Thuis en stijl

Verfijnd en elegant interieur in heldere kleuren (31 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Interieur in heldere kleuren - een van de meest succesvolle oplossingen voor eigenaren van studio's en in de buurt van Chroesjtsjov. Kleine kamers met een groot aantal heldere oppervlakken zien er visueel ruimer uit en de esthetische component van het ontwerp hoeft niet tegelijkertijd te lijden. Vandaag zullen we bespreken welke aanbevelingen stylisten moeten volgen om het ontwerp van woningen in een helder bereik stijlvol, trendy en origineel te maken.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-2

Wie is geschikt?

Niet elke Rus kan opscheppen over het hebben van een ruim landhuis. De overgrote meerderheid van onze landgenoten zijn eigenaren van kleine Chroesjtsjov-huizen, die onmiddellijk na aankoop meestal in studio's veranderen. In dergelijke ruimtes worden alle muren gesloopt en ontstaat er één ruimte, die alle functies van de woonkamer, keuken, slaapkamer en hal moet combineren. In dergelijke appartementen wordt elke vrije centimeter op prijs gesteld, daarom is de belangrijkste taak bij het maken van een ontwerp visuele vergroting van de ruimte. Uitstekende helpers hierin kunnen licht behang en licht meubilair zijn. Het interieur moet een enorme hoeveelheid stoffen bevatten in pastel, beige en witte kleuren. Als je alle regels volgt, krijg je een prachtige foto vol stijl, elegantie en huiscomfort.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-4


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-5


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-2.jpeg">

De toon van de muren in het interieur speelt in het algemeen een sleutelrol bij het comfort van een persoon in de pas gerenoveerde kamer. Overweeg bijvoorbeeld de slaapkamer. Hier brengen mensen de maximale hoeveelheid tijd door met ontspannen na een dag hard werken en hun favoriete hobby's doen. Moderne ontwerpers raden aan om beige, wit, pistache, olijven en gedempte muurkleuren te kiezen. Ze irriteren het zenuwstelsel niet en verheugen het oog, zelfs niet als ze lang in de kamer verblijven.

Het interieur van de slaapkamer in heldere kleuren kan worden verdund met donkere decoratieve elementen. Dit helpt het "ziekenhuis" -effect te vermijden wanneer het ontwerp leeg en saai oogt.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-6


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-7


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-8

Dit jaar is de klassieker weer helemaal in de mode. En de keuken in felle kleuren is al een absolute trend van het komende seizoen geworden. En als licht meubilair hier niet altijd geschikt is, kunnen witgekalkte muren als basis dienen voor het interieur.

In de klassieke versie van de keukenmuur moet een bescheiden, discrete en onopvallende lichte kleuren. Bij het kiezen van afwerkingsmaterialen moet niet alleen op de esthetische component worden gelet, maar ook op hun vermogen om niet te reageren op constante temperatuurdalingen en verhoogde luchtvochtigheid. Bovendien moeten ze gemakkelijk schoon te maken zijn en in het algemeen geen vervuiling absorberen.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-9


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-10


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto.png">

Trouwens, om het interieur van een eenkamerappartement in heldere kleuren compleet en compleet te maken, kunt u het ontwerp van de hal, keuken en slaapkamer in dezelfde stilistische richting maken.

Lichte badkamer - een geweldige optie voor diegenen die de schoonheid en bruikbaarheid in al zijn vormen waarderen. In de herfst en de winter in dit deel van het appartement is het vrij koel, en koude donkere kleuren zullen dit effect alleen maar verergeren, dus ontwerpers raden aan om in het ontwerp te blijven hangen in een licht kleurengamma. Een dergelijke oplossing wordt ook als de meest winstgevende beschouwd als het interieur van een klein appartement of studio in hetzelfde palet is gemaakt.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-11


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-12

Praktisch advies over de selectie van het juiste ontwerp

De lay-out zo gemakkelijk mogelijk maken.

De helft van het succes van de geplande transformaties hangt af van de vervulling van dit punt. We weten allemaal dat elke setting niet alleen mooi, maar ook functioneel moet zijn. Gunstige locatie van het meubilair geeft het interieur van het appartement in heldere kleuren een nieuw leven en extra voordelen. De klassieke keuken suggereert bijvoorbeeld de afwezigheid van onnodige decoratieve elementen die het totaalbeeld overbelasten. In de hal is het ook noodzakelijk om zich te houden aan het minimalisme en de voorkeur te geven aan ergonomisch meubilair.

Als u een studio bezit en er niet voldoende vrije ruimte is om comfortabel te bewegen, moet het interieur van de woonkamer in felle kleuren meubels bevatten die verschillende taken tegelijk oplossen. Een transformerende bank en een salontafel die gemakkelijk in een eethoek verandert - dit zijn de beste opties voor kleine appartementen.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-13


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-14


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-15

Houd de verhoudingen

In elk ontwerp, of het nu een interieur is in een klassieke stijl, discreet minimalisme of een geraffineerd modern, moet de juiste volumeverhouding behouden blijven. Een grote massieve hangende kroonluchter eet de ruimte op en creëert een gevoel van rommel. In een lichte slaapkamer kun je geen wit bed installeren, maar het zal de hele ruimte van de kamer visueel bezetten. Als je deze nuances kent, kun je spelen met de afmetingen van de kamer.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-16


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-17


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-18

Kies succesvolle facturen

Om het interieur van de hal, hal of keuken er interessant en niet gezichtsloos en saai uit te laten zien, moet u de keuze van oppervlaktetexturen correct benaderen. Zo zal een helder behang in het interieur van de slaapkamer een grote lege plek lijken, als de gordijnen voor de ramen identieke kleuren hebben. Een lichte vloer in het interieur ziet er interessant en origineel uit als een imitatie van gebleekt eikenhout met houtachtige ornamenten op het oppervlak van de coating wordt aangebracht. Dit houdt de volgende regel in: alle ontwerpelementen moeten 2-3 tonen van elkaar verschillen. Je moet ook letten op het contrast van texturen.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-19


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-20


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-21

We leggen donkere accenten

Om dynamiek in de atmosfeer te ademen en een vleugje pit te geven, is het nodig om ruimte toe te voegen met donkere decoratieve elementen. Een donkergrijs of zwart kussen op de bank of een blauwe vaas op de salontafel geven het ontwerp een ritme en energie.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-4.jpeg">


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-22


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-23

Vergeet planten niet

De kleine oase met decoratieve ingemaakte bloemen ziet er erg mooi uit. In de lichte keuken, zet op het raam mooie potten met greens voor salades - en je hebt een kleine buitenwijk op de vensterbank, bij de bank in de woonkamer, een palmboom. Groene lichtvlekken op een lichte achtergrond zien er indrukwekkend uit en de lucht zal altijd verzadigd zijn met zuurstof.

Het interieur in heldere kleuren is natuurlijk ongelooflijk mooi en modieus, maar vergeet vooral de bruikbaarheid niet. Bij dergelijke meubels is het noodzakelijk om vaker een algemene reiniging uit te voeren, omdat op de wit gemaakte oppervlakken elke verontreiniging of stof sterk opvallend is.


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-24


utonchennij-i-elegantnij-interer-v-svetlih-tonah-31-foto-25

Pin
Send
Share
Send
Send