Thuis en stijl

Keuken in beige tinten (50 foto's): prachtig design met stijlvolle accenten

Pin
Send
Share
Send
Send


Beige kleuren in het interieur van de keuken, eetkamer of keuken-woonkamer staan ​​nog vele jaren aan de top van de ranglijst van de meest modieuze trends. Hij betovert met een verscheidenheid aan mooie tinten, het vermogen om te combineren met alle bekende stijlen van interieur, om een ​​kleine ruimte uit te breiden. Beige in het interieur is een prachtige neutrale (niet in verband met een warme of koude palet) schaduw die het best omgaat met het creëren van een achtergrond.


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-2


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-3

Functies, voor- en nadelen

In wezen is een beige kleur een mix van lichtbruin en wit in verschillende verhoudingen, soms met toevoeging van een andere toon. Ten onrechte populaire mening over zijn saaie en buitensporige neutraliteit, omdat hij ongelooflijk divers is in een palet van tinten: karamel, ecru, perzik, tarwe, vanille, zand, ivoor, cappuccino, lichtbeige, donkerbeige, crème, lichtbruin wengé. Psychologen zeggen dat beige in staat is om een ​​vredige en ontspannen sfeer te creëren, en waar, zo niet in de keuken of woonkamer, waar de hele familie na een zware dag samenkomt, kan dit het nuttigst zijn?

De belangrijkste voordelen van beige kleur in het keukenontwerp zijn:

 • Kalmerend effect, het creëren van een gezellige, gastvrije sfeer.
 • Visuele uitbreiding van de ruimte in de ruimte. Dit is vooral handig bij het ontwerpen van een hoekkeuken.
 • Aangename associaties met de natuur (zandstrand, tarweoren, bomen, verbrand gras) en goodies (chocolade, amandelen, cacao, kaneel, noten, vanille, koffie, perzik).
 • Mogelijkheid om te gebruiken in combinatie met elke ontwerpstijl.
 • Universaliteit van de toepassing, het vermogen om een ​​interieurachtergrond te creëren.
 • Geweldige mogelijkheden voor stijlvolle combinaties met zowel pastel als heldere kleuren.
 • Beige is een klassieke versie, dus het zal bijna onmogelijk zijn om een ​​fout te maken, zelfs voor een amateur in design.
 • De beige keuken verandert het uiterlijk en de stijl gemakkelijk: we verwijderen de rode gordijnen, lampen of een schort en vervangen deze door blauwe en de felle positieve atmosfeer verandert in een delicate en romantische sfeer.


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-7


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-8


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-9


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami.png">


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-10


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-11


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-12


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-13


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-14


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-15


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-16

Voor het ontwerp van de keuken, eetkamer of woonkamer, is het belangrijk om zorgvuldig en zorgvuldig te kiezen voor de schaduw van beige zelf, en metgezellen. Houd er rekening mee dat lichte kleuren de muren visueel uitzetten, waardoor een groter volume wordt toegevoegd aan een kleine ruimte, terwijl donkere ruimtes de ruimte verkleinen. Sommige tinten kunnen een beige vuile of schemerige ondertoon geven, de waarneming in het verkeerde licht vervormen. Het kiezen van het laatste betekent ook veel: als de ramen naar het westen of noorden gericht zijn, dan moet je extra verlichting organiseren, vooral over het werkgebied. Voor een goed verlichte keuken of woonkamer met ramen naar het zuiden of oosten, zullen de koele beige tinten van het behang optimaal zijn, voor de noordelijke ramen - warme tinten. Het eetgedeelte is optimaal verspreid strooilicht toegewezen. De beige keuken sluit volledig lampen gedecoreerd met zilveren kleur uit, omdat ze bijna niet harmoniëren met de beige schaal. Het beste van alles ziet er wit uit met een matte textuur, kan verguld zijn of kristal. U moet ook het ontwerp van het plafond groen of blauw uitsluiten. Ze geven een beige palet een vuile en slordige look.


