Thuis en stijl

Beeldjes voor het interieur (50 foto's): mooie figuren om comfort te creëren in het huis

Pin
Send
Share
Send
Send


Het decoreren van je eigen huis is een bezigheid die een persoon sinds primitieve tijden heeft gedaan. Het is genetisch inherent aan ons - om uw "wereld" comfortabel, gezellig en veilig te maken. En daarvoor moet je het inrichten met comfortabel meubilair en aangename, aangename decoratieve voorwerpen, inclusief snuisterijen. Onder de decoratieve snuisterijen niet op de laatste plaats bevinden zich de beeldjes voor het interieur. Met behulp van deze decoratieve decoraties kunt u uw huis een karakteristieke en ongewone stijl geven.


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-2


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-3

kenmerken

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van beeldjes als een manier om het interieur te versieren:

 • Het grote voordeel van de beeldjes is hun sierlijkheid en variëteit. Het kunnen zowel delicate figuren uit het pastorale porselein zijn als scènes, maar ook brutale installaties en objecten die gestileerd zijn als een menselijke figuur of een plant.
 • Veelzijdigheid. Voor elke, zonder uitzondering, interieurstijl is er een beeldje gemaakt in dezelfde of vergelijkbare stijl. Daarom, hoe je je huis ook inricht, zelfs in de stijl van de Provence, hi-tech of klassiek - geschikte figuurtjes en decoratieve figuren voor de woonkamer en slaapkamer liggen al op je te wachten in de winkelschappen.
 • Moderne beeldjes voor het huis kunnen verschillende vormen hebben. Dit zijn zowel porseleinontwerpen in de traditionele klassieke stijl, als ongebruikelijke abstracte objecten, als je kijkt naar wat je niet meteen begrijpt - wat de auteur in gedachten had toen hij dit meesterwerk creëerde.


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-4


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-5


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-6


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-8


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-9


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-10

Regels voor het interieur van de beeldjes

Wat zijn de belangrijkste nuances die u moet weten om uw huis goed en harmonieus te decoreren met behulp van beeldjes:

 • Natuurlijk moet je je houden aan de algemene stijl van het interieur. Dus, als je een woonkamer hebt en andere kamers in een high-tech stijl, dan zijn schattige keramiek of porseleinen koeherdersjongens niet geschikt voor hen, maar het is beter om verchroomde en plastic beeldjes te kiezen in een laconieke versie van neutrale kleuren.
 • Het klassieke interieur zal schitteren met nieuwe kleuren als je het aanvult met bronzen beeldjes of stukken porselein. Zulke prachtige natuurlijke materialen passen perfect bij de traditionele, voortreffelijke stijl. Ze kunnen, inclusief, en een hoge vloer van een boom zijn.
 • Appartement in moderne stijl is beter om de bijbehorende beeldjes in te richten. Dit kunnen futuristische of abstracte grote stukken van hoogwaardig plastic, glas, nikkel en chroom zijn. Deze moderne materialen zullen het beste het minimalisme en de functionaliteit van de omgeving benadrukken.
 • Keramiek en porselein, evenals minder populair aardewerk - een goede keuze voor het interieur van het huis in de stijl van de Provence en Chebbi-chic. Deze delicate pastelstijlen worden perfect gecombineerd met de luchtfragiliteit van de kloppende figuurtjes. Ze kunnen in de woonkamer en in de gang worden geplaatst.


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-11


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-12


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-13


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-14


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-15


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-16


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-17

Waar te plaatsen

Welke delen van het huis kunnen als het meest succesvol worden beschouwd voor het plaatsen van de beeldjes:

