Thuis en stijl

Huis in klassieke stijl (21 foto's): een combinatie van moderne kwaliteit en elegantie

Pin
Send
Share
Send
Send


Na aankoop van het land wil elke eigenaar de meest winstgevende optie vinden voor het bouwen van een gezin voor het gezin. Tegelijkertijd kun je vaak de wens horen - dat zou "niet slechter dan anderen" zijn, maar niet provocerend, zonder overdreven architecturale "toeters en bellen". Dat is de reden waarom veel mensen vaak de projecten van landhuizen in de klassieke stijl kiezen.

Voordat u een project van een privéwoning ontwikkelt, moet u de meest comfortabele plaats kiezen voor het bouwen van een huis, materialen en bouwstijl kiezen voor de uitvoering van de toekomstige structuur. In de meeste gevallen hebben de eigenaren van de percelen van het land, die de planning van de bouw van hun huis beginnen, naar hun mening een soort van monster dat ze willen bijwerken met nieuwe oplossingen. En dat klopt, want de stilistische beslissing van het gebouw en vooral het uiterlijk van de gevel is het beeld van de toekomstige woning en zijn eigenaren.


dom-v-klassicheskom-stile-21-foto-sovmeshaem-sovremennoe-kachestvo-i-elegantnost-5


dom-v-klassicheskom-stile-21-foto-sovmeshaem-sovremennoe-kachestvo-i-elegantnost-6

Klassieke huizen

Landhuis in een klassieke stijl - het is ruimte, elegantie en schoonheid. Het interieur onderscheidt zich door lichte, pastelkleuren, symmetrische details, hoge plafonds en strikte proporties. De gevel van het huis moet er niet goedkoop uitzien. Kunststof, spaanplaat, polymeren - dit alles is uitgesloten. De meest acceptabele materialen voor een klassiek huis met een garage zijn steen, hout en baksteen.


dom-v-klassicheskom-stile-21-foto-sovmeshaem-sovremennoe-kachestvo-i-elegantnost-11


dom-v-klassicheskom-stile-21-foto-sovmeshaem-sovremennoe-kachestvo-i-elegantnost-12


dom-v-klassicheskom-stile-21-foto-sovmeshaem-sovremennoe-kachestvo-i-elegantnost-13

Moderne bakstenen huizen in klassieke stijl, waarvan talrijke foto's in het netwerk te zien zijn op bouw- en ontwerplocaties, zijn een veelvoorkomende optie bij de bouw van particuliere huizen. Het kunnen kleine gebouwen van één verdieping of twee verdiepingen zijn met een garage, die bij ontwikkelaars erg in trek zijn en die vanwege de grootte en de gebruikte materialen andere kosten met zich meebrengen. De duurste zijn huizen met zuilen en een gevel opgetrokken uit baksteen. Bakstenen gevels trekken de aandacht van traditionele verfijning, elegantie, strikte lijnen.

Over het algemeen is baksteen een uitstekend bouwmateriaal voor het exterieurontwerp van huizen. En het is gemakkelijk uit te leggen, omdat dit bouwmateriaal veel voordelen biedt, namelijk:

  • Duurzaamheid. De steen is het meest duurzame, slijtvaste materiaal dat zeer duurzaam is en bestand is tegen vrijwel alle externe invloeden, vervormingen, temperatuurdalingen, verval, schimmels en schimmels die niet in de baksteen groeien. Moderne bakstenen huizen met een garage voor vele jaren hoeven misschien niet te worden gerepareerd, verschillen in de maximale levensduur en zullen zeker een echt familienest worden.
  • Milieuvriendelijkheid. Bij de productie van bakstenen met alleen natuurlijke, milieuvriendelijke materialen die de veiligheid van het leven en de gezondheid van de bewoners garanderen.
  • Brandveiligheid. Brick is een uitstekend vuurvast materiaal dat niet verbrandt, niet in staat is om verbranding te ondersteunen en niet kan ontbranden onder invloed van externe factoren, zoals het geval is met houten constructies. Bovendien is het in een bakstenen woning veel gemakkelijker om een ​​open haard of een Russische kachel uit te rusten.
  • Geluidsisolatie. Dikke bakstenen muren onderdrukken perfect verschillende externe geluiden, waardoor ze stilte kunnen bieden in het huis, waardoor bewoners de gelegenheid krijgen om te ontspannen en met pensioen te gaan.
  • Architectuur functies. Brick - dit is het materiaal waarmee je alle, zelfs ongelooflijk complexe projecten kunt implementeren, variërend van privéwoningen met één verhaal, met een garage tot moderne hoogbouw.
  • Kostenbesparingen. Als de aanleg van het huis netjes en efficiënt gebeurt, hoeft de gevel van een dergelijk huis geen extra afwerkingswerkzaamheden te ondergaan.


dom-v-klassicheskom-stile-21-foto-sovmeshaem-sovremennoe-kachestvo-i-elegantnost-15


dom-v-klassicheskom-stile-21-foto-sovmeshaem-sovremennoe-kachestvo-i-elegantnost-16


dom-v-klassicheskom-stile-21-foto-sovmeshaem-sovremennoe-kachestvo-i-elegantnost-17

Klassiek houten huis

De technologie van constructie en originele houten huisjes van de afgelopen eeuwen hebben een enorme bijdrage geleverd aan de bouw van moderne huisjes vanuit een bar. Traditionele etnische, vrij onderscheidende trends evolueerden in de loop van de eeuwen in veel landen over de hele wereld. De klassieke stijl verscheen bijvoorbeeld in de achttiende eeuw en is sindsdien aanzienlijk veranderd. Tegenwoordig onderscheidt een houten huisje van een hout zich door volumetrische oplossingen, rationaliteit in de geometrie van onderdelen, moderne decoratiematerialen, organische aard, eenvoud van vorm en helderheid van constructie.

Pin
Send
Share
Send
Send