak zijn er modellen van het schuiftype.


divan-s-ottomankoj-21-foto-uyut-i-udobstvo-v-interere-16


divan-s-ottomankoj-21-foto-uyut-i-udobstvo-v-interere-17


divan-s-ottomankoj-21-foto-uyut-i-udobstvo-v-interere-18

Voor diegenen die de werkruimte van de slaapkamer of woonkamer maximaal willen benutten, is de poef geschikt met de functie van de kist. Ondanks zijn miniatuurformaat kan een stijlvolle lederen poef zeer ruim zijn.

Pin
Send
Share
Send
Send