Thuis en stijl

Amerikaanse stijl in het interieur van huizen en appartementen (25 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Amerikaans interieur - ruim en eclectisch, kan een interessante oplossing zijn voor een modern appartement en huis. Dit is een verscheidenheid aan meubels, een samensmelting van culturen - die samen de indruk van eenheid geven.


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-2


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-3

kenmerken:

 • Eclectisch. De culturen van de Indianen, de eerste kolonisten, andere nationaliteiten en verschillende landen, hun gevarieerde meubels verweven in het Amerikaanse binnenland. Het is vanwege deze diversiteit dat het klassieke ontwerp van Amerikaanse huizen zo veelzijdig is.
 • Zeer rationeel gebruik van het gedeelte van het huis. Amerikanen proberen praktisch te zijn, en als ze vrije ruimte boven het dressoir hebben of in een andere hoek van het huis, zullen ze het zeker met voordeel gebruiken. Woningen gebruiken zelden overtollige partities. Bijvoorbeeld, de gemeenschappelijke ruimte van een keuken en eetkamer en woonkamer is gebruikelijk voor Amerikanen. In ons land wordt ook zo'n uitbreiding van de ontvangstruimte geleidelijk aan de massa geïntroduceerd.
 • Gecentraliseerde opstelling van meubels. Amerikanen proberen bijvoorbeeld de tafels voor de woonkamer en eetkamers te regelen, evenals in de keuken, in het midden van de kamer, en vormen zo een soort eiland - dit is een Amerikaanse klassieker. Deze tafel is gemakkelijk te benaderen vanaf elke zijde. Maar, natuurlijk, om het meubilair op deze manier te ordenen, hebben we overeenkomstige ruimtes nodig.
 • Weinig decor. Amerikanen proberen rationeel te zijn, dus het is onwaarschijnlijk dat je in het huis krullen ziet, veel textiel en onnodige snuisterijen. Zelfs het ontwerp van de slaapkamers is eenvoudig en beknopt.
 • De eigenaardigheid van het Amerikaanse interieur en de inrichting van de ruimte - een soort cocktails uit verschillende genres en stijlen. Mexico is verweven met China, Scandinavië met Italië. En alles is harmonieus, alles ziet er uniek uit. Dit type interieur biedt veel ruimte voor creativiteit. De kunst van het hok, populair voor woondecoratie in het geavanceerde New York, werd de topvlucht van deze trend.
 • Het interieur van Amerikaanse huizen geeft altijd de indruk van vrijheid, ruimte en lichtheid. De indruk van spontaniteit, ook al is het zorgvuldig doordacht door de beste ontwerpers.
 • Comfort staat voorop. Geen enkele Amerikaan zal zijn plezier opofferen voor een aantal decoratieve, zij het mooie, elementen.
 • Het interieur van de appartementen is gericht op het feit dat hij vaak inkomende gasten ziet: vrienden, kennissen, familieleden. Daarom, als iemand awards, bekers, diploma's, in het algemeen, een aantal mooie dingen in het huis heeft - je kunt er zeker van zijn dat het zeker in het Amerikaanse huis op een prominente plaats zal zijn. Voor een slaapkamer zijn dergelijke dingen niet bedoeld. Naast hen moet blijven en complimenten maken aan een succesvol gezin.
 • In elk Amerikaans huis zullen zelfs de typische dingen noodzakelijkerwijs kleine dingen zijn die de individualiteit van de eigenaars weerspiegelen. Amerikanen herkennen geen enkele autoriteit en volgen stupid de mode niet. En over het algemeen zijn ze erg zelfverzekerd, velen van hen beschouwen zichzelf als geen slechtere ontwerpers dan de beroemdste mensen op dit gebied. Daarom bedenken Amerikanen vaak zelf hun eigen interieur. In ieder geval, met hun eigen handen, zal het gemaakte of verzonnen ontwerp een bron van trots zijn voor de huiseigenaren. Zelfs als hij net het meubilair heeft opgehaald.
 • Meubilair is meestal eenvoudige lijnen, beknopt ontwerp. Huisvrouwen houden er niet echt van om de hele dag door het huis rond te lopen, stof van krullen en verschillende planken af ​​te vegen. Het meubilair van lichte tinten verdient de voorkeur, vooral voor slaapkamers en een salon.
 • Geen scherpe hoeken. Zelfs de stopcontacten en hoeken van het meubilair in het Amerikaanse huis zullen waarschijnlijk worden gladgestreken.
 • Amerikanen houden van antiek en vintage en worden vaak opgegraven op vlooienhellingen en garageverkoop, trots sieren Amerikaanse woonkamers. Eigenaren herstellen ze vaak - en meubels vinden een tweede leven. Iedereen zal het vermogen bewonderen om nieuwe dingen uit het oude, mooie en unieke te maken.


