Thuis en stijl

Stoelen in loftstijl - een stijlvolle industriële sfeer thuis

Pin
Send
Share
Send
Send


Een interessant kenmerk van deze stijl is het relevante gebruik in het interieur van oude metalen of houten voorwerpen en nieuwe, gestileerd als een fabrieks- of fabrieksinstelling, dus het is heel toepasselijk om moderne of moderne plastic stoelen in het appartement te zien met ongebruikelijke lijnen.

Stoelmaterialen

Voor de vervaardiging van meubels worden allerlei soorten materialen gebruikt, zowel natuurlijke als kunstmatige:

  • verschillende soorten hout en spaanplaat;
  • polycarbonaat, acryl - plastic meubilair onderscheidt zich door hoge sterkte, laag gewicht, optische transparantie. Veelkleurige dingen helpen om zich op het meubilair te concentreren, en transparant - creëren een visueel effect van ruimte en vrijheid;
  • een steen;
  • metaal;
  • leer / stof voor plateren.

Al deze materialen kunnen worden gebruikt als een frame of decoratie-items, perfect combineren en elkaar aanvullen.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-2


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-3

Meubelkleuroplossingen

Loftstijl kan verschillende schalen van tinten vormen. Voor het interieur van de kamer, gemaakt in rustige, gelijkmatige kleuren, is het wenselijk om stoelen te kiezen die niet opvallen tegen de algemene achtergrond van meubels. Als je wat heldere accenten wilt, kunnen interessante heldere stoelen / krukken een grote rol spelen in de inrichting van de kamer en het ontwerp van de kamer 'opvrolijken'.

Voor traditioneel meubilair, ingericht "antiek", gekenmerkt door het gebruik van tinten van wit, grijs, bruin, beige tonen.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-4


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-5


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-6

Het moderne ontwerp van het loftinterieur geeft de lichte inrichting van de kamers volledig toe - stoelen van oranje, verzadigde groene of zelfs roze tinten. In dit geval wordt de harmonie van de situatie bepaald door de kleur van de muren. Het contrast van gestructureerde grijs geverfde oppervlakken en krukken / stoelen bekleed met leer in felle kleuren (blauw, rood) ziet er stijlvol uit.

Als de muren zijn gedecoreerd met wit metselwerk, zullen de witte houten stoelen het interieur van de kamer op organische wijze complementeren.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-8


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-9

Stoelen "loft" in het interieur

Aangepast ontwerp kan worden gemaakt met meubels gemaakt in fabrieksomstandigheden of op maat gemaakt. Het is wenselijk om stoelen te selecteren voor een specifieke tafel in de woonkamer, keuken of kantoor.

De standaard hoogte van de eettafel / eettafel is 72-78 cm. Voor dergelijke opties zijn stoelen met een zitting op een hoogte van 40-42 cm van de vloer het meest geschikt. Het gebied van de stoelen kan het meest verschillen en wordt gekozen naar de smaak van de koper. Om de stoelen origineel te laten lijken, kunt u meubels kiezen met een interessante bekleding of een ongewone vorm van handgrepen, rugleuningen.

Voor de woonkamer of op het kantoor zijn aangekochte stoelen met textiel / lederen bekleding, waarin de rugleuning schuin staat. Het interieur van het pand kan zowel houten voorwerpen als metaal versieren.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-11


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-12

Kindermeubilair

Voor de kamer is het raadzaam om modellen van hout te selecteren. Het is wenselijk dat de stoel rugleuning, armleuningen heeft. Stoffen bekleding is erg gezellig en aangenaam om aan te raken, maar het moet voorzichtig worden gehanteerd. Meubels met lederen bekleding zien er stijlvol uit en zijn beter bestand tegen verrassingen in de vorm van gemorste dranken of verf om te tekenen. Een uitstekende oplossing voor de inrichting van een kinderkamer is een ontlasting. Bovendien kunnen kinderen dergelijke meubels gebruiken voor games, zoals het bouwen van huizen of het bouwen van een aantal constructeurs. Het is wenselijk om het model laag (optimaal - 35-40 cm) en stabiel te selecteren, met een brede zitting. Het is heel eenvoudig om een ​​kruk in loftstijl met uw eigen handen te maken. De basis is gemaakt van een metalen frame in de vorm van een kubus en de zitting is gemaakt van hout of omhuld met stof / leer.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-13


