Thuis en stijl

Moderne badkamer: de geheimen van de schepping

Pin
Send
Share
Send
Send


Velen van ons willen niet alleen een mooie en functionele badkamer hebben, maar ook zijn ingericht in een moderne stijl. Dit alles komt voort uit het feit dat de badkamer tegenwoordig niet alleen dient voor het nemen van waterprocedures, maar ook voor ontspanning.

Een moderne badkamer is de standaard voor comfort en gezelligheid. Het is prettig om in zo'n kamer te zijn, om badprocedures uit te voeren en om te ontspannen na een zware dag. Elk detail van de badkamer is gericht op het creëren van de juiste positieve indruk, het creëren van een algemene sfeer.

Een geïntegreerde benadering van moderne stijl stelt u in staat alle aspecten van de transformatie van planning tot decoratie te beheren. Het is heel belangrijk om de volgorde van het werk te volgen en elk element zijn plaats te vinden, het is dan dat het interieur zijn perfectie bereikt.

Originele lay-out

De meest gebruikelijke manier van plannen - het combineren van toilet en badkamer in een ruimere ruimte. Deze optie is niet voor iedereen geschikt, maar als u een klein gezin heeft, kunt u dit gerust overwegen. Met deze aanpak kunt u aanzienlijk winnen in de grootte van de kamer, respectievelijk, waardoor er meer ruimte is voor creativiteit van ontwerpers.

U kunt ook een verdieping of plafond met meerdere niveaus creëren. Dit geeft uw badkamer niet alleen originaliteit en uniciteit, maar houdt ook een visuele zonering van de ruimte in stand. Je kunt zelfs een schijn van een podium creëren waarmee je de badkamer kunt optillen of verdrinken, wat de sleutel is tot je toekomstige badkamer.

De materiaalkeuze is niet minder belangrijk dan de indeling van de ruimte. Door de kwaliteit van de materialen is niet alleen de bruikbaarheid van de badkamer gewaarborgd, maar ook de duurzaamheid.

De badkamer is de natste kamer in het appartement, daarom is het eerste criterium bij het kiezen van afwerkingsmaterialen de vochtbestendigheid en waterbestendigheid. De meest optimale en vaak gebruikte optie is een tegel en zijn varianten. Lage kosten, in combinatie met een rijke selectie kleuren maken deze optie het meest populair.

Er kan echter een exclusievere benadering worden overwogen. Hoogwaardig imitatie graniet of marmer verfraait een moderne badkamer van groot formaat. Een dergelijk interieur zal verschillende ernst en beknoptheid zijn.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de selectie van sanitair voor een moderne badkamer. Het is belangrijk om niet alleen hoogwaardige, comfortabele en functionele opties te kiezen, maar ze ook harmonieus in het interieur te passen.

Als u liever een klassiek bad gebruikt, let dan op de opties van acryl of natuursteen.

De moderne stijl doet denken aan gladde, glanzende oppervlakken, dus wees niet bang om spiegels en eenvoudige glazen oppervlakken te gebruiken. Verberg alle technische communicatie volledig, hun zichtbaarheid kan de gemaakte afbeelding volledig vernietigen. Wees niet bang om te experimenteren, dit is niet verboden in de moderne stijl en beveelt bovendien aan om niet-alledaagse oplossingen in bijna alles te gebruiken.
vannaya-v-sovremennom-stile-sekreti-sozdaniya-5

De kleurkeuze hangt meer af van de stemming die je nodig hebt. Als je 's morgens sterker wilt worden, zijn gele of oranje tinten optimaal. Als de badkamer voor u een plek is waar u op zoek bent naar vrede na een dag hard werken, dan moet u groene of blauwe tinten gebruiken.

Ongebruikelijke decoratie en spel van licht

Vergeet niet om de badkamer in te richten, want het is een belangrijk onderdeel van het creëren van het oorspronkelijke ontwerp van de kamer. Het is dankzij de kleine details dat u elke badkamer een buitengewone charme en elegantie kunt geven. Als de vrije ruimte echter zeer beperkt is, is het optimaal om de decoratie met functionele inrichting te gebruiken.

Bekijk de video: Woontips voor een strakke, moderne badkamer - X2O te gast bij RTL 4 (Juli- 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send