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-4


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-5

Gewoon huis

In het gemiddelde Amerikaanse huis zullen er zulke kamers zijn:

keuken

Het centrum van het huis, een verzamelplaats in de ochtenden en avonden van het hele gezin. De grootste vreugde van de gemiddelde Amerikaanse huisvrouw zorgt voor een grote keuken. Krappe keuken is duidelijk niet voor Amerikanen.

Amerikaanse keuken betekent veel houten oppervlakken. Naast meubels is hout welkom bij het ontwerp van de muren, de vloer en het plafond. Hoe meer en natuurlijker - hoe beter. Voor de woonkamer is dit ontwerp ook relevant.

Amerikaanse stijl in het interieur voorziet vaak in de combinatie van een keukentafel met een bar, waaraan verschillende hoge stoelen zijn bevestigd. Het is handig om daar te zitten en te kletsen met de gastvrouw terwijl ze aan het koken is.


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-6


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-7


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-9


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-10


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-11


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-14


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-15


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-17


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-18


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-19

Decor functies

 • Amerikaanse huisvrouwen houden van vazen, vooral grote vloervazen. In de winter kunnen ze worden gevuld met glazen prachtige ballen en andere decoratieve snuisterijen - dit ontwerp is origineel en ziet er geweldig uit.
 • Koelkastmagneten zijn een onbetwistbaar teken van een echt Amerikaans huis. Als het gezin vaak reist, kun je niet eens twijfelen - van overal, van elke stad en dorp brengen ze magnetisme naar boven.
 • Pictures. Ze zijn naar uw wens gekozen. Zelfs als de stijl van het schilderij niet in het interieur van het appartement of de kamer past, zal een Amerikaan het toch kopen, als je wilt. En meestal worden ze op een speciale manier opgehangen - strikt vier stukken elk, die even groot zijn.
 • Op de stoelen in de eetkamer en in de woonkamer worden meestal kussens met borduurwerk aangebracht. Dit ontwerp geeft de kamer comfort.
 • Amerikaanse interieurs impliceren noodzakelijkerwijs onderscheidingen, souvenirs, memorabilia. De foto's van de familie in de prachtige lijsten zullen zeker pronken op een prominente plaats in de woonkamer. Dit is heilig.
 • Aan de plafondlampen zijn zeldzaam. Vaker zijn er fans. En lampen - op de muren, vloer, nachtkastjes. Maar in de woonkamers boven de grote tafel plaatsen ze nog steeds een prachtige kroonluchter.

In het algemeen is het eenvoudig om het interieur van Amerikaanse appartementen tot leven te brengen, grote bedragen en dure meubels zijn niet nodig. Eenvoud en functionaliteit, bruikbaarheid en eclecticisme zijn de belangrijkste kenmerken. Het ontwerp van het huis verwelkomt ook heldere contrasten, vooral in de woonkamer. Wees niet bang voor felle kleuren en niet-standaard oplossingen. Meestal zijn ze zeer succesvol, waardoor de individualiteit van de woonkamer en een bijzondere charme.


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-20


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-21


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-22


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-23


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-24


amerikanskij-stil-v-interere-domov-i-kvartir-25-foto-25

Pin
Send
Share
Send
Send