Thuis en stijl

Stoelen voor een kleine of grote keuken (23 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Meubels in de keuken vormen een belangrijk onderdeel, samen met keukengerei en huishoudelijke apparaten. En als de werkoppervlakken, in grotere mate, voor de gastvrouw belangrijk zijn, dan zullen elk lid van de familie en de gast het gemak en de praktische bruikbaarheid van de keukenstoelen waarderen. Hoe dat te doen, om "to the point" te krijgen bij het kopen van stoelen voor de keuken? Besteed aandacht aan belangrijke aspecten en niet.


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-2

Wat te overwegen bij het kiezen, of een kenmerk van de keukenstoel

Kiezen voor stoelen voor de keuken, onthoud het functionele doel van de kamer. Hier maakt de gastvrouw meesterwerken voor elke dag en voor de vakantie, dus ze moet alles bij de hand hebben, handig en comfortabel. Maar tegelijkertijd is het de keuken in het huis waar het gezin en uw vrienden de maximale tijd doorbrengen. Daarom moet het meubilair niet alleen betrouwbaar, maar ook uitstekend kiezen, zodat het oog strelend is en het hele scala aan tactiele sensaties onthult.

Kwaliteitsstoelen voor de keuken - het is elegantie, luxe en schoonheid. Betrouwbaarheid en duurzaamheid, gemak van zorg en hoge belastingen van de keukenstoel zijn ook niet geannuleerd. Daarom is het de moeite waard om te overwegen bij het maken van een keuze voor een kunststof, houten versie of een variant op een metalen frame:

  1. Type stoel. Er zijn slechts 2 opties - hard en zacht. Elk heeft zijn eigen nadelen en voordelen, daarom evalueren, vergelijken, kiezen en alleen na - verwerven. Vergeet niet om rekening te houden met het gemak van de zorg, omdat de keuken - het is vet vlekken, vlekken, kruimels met veranderingen in vochtigheid en temperatuur.
  2. Ergonomische vorm. Gebrek aan uitstekende delen, slecht bevestigde elementen, scherpe hoeken - en iedereen die naar uw keuken komt, is veilig. Nette, schuine vormen van keukenstoelen zijn vooral relevant als het gezin kinderen of bejaarde ouders heeft. Uw zorg voor hen wordt op prijs gesteld.
  3. Ontwerpkenmerken. Stoelen voor een kleine keuken kunnen bijvoorbeeld inklapbaar of stapelbaar worden gekocht voor de grootste vrijgave van bruikbare ruimte. Voor de keuken / eetkamer, waar het gebruikelijk is om veel vrije tijd door te brengen, kunt u stoelen of stoelen met hoge rugleuningen en armleuningen kiezen om vermoeidheid tijdens het zitten te voorkomen. Speciale opties kunnen nodig zijn als kinderen in een huis of appartement wonen. Gelukkig bieden fabrikanten heel wat interessante opties.
  4. Materiaal. Met het eindeloze assortiment kunt u 'alleen' en uw eigen keuken een stoel kiezen, zodat deze lang meegaat en er aantrekkelijk uitziet, en eenvoudig omgaat met de lasten en de 'verantwoordelijkheden' die eraan zijn toegewezen. Daarom tot uw beschikking houten, metalen, plastic en andere opties.
  5. Overeenkomen met de stijl van de kamer. De verscheidenheid aan modellen van keukenstoelen is luxueus. Daarom, om een ​​stoel te kiezen voor de keuken in de stijl van de Provence of Rustiek, ethno of hi-tech, minimalisme of Oriental is niet moeilijk. En de keuken, decoratiematerialen, textiel vormen een harmonieuze tandem in het 'hart' van het huis!


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-5


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-6


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-7

Speciale aandacht of zijn majesteit ontlasting

Ongeacht hoe goed de leren stoelen voor de keuken, de optie van een metalen kast en een nieuw transparant plastic en zelfs glas, de onveranderlijke leiders van de posities in de keuken zijn ontlasting. Standaard klassieke versie - een houten kruk zonder bloemetjes en franjes, gemaakt in natuurlijke kleur. Zo'n idee is de belichaming van natuurlijke en originele stijlen. Tenslotte, wie weet? Misschien geven velen daarom de voorkeur aan ontlasting.

