Thuis en stijl

Neoclassicisme in het interieur (23 foto's): prachtige ontwerpmogelijkheden

Pin
Send
Share
Send
Send


De neoklassieke stijl in het interieur is ontworpen voor eigenaren van huizen en appartementen die houden van voorbeeldige kwaliteit, maar niet houden van antiek gemarkeerd door de tijd. In het woord neoklassieke oude Griekse voorvoegsel neo betekent nieuw. Nieuwe klassiekers - oude stijl in modern design. Het neoklassieke ontwerp van huizen en appartementen maakt actief gebruik van moderne materialen en technologieën, waarbij de organische integratie van huishoudelijke en multimedia-apparatuur in het gestel als een klassieker wordt beoefend.

Neoklassieke interieurs worden over het algemeen gekenmerkt door pasteltinten. Klassiek houdt niet van scherpe kleuren. Vaker kiezen voor monochrome uitvoering of vloeiende overgangen tussen beige, perzik, turkoois, caramel tinten. Neoklassiek interieur neemt karakteristieke elegantie en luxe aan, geeft de hoge status van de eigenaar van het huis aan, en creëert een analogie met het landgoed van de landeigenaar of het appartement van heren. Anders dan het minimalisme, dat neigt naar eenvoud en beknoptheid van expressieve technieken, vereist het neoclassicisme in het interieur dat ontwikkelaars meer aandacht besteden aan details, waaronder talrijke decoratieve elementen.


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-5


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-6


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-7

Woonkamer

In de oude woningen was de woonkamer een belangrijk onderdeel van het hele huis. Hier ontving een respectabele gastheer 's middags de bezoekers en' s avonds rustte hij bij de open haard of verstrooide patience bij zijn huis. Parket in de woonkamer van duur hout van bovenaf kan bedekt worden met een tapijt met geometrische patronen. Het plafond is uitgevoerd in pastelkleuren en gedecoreerd met elegant stucwerk. U kunt moderne, matte spanplafonds gebruiken met houten panelen boven de kroonluchters en plafonds met gebeeldhouwd plafond rond de omtrek.


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-9


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-10


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-11

Het centrale deel van de gehele neoklassieke slaapkamer is een breed tweepersoonsbed met een hoog vintage hoofdeinde. Bij speciale gelegenheden is zelfs een luifel geïnstalleerd in de slaapkamer. Nachtkastjes met nachtlampjes geven de compositie een strikte symmetrie. Een kaptafel met een spiegel en een poef, gemaakt in een medeklinkerstijl, moet een verplicht attribuut van de slaapkamer zijn.


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-14


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-15


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-16


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-17

keuken

Het belangrijkste verschil tussen de oude klassieke keuken en de keuken in neoklassieke stijl is de behoefte aan een organische combinatie van decoratieve elementen met moderne apparatuur. Gekoeld, gasfornuis, afzuigkap en sanitair passen in de entourage van neoklassieke hulp bij het uitsnijden van gevels.


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-19


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-20


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-21


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-22


neoklassika-v-interere-23-foto-krasivie-varianti-dizajna-23

Pin
Send
Share
Send
Send