Thuis en stijl

Binnenhuisarchitectuur keuken 7 vierkant. m (52 ​​foto's): kies het juiste meubilair en de juiste kleuren

Pin
Send
Share
Send
Send


Bent u de eigenaar van een kleine keuken in een paneel huis? Je keuken heeft een groter oppervlak dan in Chroesjtsjov, maar de afstand is nog ver weg. Als u echter creatief het interieur van een keuken van 7 m² benadert. m, je kunt er een gezellige en lichte hoek van maken, waar een plek is voor een moderne kachel, ruim meubilair, een hoekopstelling, een koelkast en zelfs een wasmachine. Het belangrijkste is om een ​​geschikte lay-out te maken, de juiste ontwerpstijl te kiezen en dapper te beginnen met repareren!


7-108


7-109


7-110


7-111


7-112

Hoe een keuken van 7 vierkante meter in te richten. m?

Besteed aandacht aan het project met de hoekige locatie van de keuken. Dit type lay-out bespaart werkruimte en maakt ook de keuken 7 m². M. m meer comfortabel en stijlvol. Het creëert een hoekige ruimte waarin alle dingen die nodig zijn voor de gastvrouw geconcentreerd zijn: producten, schalen en apparaten. Als je wilt, kun je tijdens de reparatie de deur verwijderen, zodat je een klein beetje kunt winnen op het plein en de hoek beter kunt plaatsen. Evenzo kun je het interieur in de Chroesjtsjov organiseren.


7-113


7-114


7-116


7-117


7-4.jpeg">


7-118


7-119

In zeldzame gevallen is er een lay-outoptie als een keuken met een balkon. Hier zijn verschillende benaderingen voor reparatie mogelijk: u kunt overwegen om bij de balkonruimte te komen om de keuken van 7 vierkante meter uit te breiden. m, maar het vereist coördinatie. Maar veel huisvrouwen geloven dat de indeling van de keuken met een balkon erg handig is, er is altijd wel een plek om eten, gerechten en keukentoestellen te huisvesten.


7-120


7-121


7-122


7-123


7-124

De eigenaren van het appartement in de Chroesjtsjov kunnen herontwikkeling en kwaliteitsreparaties maken door de ruimte van de keuken enigszins uit te breiden om er alles op te zetten wat u nodig heeft om te koken en om de eetruimte in te richten.


7-125


7-126

Bij het selecteren van meubels (een eetgroep), moet men eerlijk toegeven dat een massieve eiken eettafel niet jouw optie is. Kies lichtgewicht, compact meubilair: een elegante kleine tafel zal de ruimte niet rommelig maken en zal er prachtig uitzien, zelfs in een kleine keuken van 7 vierkante meter. m, inclusief in Chroesjtsjov.


7-128


7-129


7-130

Fabrikanten bieden veel interessante opties voor de hoekige suites van verschillende tinten, in verschillende stijlen - van romantisch houten meubilair tot stijlvolle koude hi-tech. Het is belangrijk in de fase van projectontwikkeling om de juiste optie voor u te kiezen: het ontwerp van de keuken wordt grotendeels bepaald door dit zeer elementaire element.


7-131


7-132


7-133

De logische keuze is eenvoudig, traditioneel meubilair. Het belangrijkste is dat de vormen een lust zijn voor het oog en helpen om een ​​schone geometrische ruimte te creëren, een interieur zonder onnodige details, wat vooral belangrijk is voor de indeling van het appartement in Chroesjtsjov.


7-134


7-135


7-136


7-137


7-138

Bepaal de kleur

Voor zo'n kleine ruimte van 7 vierkante meter. m, de juiste kleur is van vitaal belang - lichte tinten verhogen visueel het volume, verhogen de stemming van de huurders van het appartement, voegen zon toe aan het interieur. In het stadium van voorbereiding op de reparatie, kunt u de traditionele neutrale tinten kiezen - beige, lichtblauw, grijsblauw. Dit zijn goede, rustgevende kleuren die een positief effect hebben op de psyche en lucht aan de kamer toevoegen.


7-139


7-140


7-141

Als je een vrolijke benadering van het leven hebt, kun je behang of tegel met lichtgeel, citroen, sappige kruiden of zonnige oranje kleur kiezen. Overweeg meer onverwachte ontwerpopties: bijvoorbeeld lichtpaars of lichtturkoois. Al deze ideeën zijn relevant voor Chroesjtsjov.


7-144


7-145

U hebt al gekozen voor de indeling van de keuken van 7 vierkante meter. m? Het is tijd om een ​​ontwerpstijl te kiezen. Een klein gebied legt bepaalde beperkingen op: je moet zeker niet de keuken in barokstijl onderscheiden. Grote sprankelende kroonluchter, massieve meubels, luxueus design - niet voor jou.


7-148


7-5.jpeg">


7-149

Wat zijn de opties voor het ontwerp van de muren? Hiermee is het noodzakelijk om van tevoren te beslissen om de reparatie niet te vertragen. Elk type heeft zijn voordelen, kies wat dichterbij jou staat:

  • vinyl behang;
  • decoratieve pleister;
  • decoratieve panelen;
  • keramische tegels;
  • decoratief beton;
  • schilderen met acryl- of waterige emulsieverf.

Goede verlichting geeft meer volume. Daarom kunt u bij het ontwerpen van een verlichtingsproject zoveel mogelijk armaturen gebruiken. Dit kunnen spots zijn, onder meer in de nis van de muur, scharnierende metalen lampen boven de tafel of boven de kachel.


7-153


7-154


7-155


7-6.jpeg">


7-156

Pin
Send
Share
Send
Send