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-20


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-21


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-22


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-23


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-24


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-25


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-26


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-27


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-28


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-29


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-30


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-31

De keuken in beige tinten ziet er het beste uit in samenwerking met de volgende tinten:

 • Wenge - creëert een uniek aura van harmonie, optimisme, verfijning en verfijning. Het gaat goed met accenten van zulke prachtige heldere kleuren als lavendel, blauw, groen en turkoois. Te combineren met grijs, wit en grijs, mint. Klassiek meubilair in zowel lichte als donkere wenge ziet er geweldig uit in combinatie met lichtbeige behang, laminaat of tegels in zand of hout.
 • Tinten bruin, dit geldt ook voor donkere wengé - zo'n vereniging behoort tot de meest voorkomende. De beige-bruine keuken ziet er heel nobel, helder en niet saai uit. Meestal gebruikt in de klassieke stijl, wat ook kenmerkend is voor art deco, de Provence en het platteland.
 • Koraal en chocolade - een combinatie met een warme of warme schaduw van tarwe of perzik.
 • Witte kleur is een mooie en veelzijdige combinatie die je nog steeds zorgvuldig moet hanteren. Als een beige keuken alleen in deze twee tinten is gepland, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de plaatsing van accenten: een chroomafzuiging en andere glanzende elementen, een combinatie van saaiheid en glans, het gebruik van felblauw of rood helpt de buitensporige 'schatkist' van de kamer te verwijderen. Om op een witte achtergrond "niet uit te gaan", moet je kiezen voor warme melktinten.
 • Zwarte kleur, evenals de varianten: zwart en blauw, zwart en smaragd, zwart en bruin, grafiet, antraciet en zelfs zwart en rood. Deze ongelooflijk luxueuze rijke tinten zien er elegant en zeer stijlvol uit en verbeteren de expressiviteit van de lijnen. Om het deprimerend effect van een donkere schaduw te voorkomen, moet u onthouden dat beige in een dergelijke verbinding moet domineren. Gebruik het niet voor tegels op de vloer, kappen, behang. De winnende en visueel mooie oplossing is een gedeeltelijk zwart spanplafond, keukenschort en headsets.
 • Blauw en blauw - met hen krijgt de beige keuken een vleugje romantiek, lichtheid en een eigenaardige charme. Dit zijn de kleuren voorgesteld door de natuur zelf. Is het zandstrand onder de blauwe lucht niet prachtig aan de blauwe zee? Blauwe gordijnen of blauw meubilair in combinatie met beige of zandwanden - een perfect voorbeeld van de perfecte balans tussen warme en koele kleuren. Lichtblauwe patronen op beige gordijnen of vanillekleurige afwerkstenen zullen heel mooi zijn. Dit delicate duet kan worden opgefrist met fel oranje zonder het te beschadigen.
 • Rood - in deze consonantie is het erg belangrijk om proporties te behouden. De combinatie is gevaarlijk, maar in het geval van succesvol gebruik van een luxueus spectaculair ontwerp is gegarandeerd.
 • Groen is vooral gunstig voor beige, warme donkere olijfolie en een positieve salade. Trendy decorelement - beige behang of gordijnen in een olijfboom. Past perfect in deze tandem rust roze of ingetogen geel. Combinatie met grijs moet worden vermeden.

De meest gewilde beige kleur voor stijlen als art deco, country, classic, romantic en French cafe style. Beige is een geweldige kleuroptie voor een keuken, woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of zelfs een bad. Met zo'n universeel en breed palet is het gemakkelijk om een ​​comfortabele, gezellige en ontspannen kamer te creëren, handig en aangenaam voor alle gezinsleden.


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-34


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-35


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-36


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-37


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-38


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-39


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-40


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-41


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-42


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-44


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-45


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-46


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-47


kuhnya-v-bezhevih-tonah-50-foto-krasivij-dizajn-so-stilnimi-akcentami-48

Pin
Send
Share
Send
Send