"Verbeterde" ontlasting uit vervlogen tijden, metalen poten en een vaste zitting van spaanplaat en kunststof, onderscheiden zich nu door de verfijning van lijnen, de beste materiaalkeuze en dezelfde duurzame bevestiging. Het blijft over om de kleur van het oppervlak te kiezen - en de krukjes passen gemakkelijk in het interieur in moderne stijlen, stijlen van historische tijdperken of natuurlijk.

De liefde voor ontlasting is niet alleen betrouwbaarheid, goede kwaliteit, compactheid en ergonomische vorm, maar ook gemak van zorg, mobiliteit. Bovendien is de standaard vierkante vorm optimaal voor de meeste gestileerde kamers.

Moderne stijlen

Keukens in de huizen van oude gebouwen is een klein gebied. Daarom geven de bewoners van dergelijke appartementen de voorkeur aan functionaliteit en bruikbaarheid, en plaatst het decoratieve onderdeel op de tweede plaats. Dat is de reden waarom de meerderheid van de kleine keukens high-tech stijl en minimalisme zijn, in elk waarvan alles groots is, streng, gereserveerd, zonder opsmuk.

Voor dergelijke keukens is het een goed idee om stoelen te kopen met stoelen van transparant materiaal en chromen poten, die ideaal zijn voor moderne stijlen, zowel qua materiaalkeuze als qua kleur. Hun harmonie met de rest van het meubilair, huishoudelijke apparaten in de kleur "koud zilver", zonwering op de ramen, het gebrek aan accessoires zal perfect zijn.


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-10


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-11

Natuurlijke stijlen

Stevige houten stoelen voor de keuken - dit is een voorbeeld voor rustieke of etnische stijl. Een minimum aan decor, eenvoud van vorm, "add-on" -stijl, cognac, tarwe of gouden kleuren hebben prioriteit. Een interessante "truc" ligt in het feit dat het beste van het beste voor dergelijke stijlen een stoel is die met uw eigen handen is gemaakt. En moge hij een beetje ongemakkelijk zijn, maar geliefd, vredig en warm. En na verloop van tijd zal het een echte zeldzaamheid worden die van generatie op generatie wordt overgedragen.


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-13


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-14

Natuurlijke, originele stijlen

Het gemak, romantiek en luchtigheid van uw keuken zijn ecologische, oosterse en Provençaalse stijlen. Daarom moeten de stoelen op elkaar worden afgestemd! In dit ontwerp geschikte rieten stoelen gemaakt van rieten of rotan handgemaakte, stijlvolle kleuren in olijf, lila, turkoois, terracotta, roze of wit.

Houten en smeedijzeren opties voor natuurlijke stijlen in de keuken zijn meer subtiel werk, vloeiende lijnen, nationale patronen en patronen. Een uitstekend idee van het model is te vinden in een gespecialiseerd tijdschrift en besteld door een ervaren ontwerper.

Het maken van een enkele achtergrondnoot met textiel in zo'n keuken is eenvoudig. En alles met de hulp van een stoel! Om dit te doen, kunt u zachte kussens naaien met afneembare hoezen van dezelfde stof als de gordijnen voor de ramen of een tafelkleed op de tafel, bijvoorbeeld. Omslagen kunnen worden gekozen uit het aantal gordijnopties.


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-15


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-16

Decoratie van de stoel: er gebeuren wonderen

Een stijlvolle en opvallende keukenstoel is niet alleen een praktische en betrouwbare stoel. Dit is het meubelstuk dat subtiel aanvoelt. Het kan worden uitgedrukt in kleuren in een volledig ondenkbare kleur of decoratie.


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-19


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-20


stulya-dlya-malenkoj-ili-bolshoj-kuhni-23-foto-21

Pin
Send
Share
Send
Send