Thuis en stijl

Interieur slaapkamer in een moderne stijl (17 foto's): de beste ontwerpmogelijkheden

Pin
Send
Share
Send
Send


Wist je dat iemand ongeveer een derde van zijn leven slaapt? Dit betekent dat de kamer waarin we slapen, gezellig, comfortabel, mooi en stijlvol moet zijn. Het interieur van de slaapkamer in een moderne stijl is de vrijheid om te experimenteren.

Een kleine slaapkamer, bijvoorbeeld in Chroesjtsjov, maakt het veel gezelliger, waardoor het zijn voordelen heeft. De hoeveelheid meubilair in een kleine slaapkamer moet tot een minimum worden beperkt. Natuurlijk kunnen we een bed niet uitsluiten, maar we kunnen een model zonder poten kiezen, zodat het niet te veel opvalt. Als een kleine slaapkamer voor kinderen is, is het het beste om een ​​stapelbed te kopen.


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-4


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-5

Een kleur kiezen en de ruimte vergroten

Het compositorisch centrum van de slaapkamer is een bed of een slaapbank, en het is noodzakelijk om de optimale plaats ervoor te kiezen, vooral omdat het vaakst in de Chroesjtsjov de toegang tot de slaapkamer niet erg handig is. Om de ruimte niet te vervuilen, laat u alleen de meest noodzakelijke meubels achter, hoeft u geen stoelen in de slaapkamer, gevoerde krukken of boekenplanken te plaatsen, de ruimte moet een minimum aan decor hebben. Verspreid meubilair is het best rond de omtrek van de kamer.


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-8


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-9

Het belang van goede verlichting

Gooi de heldere centrale verlichting weg en vervang deze door een zonale zone, markeer de slaapkamer. Om het plafond groter te laten lijken, kunt u verlichting rondom de omtrek plaatsen of meerdere niveaus verlichting gebruiken.


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-11


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-12


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-13

Stijlvolle oplossingen voor elke slaapkamer

Ontwerpers identificeren verschillende oplossingen die geschikt zijn voor elke slaapkamer:

  1. De eerste is altijd een klassieker. De slaapkamer in een klassiek ontwerp is functioneel, mooi en nobel, het is een keuze uit respectabele mensen. In een dergelijke slaapkamer kunnen er elementen van decor zijn zoals: marmer, artistiek parket enzovoort. Een klassieke stijl wordt gekenmerkt door veel textiel, een enorm bed en de aanwezigheid van wit. Meisjes houden van de klassieke stijl vanwege zijn elegantie. Alle meubels moeten in één samenstelling worden samengesteld, deze optie is alleen geschikt voor grote slaapkamers. Als je nog steeds besluit om het in Chroesjtsjov of een kleine kamer te gebruiken, overweeg dan zorgvuldig het project.
  2. Populair vandaag minimalisme. Hij is dol op jonge stellen die in hun dagelijks leven slechts het meest noodzakelijke bevatten. Deze stijl is het meest geschikt voor kleine slaapkamers, het heeft eenvoudig meubilair en geen decor. Kies voor minimalisme: grijs, wit, blauw, lila-tonen - alle koude tinten. Een van de varianten van minimalisme kan hightech zijn.
  3. Japanse stijl - een symbool van beknoptheid, dicht bij het minimalisme. De voorkeur gaat uit naar hout en zijde, de verlichting is altijd gedempt en mat, het houdt de geheimen van de slaapkamer. Elk item heeft zijn eigen duidelijke doel en betekenis, niets overbodigs. Eenvoudige geometrische vormen met ideologische ornamenten: Japanse fans, schermen, enz. Karakteristieke kleuren: wit, rood, zwart en grijs, soms een beetje beige en bruin gebruikt. Misschien is dit de enige optie voor de slaapkamer, waar zwart heel geschikt is.
  4. Romantische Provence. Eenvoudig ouderwets Frankrijk heeft lang iedereen veroverd. De natuurlijkheid, comfort en luchtigheid die inherent zijn aan de Provence zien er geweldig uit in de slaapkamer, waardoor de drukte van het stadsleven wordt vergeten. Voor dit ontwerp moet je pastelkleuren gebruiken, meubels gemaakt van natuurlijke materialen, veel kleine snuisterijen op de planken en prints met bloemen. Dit is een rustieke stijl, waarbij zijde wordt vervangen door chintz, en de vloer is van parket of laminaat, en imiteert oud hout. Ideaal voor meisjes.


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-16


interer-spalni-v-sovremennom-stile-17-foto-luchshie-varianti-dizajna-17

Pin
Send
Share
Send
Send