Thuis en stijl

Tuinbanken (20 foto's): originele ontwerpideeën

Pin
Send
Share
Send
Send


De aanwezigheid van de bank is het belangrijkste attribuut voor een goede vakantie in het land of in een landhuis. Na een dag hard werken of andersom, zul je zeker passief willen ontspannen, gaan zitten, interessante literatuur lezen, koude thee drinken en tenslotte gewoon de natuur dromen of bewonderen. Natuurlijk is de winkel geen tuinhuisje, dat nog steeds kan redden van verschillende weersomstandigheden, of het nu regen of zon is. Er is echter geen onmisbaarder element meer in landschapsontwerp. Een goede eigenaar zorgt voor de aanwezigheid van tuinhuisjes en banken.

De huidige technologieën maken het mogelijk om banken te vervaardigen van klassieke materialen zoals hout, smeedijzer, stenen platen, marmer en geavanceerde kunststof en synthetische vezels. Vaak wordt het materiaal voor de productie van banken gecombineerd uit 2 of meer componenten. Rekening houdend met de algemene stilistische richting, is het noodzakelijk om het materiaal voor de vervaardiging van een toekomstige bank met speciale zorg te selecteren. Hout wordt bijvoorbeeld gecombineerd met glas, en gesmeed staal ziet er goed uit met hout en steen. Een dergelijke unie van materialen zal een uitstekende decoratie voor de tuin zijn, gemaakt in de richting van de klassieke stijl. Maar de plastic winkel is het laatste element van het decor voor een landhuis in moderne stijl.

Het plaatsen van banken op de site van een privéhuishouden impliceert een geschikte locatie voor recreatie- en ontspanningsruimten. Plaatsen van gezamenlijke rust met het hele gezin geven landschapsontwerp een uniek beeld en stijl. Daarom is het zo belangrijk om de banken correct op de site te plaatsen, rekening houdend met de topografie en het landschap, en het juiste ontwerp voor hen te selecteren.

Plaatsing van banken in kleine buitenhuizen

Als u van plan bent solitaire banken te plaatsen, vergeet dan niet om een ​​bank te plaatsen op de veranda, zo niet, dan bij de ingang van het huis - dit is een uitstekend teken van gastvrijheid. Voor de eigenaren van een klein stuk land is het voldoende om een ​​andere winkel ergens in de diepte van de tuin onder een razloemboom in de schaduw te plaatsen, weg van de drukte en drukte, van de zorgen en zorgen. Deze plek kan een paradijs worden voor alle gezinsleden om te ontspannen in vrede en eenzaamheid.


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-6


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-7

Plaatsing van banken op de site van een groot landhuis

Op een groot deel van de site bevinden winkels zich langs de tuinpaden, als er een fontein is en / of een zwembad en dan om hen heen. Het zal niet moeilijk zijn om een ​​bank op het gazon te plaatsen, houd er rekening mee dat gras gras kan lijden. Als de eigenaar van het huis van tevoren weet waar de winkels zullen worden gevestigd, is het beter om gras bestendig tegen vertrapping te planten. Het is aangewezen om banken te zoeken bij de pergola's, bogen en heggen van groene planten, die beide toeristen aantrekken. In de buurt van de tuin zou het geen kwaad om ook een paar winkels te plaatsen, of op zijn minst een om uit te rusten na lichamelijke arbeid.


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-8


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-9

Fysiologisch en psychologisch aspect

Allereerst is een bank een functioneel ontwerp dat speciale aandacht vereist bij het kiezen van de afmetingen. Als de winkel bijvoorbeeld in het recreatiegebied van het hele gezin is geïnstalleerd, dan zijn de afmetingen passend. Voor degenen die niet houden van lange en omslachtige constructies, zullen verschillende kleine nette banken doen, het belangrijkste is dat alle huishoudens en hun gasten comfortabel kunnen huisvesten. Maar als u op zoek bent naar schoonheid, vergeet dan niet dat het gebouw nog steeds comfortabel, comfortabel om te zitten en op aangename rust of ontspanning is ingericht, in geen geval andersom.


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-11


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-12


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-13

Welke bank is beter: stationair of mobiel?

Als we het hebben over hun mobiele diversiteit, dan zijn er opvouwbare en stationaire banken. Als je zelden in het land komt en je weet dat je de bank niet vaak zult gebruiken, dan is het de mobiele winkel met een inklapmechanisme dat bij je past.

Mobiele winkel

Het kan gemaakt zijn van hout of plastic. Het inklapmechanisme zal helpen om het in een compactere structuur te dwingen en het in een garage of schuur te verbergen. Indien nodig kan zo'n winkel zelfs in uw eigen auto worden vervoerd.

Wat betreft de vormen van winkels, ze zijn een groot aantal. Als je de klassieke platte winkel niet leuk vindt, kun je deze in elke richting buigen, als je een winkel wilt met of zonder een rug, met of zonder benen. In dit geval is het belangrijkste om de vlucht van fantasie op te nemen, en natuurlijk, vergeet niet de gemeenschappelijke buitenkant.

Ronde bank buiten

Als er op de site een oude favoriete boom groeit waar iedereen van houdt, hoe kun je daar dan geen bankje onder zetten, zodat je kunt ontspannen met je familie of kunt genieten van gevoelens, dromen, praten, denken naast die gezinswaarde. Op een geschikt moment past hier een ronde bank om een ​​boomstam. De zittende zitten er met hun rug naar toe en genieten van de schoonheid van de natuur.


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-19


sadovie-skamejki-20-foto-originalnie-idei-dizajna-20

Pin
Send
Share
Send
Send