 • Als de woonkamer een open haard heeft, dan heb je geluk. Een schoorsteenmantel is immers de beste plaats om kleine beeldjes en andere snuisterijen te plaatsen. De openhaard staat altijd in de schijnwerpers, dus zorgvuldig geselecteerde porseleinen, keramische en plastic figuurtjes zullen niet onopgemerkt blijven door de gasten van het huis.
 • Commode in de slaapkamer. Op het bovenste oppervlak van het dressoir kunt u perfect alle mooi ogende objecten plaatsen, inclusief de meest dierbare hartfiguurtjes. Houten vloeren worden ook gebruikt in de slaapkamer.
 • Als het appartement groot genoeg is en er een mogelijkheid is om een ​​"nutteloze" consoletafel in de gang of woonkamer te plaatsen, dan is het tafelblad een ideale plek om verschillende beeldjes op te plaatsen.
 • Muurnissen, als ze gepland zijn. Enkele grote beeldjes in nissen, soms ook vloerbeelden, versierd met speciale verlichting, zien er bijzonder indrukwekkend uit.
 • Voor beeldjes is het het beste om de meest open ruimtes thuis te kiezen, zodat ze duidelijk zichtbaar zijn vanaf de voordeur.
 • Een geweldig idee voor eigenaars van een behoorlijk aantal beeldjes - om voor hen een speciale vitrine in de vorm van een verlichte kast te regelen. Geen enkele gast zal zo'n blootstelling passeeren. Prachtige porseleinen snuisterijen of exotische stukken hout zien er het best uit in zo'n vitrine.
 • Vloerhouten beeldjes van aanzienlijke omvang zijn een stijlvolle decoratie van de gang en een grote hal, indien aanwezig. Spectaculair en mooi, het beste wat ze in één uitvoering zullen zien, wanneer ze alle aandacht hebben geklonken. Natuurlijk moeten dergelijke massieve modellen alleen in ruime kamers worden geplaatst, bijvoorbeeld in de woonkamer. In een krappe ruimte zal een beeldje van anderhalve meter op zijn minst misplaatst zijn.


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-18


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-19


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-20


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-21


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-22


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-23

Interieurstijl en standbeelden

 • Als het appartement is ingericht in een moderne stijl, en je hield van Afrikaanse beeldjes of gestileerde beeldjes van exotische dieren, om ze met succes in een modern interieur te plaatsen, moet je de figuren "ondersteunen" met andere details. Dit kan een tapijt op de vloer zijn "onder de zebra" of "onder de luipaard" en andere details.
 • Als uw huis in een ultramoderne high-tech stijl is gemaakt, past het beste voor dit interieur in beknopte en eenvoudige gevallen. Bijvoorbeeld moderne modellen van chromen vlakken, auto's. Gemaakt van staal of aluminium, ze passen perfect in het interieur van het appartement. Ook zal er goed uitzien in de stijl van high-tech abstracte beeldjes, allerlei soorten mobiele telefoons en installaties.
 • Een klassiek interieur zal er ook goed uitzien als het is versierd met houten figuren en objecten in een traditionele elegante stijl. De klassieke stijl staat niet haaks op de aanwezigheid van goud of een rijk decor in het ontwerp van beeldjes.
 • Voor een eenvoudige Provençaalse stijl die textiel 'liefheeft', kunnen beelden van stof worden gemaakt, mogelijk in volksstijl. Nationale charmes, op een gestileerde manier gemaakt, passen ook perfect in het Provençaalse interieur. Het is noodzakelijk om in dit geval abstracte en futuristische producten in moderne stijl te weigeren.


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-24


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-25


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-26


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-27


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-28


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-29

Zalen van het huis en standbeelden geschikt voor hen

Bedenk eens, welke cijfers is het beter om de verschillende kamers van het appartement te regelen.

 • Kies voor de woonkamer de meest pakkende en opzichtige figuren. Natuurlijk moet je je eerst richten op de stijl van de kamer, maar toch, in de woonkamer kun je grote vloerstandbeelden plaatsen, helder, exotisch, enz.
 • Een uitstekende oplossing voor de gang is om voorwerpen in de vorm van Afrikaanse beeldjes te plaatsen die de bescherming van het huis tegen externe negatieve krachten symboliseren.
 • Voor de slaapkamer is het beter om geen opties te kiezen die agressie dragen. Dus het bestrijden van dieren, messen, sabels en donkere modellen zal het niet doen. Het is beter om rustig te blijven: kies lichte, elegante en elegante stukken. Het ziet er dus geweldig uit in de slaapkamerbeelden met ballerina's, vogels, mooie planten. Dit kunnen porseleinen zakformaten zijn en buitenhout of zelfs metaal.
 • Als je buiten de stad woont en een veranda of terras hebt, dan zullen figuren in natuurlijke, eenvoudige materialen - hout of zelfs stro - er in deze open, zonnige en met lucht gevulde kamer van het huis geweldig uitzien.
 • Het is beter om kleine figuren in dezelfde stijl of op één onderwerp te groeperen - op deze manier zullen ze niet rond het huis "sproeien" en zullen ze de aandacht op zichzelf vestigen.
 • Grote kunstvoorwerpen zien er het beste uit in een prachtige isolatie. Verschillende afleidende buren om ze naar iets toe te voegen. Ze zijn volledig zelfvoorzienend.
 • Cijfers van katten, olifanten of kikkers worden het meest geschikt geacht voor het aantrekken van geluk en geluk in het huis. Plaats daarom in je woonkamer minstens één exemplaar van zo'n dier. Harm zal niet precies zijn, maar het geluk zal hoogstwaarschijnlijk toenemen.


