Thuis en stijl

Stijlvolle smeedijzeren meubels in het interieur en op de site (20 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het meubilair, versierd met elementen van artistiek smeden, zal het hoogtepunt van de kamer zijn, en geeft het huis gezelligheid en feest. Het bezet een waardige plaats in de keuken en in de slaapkamer, in de gang, op het terras en in het land. Gesmede meubels - dit is de echte perfectie van kunst.

Gesmede meubels passen in elke interieurstijl, met name de Provence en High-Tech zijn geschikt voor gebruik. Metaal gecombineerd met glas, steen of hout is een echt meesterwerk van meubelkunst. In de catalogi ziet u een verscheidenheid van dergelijke aantrekkelijke meubels in het interieur van de Provence.


stilnaya-kovanaya-mebel-v-interere-i-na-uchastke-20-foto-4


stilnaya-kovanaya-mebel-v-interere-i-na-uchastke-20-foto-5

Moderne hal en cottage

De inkomhal is de eerste kamer die door uw gasten wordt bezocht. Daarom, het ontwerp van het ontwerp, bijzondere aandacht besteden. Tegelijkertijd passen gesmede meubels in de gang. Je kunt kiezen om deze kamer te decoreren zoals:

  • hangers voor bovenkleding en hoeden - dergelijke gesmede metalen producten zijn geschikt voor de gang;
  • Planken met metalen gesmede onderdelen - voor spullen, voorwerpen en kleding;
  • kleine tafels en kledingkasten - ze zijn nodig in de gang;
  • schommelstoelen, gemaakt van smeedijzer.

Moderne smeedijzeren meubels hebben de harten veroverd van vele appartementseigenaars en woningen in de voorsteden. Er zijn verschillende soorten te koop, het is gemaakt in verschillende stijlen, de metalen elementen worden exclusief gecombineerd met glas, hout, steen en zelfs plastic.

Gesmede meubels zijn eenvoudig gemaakt voor het landschap van de tuin. Met de juiste keuze, kunt u op uw site een zeer interessante uitstraling creëren. Smeedijzeren tuinmeubilair wordt behandeld met een anti-corrosieverbinding, zodat het niet verborgen hoeft te zijn voor regen en sneeuw. Ze is niet bang voor de grillen van het weer. Maar voor de winter zijn dergelijke spullen in huis beter verwijderd.


stilnaya-kovanaya-mebel-v-interere-i-na-uchastke-20-foto-14


stilnaya-kovanaya-mebel-v-interere-i-na-uchastke-20-foto-15

Gesmede meubels - de limiet van perfectie!

Voor het maken van metalen producten gebruikt twee soorten smeden: warm en koud. Meubels gemaakt door koud smeden, goedkoper in prijs. Het wordt geproduceerd met behulp van een speciale machine. Het meubilair van warm smeden is met de hand gemaakt door echte meesters, de kosten zijn veel duurder. Dergelijke producten zijn meer ingericht, hebben veel kleine details.


stilnaya-kovanaya-mebel-v-interere-i-na-uchastke-20-foto-17


stilnaya-kovanaya-mebel-v-interere-i-na-uchastke-20-foto-18


stilnaya-kovanaya-mebel-v-interere-i-na-uchastke-20-foto-19

Pin
Send
Share
Send
Send