Thuis en stijl

Keukenontwerp 5 vierkant. m. (50 foto's): ideeën voor het plannen van een kleine ruimte

Pin
Send
Share
Send
Send


Het vuur van het 'levende' hart van elk huis is de keuken. Van haar gek moet niet alleen de gastvrouw zijn, maar elk gezinslid, omdat op haar grondgebied niet alleen meesterwerken voor fijnproevers ontstaan, maar ook nieuws en plannen bespreken. Daarom is de opstelling een evenement dat moeite, kennis, vaardigheden en geduld vereist, om nog maar te zwijgen over de financiële kosten. Er moet echter speciale aandacht worden besteed aan een kleine keuken, bijvoorbeeld 5 m² M. Hoe gezelligheid, comfort en gemak creëren in zo'n gebied? Het is mogelijk!


5-49


5-50

Het ontwerp van de keuken is 5 vierkante meter, of alles is mogelijk, zelfs in een klein gebied

5 vakjes is niet veel, maar dit maakt je keuken niet minder duur. Op zo'n territorium is het moeilijk iets betoverends te creëren, bestaande uit een werkgebied, een recreatiegebied en een refter, maar alles kan worden gecombineerd! Een paar eenvoudige regels helpen je om je gedachten te verzamelen en versieren de keuken van 5 m². schematisch op een stuk papier. De zaak blijft voor professionals of handgeschreven belichaming van de droom werkelijkheid.


5-52


5-53


5-54


5-56


5-57


5-58


5-59


5-60


5-61

Het is een goed idee om een ​​grote onderhoudsbeurt te starten en de keuken te veranderen ten koste van de aangrenzende gebieden, maar helaas niet altijd haalbaar. Ja, en tijdens de sloop van de dragende muur, of zelfs in sommige moeilijke gevallen, zijn niet alleen meesterbouwers nodig, maar ook een heleboel vergunningen van gemeentelijke autoriteiten.


5-65


5-66


5-67


5-68


5-69


5-70


5-71


5-72


5-73

Beslissen om een ​​keuken van 5 m² te regelen. kwaliteit, praktisch en handig, zorg voor huishoudelijke apparaten, die veel ruimte nodig hebben. De meester van elke keuken, ongeacht de grootte - een koelkast. Je kunt niet zonder! Kies een compact model met een maximum aan nuttige functies, rekening houdend met het gebied van de keukenruimte. Gelukkig bieden moderne fabrikanten opties voor de onderste en bovenste vriezer, met twee diepvriezers. Het belangrijke punt is de mogelijkheid om de deur van de ene naar de andere kant te hangen: de koelkast in de keuken moet gemakkelijk openen en toegang geven tot andere objecten.


5-77


5-78


5-79


5-80


5-81


5-82


5-83


5-84


5-85


5-86

Eetgroep en interieurstijl: kiezen voor innovatieve oplossingen

Een kleine keuken a priori is niet geschikt voor een luxe ronde eettafel uit een array en een paar stoelen met hoge rugleuningen en armleuningen. Maar angstaanjagende familieleden met een salontafel en ontlasting is ook niet de moeite waard. De beste keuze is opvouwbare barkrukken en een opklapbare tafel, als optie - klapstoelen en een tafelblad onder de vensterbank, voor het geval u tijdens het eten geen luxe en chique verlangt. Stoelen en een tafel voor de keuken in 5 m². per individuele bestelling - een idee voor wie zijn eigen keuken compact, ergonomisch, ruim en functioneel wil zien. Kies materiaal volgens stijl!


5-89


5-90


5-91


5-92


5-93


5-94


5-95


5-96


5-2.jpeg">


5-97

Pin
Send
Share
Send
Send