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-31


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-32


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-33


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-34


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-35

Beeldjes die geluk symboliseren

Overweeg welke cijfers en decoratieve voorwerpen het de voorkeur verdient om in huis te hebben.

 • Voor de slaapkamer is de ideale oplossing een paar kopieën, als optie - buiten. Zo'n paar symboliseert de onafscheidelijkheid van je familieduo. Porseleinen beeldjes van sierlijke zwanen, verweven bomen zullen het doen, en voor een slaapkamer in een moderne stijl zal elke installatie, bijvoorbeeld, van twee harten, doen. Eén boom met fruit zal ook positieve energie naar de slaapkamer brengen.
 • Het hagedisbeeldje in de woonkamer bracht vrede en rust in huis. Dus, in tegenstelling tot Afrikaanse maskers, zou het brengen van een kleine houten hagedis uit een reis een goede beslissing zijn.
 • De stier of het paard symboliseert de gezondheid van alle bewoners van het huis. Natuurlijk moet een dergelijke installatie niet te omslachtig zijn, omdat deze dieren al kracht en energie symboliseren.
 • Een ooievaar in de slaapkamer zal het moederschap van een vrouw brengen.
 • Sommigen herinneren zich de beroemde rijen olifantenbeeldjes die op kantdoeken van de ladenkast van de grootmoeders van de Sovjetperiode waren geplaatst. Deze "kleinburgerlijke" keramische beeldjes hebben ook hun heilige betekenis. Ze zijn een krachtige bescherming tegen het boze oog en brengen welzijn en geluk in het huis.


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-36


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-37


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-38


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-39


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-40


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-41


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-42


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-43

"Slechte" instanties

Wat voor soort figuren is beter te vermijden:

 • Afrikaanse maskers zijn in veel gevallen een onwenselijke aankoop voor het appartement. Al deze maskers hebben een bepaalde betekenis in zich. We kunnen deze betekenis niet kennen, omdat we zijn opgegroeid in een andere cultuur. Voor al hun uiterlijk kunnen deze producten dood en ziekte, armoede en andere negatieve dingen symboliseren, en wij, vreugdevolle, brengen houten maskers gekocht van de lokale markt van reizen. Daarom is het met dergelijke producten beter om voorzichtig te zijn, en het is het veiligst om het masker dat je leuk vindt in zijn thuisland te laten.
 • Decoratieve beeldjes voor het interieur in de vorm van roofzuchtige dieren met een "grommend", open mond - een ongewenste keuze. Ze dragen verborgen agressie, die mettertijd het gezinsleven zal beïnvloeden.
 • Echt authentiek antiek is ook een twijfelachtige aanwinst. Antiek is natuurlijk van grote waarde en duur, maar gedurende vele jaren in verschillende huizen konden ze niet worden gevuld met de meest positieve energie. Wie weet wat voor problemen de vorige eigenaren van dit beeldje hadden.
 • Cijfers met messen, sabels, snoeken, andere koude wapens - niet de beste oplossing voor het versieren van het huis, ongeacht hoe decoratief en elegant deze installatie werd gemaakt. Negatief, dat is opgenomen in het energiemodel, volgens de leer van Feng Shui, zal zeker invloed hebben op de tijd van het welzijn en de relaties van de bewoners van het huis.


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-44


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-45


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-46


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-47


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-48


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-49


statuetki-dlya-interera-50-foto-krasivie-figurki-dlya-sozdaniya-uyuta-v-dome-50

Pin
Send
Share
Send
Send