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-14


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-15

Loft-stijl stoelen in de keuken

Speciale aandacht wordt besteed aan het inrichten van een kamer ingericht in een loft-stijl. Deze stijl is het meest geschikt in grote gebieden. De afwezigheid van schotten en het gebruik van natuurlijke afwerkingsmaterialen (beton, baksteen) maken het mogelijk om de situatie een bijzondere charme te geven. De juiste planning en gebruik van niet-standaard ontwerpoplossingen kan echter de kleine keukentinten van industriële esthetiek overbrengen.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-16


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-17


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke.jpeg">

De balkenteller kan worden beschouwd als een integraal kenmerk van de loftstijl. In een ruime kamer creëert dit ontwerp geen obstakels en is het perfect voor een snelle of informele snack. In een compacte keuken wordt deze vlakbij de muren geplaatst, wat ruimte bespaart.

Standaard rekhoogte - van 1 tot 1,15 m. De voltooiing van de bijbehorende stoelen zorgt voor een comfortabel tijdverdrijf. De optimale maat van de barkruk is 90 cm vanaf het vloerniveau of ongeveer 50 cm vanaf de trede naar de stoel.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-18


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-19


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-20

Barkrukken zijn gemaakt van verschillende ontwerpen: kan ruggen hebben, ondersteunt voor benen. Voor de productie van dergelijke meubels wordt een ander materiaal gebruikt.

Hout is het meest geschikt om een ​​keuken in te richten en een huis een thuisomgeving te geven. Dit materiaal is duurzaam, praktisch en milieuvriendelijk. Het enige nadeel van dergelijke meubels is de hoge prijs. Barkrukken met rugleuning - de beste optie. Het is raadzaam om een ​​model met bekleding te kiezen, dat goed is gereinigd of van te voren afneembare hoezen verzorgt. De loftstijl wordt benadrukt tot het maximale - smalle barkrukken gemaakt van donker hout. Het hebben van een voetsteun maakt het gemakkelijk en gemakkelijk om te zitten / opstaan.

Metalen stoelen zijn een geschikte optie om in de keuken een loft-inrichting te creëren. Dergelijke meubels zijn stabiel, betrouwbaar en duurzaam. Aanzienlijk gewicht kan worden beschouwd als een klein gebrek aan stoelen. Kopers krijgen ook modellen aangeboden die zijn uitgerust met apparaten die de hoogte van de stoel aanpassen of laten draaien. Bekleding zal het probleem van ongemak bij het aanraken van een koud metaal oplossen. Waarschijnlijk barkrukken met een houten zitting. Zeer ongebruikelijk uiterlijk met een driehoekige stoel.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-21


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-22


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-24


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-25


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-26

Aanbevelingen voor het kiezen van stoelen in loftstijl

De keuze van de bekleding wordt bepaald door het doel van het meubilair. Fabrikanten bieden verschillende opties voor stoelontwerpen: stof, leer, hout. Als de stoelen voornamelijk decoratieve waarde hebben, kunt u modellen zonder bekleding kiezen.

Tinten meubilair moeten de inrichting van de kamer aanvullen of een helder contrasterend element zijn.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-27


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-2.jpeg">


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-28

Bij het kiezen van barkrukken, is het noodzakelijk om het doel van het meubilair duidelijk te begrijpen - voor een informeel hapje of een volledige maaltijd:

  • als alleen ochtendkoffie achter de bar wordt gedronken, dan kun je metalen stoelen met een decoratieve kleine rug of helemaal niet plaatsen;
  • in het tweede geval is het beter om voorkeur te geven aan semi-barstoelen met brede stoelen met comfortabele rugleuningen en armleuningen. Zithoogte in dergelijke modellen kan worden aangepast.

Om de situatie een "fabrieks" uiterlijk te geven, is het niet nodig om duur meubilair te kopen. De houten stoelen van de oude grootmoeder voor de woonkamer zullen het doen. In de buurt van de bar ziet er geweldig plastic producten. Moderne technologie zal het industriële interieur aanvullen.


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-29


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke.png">


stulya-v-stile-loft-stilnoe-promishlennoe-nastroenie-v-domashnej-obstanovke-30

Pin
Send
Share
Send
Send