Thuis en stijl

Interieur keuken 18 vierkante meter. m. (50 foto's): lay-out en prachtige projecten

Pin
Send
Share
Send
Send


Keuken van 18 vierkante meter. m. - dit is een echte luxe. In appartementsgebouwen kan de keuken van een dergelijk gebied niet vaak worden gebruikt, behalve in combinatie met de woonkamer, de hal of in appartementen van het type "studio", waar alles zich in één ruimte bevindt. In een privé huis of een cottage zijn dergelijke ruime keukens veel gebruikelijker. Nog steeds bezig met het samenstellen van het project van het toekomstige huis, geven veel klanten aan dat er behoefte is aan een ruime keuken. Op 18 vierkante meter. m. je kunt fantasieën laten ronddwalen, een origineel project maken, waarvan de lay-out en het ontwerp uniek zijn en die stoutmoedig elk idee belichamen.


18


18-2


18.png">


18-3


18-4


18-5

Gecombineerde keukens

Een dergelijke optie als de keuken, gecombineerd met de volgende kamer of gang, is erg populair bij moderne renovatie. Natuurlijk vereist de sloop en ontmanteling van muren bepaalde fysieke, financiële en bureaucratische kosten. Het wijzigen van de indeling van het appartement moet worden gecoördineerd met de woningautoriteiten om te voorkomen dat de dragende muren worden vernietigd.

Keuken en woonkamer

De keuken en woonkamer kunnen worden gecombineerd zonder noemenswaardige verliezen voor beide zones, vooral als het totale gecombineerde oppervlak 17 vierkante meter is. m. - 18 vierkante meter. m. Het gedeelte van de kamer vanaf 17 plein. m. kunt u een volledige keuken, een vrij grote eettafel plaatsen en een bed uitrusten voor gasten. Vanuit het oogpunt van ontwerp is het noodzakelijk de ruimte visueel te verdelen in 2 hoofdgebieden:

  • kookzone;
  • woon- en eetkamer.


18-7


18-8


18-9


18-10


18-11

Keuken en gang

De keuken in combinatie met de gang verliest de versie enigszins uit de woonkamer. Allereerst omdat de inkomhal nogal vies is. Om de hoeveelheid straatvuil te verminderen, kunt u een kleine kamer bij de voordeur bouwen, die geschikt is voor bovenkleding en schoenen. Als dit niet mogelijk is, kun je een gipsplaatpartitie maken met een groot raam: de kamers worden verbonden, maar er zal minder vuil zijn. Naast praktische toepassing vervult dit ontwerp een belangrijke esthetische rol in het interieurontwerp: het binnenvenster in het appartement ziet er origineel uit.


18-12


18-13


18-14

Keuken in de studio

Studio-appartementen zijn erg in trek bij jonge mensen die hun onafhankelijke leven beginnen. Keukenontwerp in de studio moet tot in het kleinste detail worden doordacht - de totale oppervlakte van het appartement is natuurlijk meer dan 17 vierkante meter. m. of 18 vierkant. m., maar zelden meer dan 30 vierkante meter. m ... In de studio is het beter om de voorkeur te geven aan minimalisme en een licht kleurenpalet. Heldere accenten kunnen worden gemaakt op grote interieurelementen: een koelkast, een bank en stoelen. De keuken in het studio appartement kan zonder een volledige eettafel. Als je het project van een studio-interieur maakt, is het beter om de voorkeur te geven aan een toog. Hij is compacter en past goed in elke stijl en elk ontwerp: van hightech tot neoclassicisme.


18-15


18-16

Keuken gecombineerd met balkon

Dit is een ander origineel ontwerp van de keukenruimte (en de toename tot 17 m² M., of zelfs 18 m² M.). Het kan worden omgezet door een tafelblad te installeren in plaats van een vensterbank en op het balkon zelf kan een kleine bank worden gebouwd. Vooral waar als het een studio-appartement is. Als de keuken wordt gecombineerd met de woonkamer, kan een koelkast uit de kamer naar het balkon worden gebracht. Of haal de kookzone eruit en laat 18 vierkante meter over. m. voor de woonkamer en eetkamer. Of zorg voor een kleine voortuin op het balkon, vooral als de zijkant zonnig is, peterselie, munt en basilicum. Het zal voor elke gastvrouw prettig zijn om in een mooie keuken te koken, naast verse aromatische kruiden die altijd thuis zijn.


18-17


18-18


18-19

Keukenontwerp in een privé-huis

Als de keuken 18 vierkante meter is. m. in een privé-huis, zijn er geen obstakels voor de realisatie van een project. Er zijn geen beperkingen bij het uitvoeren van gas- of watertoevoer, dus de kachel, gootsteen, vaatwasser kan zelfs in het midden van de kamer worden geplaatst. Voor een woonhuis met een ruime keuken van 17 vierkante meter. m. - 18 vierkante meter. m. ideale interieurstijlen zoals:

  • Provence. Lichte pastelkleuren, houten set met bloemen- en bloementhema's, stoelen met ongecompliceerd houtsnijwerk. Volledige overheersing van natuurlijke materialen.
  • Italiaanse stijl. Zandgele en donkere koffiekleuren domineren het interieur. Een integraal onderdeel van het keukenontwerp in Italiaanse stijl moet een groot raam in het midden van de kamer zijn. Een decoratieve baksteen wordt gebruikt om stenen muren en houten balken na te bootsen die balken nabootsen. De keuken in Italiaanse stijl is een van de meest comfortabele plekken in het huis.
  • Modern. Deze stijl lijkt erg op hightech en omvat ook het gebruik van hightech-elementen. Maar in tegenstelling tot hi-tech, zijn stillere combinaties van kleuren geschikt in modernistische stijl, meer natuurlijke materialen worden gebruikt - natuursteen en hout. In het interieur in de moderne stijl, is het gebruikelijk om veel lichtbronnen te installeren, waardoor je de ruimte verder kunt zones.


18-20


18-21


18-22


18-23


18-24


18-2.png">


18-25


18-26


18-27


18-29


18-30


18-31

Conventioneel kunnen keukensets van verschillende typen zijn:

  • lineaire set (gelegen langs de muur);
  • koptelefoon met eilandelement, los van de hoofdstructuur;
  • hoekige (of L-vormige) set;
  • U-vormig (of rechthoekig).


18-35


18-36


18-37


18-38


18-39


18-40


18-41


18-42


18-43


18-44


18-45


18-46


18-47


18-48

Pin
Send
Share
Send
Send