Thuis en stijl

Hoe gebruik je de wandklok in het interieur van de woonkamer? (33 afbeeldingen)

Pin
Send
Share
Send
Send


De praktische betekenis van het horloge is onbetwistbaar, maar niet minder succesvol gaan ze om met de functie van een kunstobject. Wandklokken in het interieur van de woonkamer kunnen de belangrijkste focus zijn of de algemene stilistische oriëntatie van de kamer ondersteunen. Het belangrijkste is om een ​​model te kiezen dat er passend en harmonieus uitziet. Dit zal de onderstaande informatie helpen.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-2


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-3

Soorten wandklokken

De classificatie van een wandklok kan gebaseerd zijn op verschillende criteria: materiaal, type mechanisme, stijl, enz., Maar voor wie op zoek is naar een klok in de woonkamer, is het beter om zich te concentreren op de volgende modellen:

  • klassiek horloge (model van een geometrische vorm zonder extra functies);
  • klokken van abstracte vormen;
  • beeldklok (een of meerdere volwaardige foto's met een ingebouwd uurwerk);
  • slingeruurwerk;
  • antieke klokken;
  • Designerhorloges (gemaakt in kleine batches of om te bestellen).

Nu op het hoogtepunt van populariteit van het originele horloge met een "blind dial". Dat is gewoon een snelle blik op hen, je kunt alles zien, behalve de exacte tijd, dus voordat je een soortgelijk model koopt, bedenk wat belangrijker voor je is, versier het interieur of kijk hoe laat het is.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-4


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto.jpeg">


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-5

Klok en interieurstijl

klassiek

Voor een interieur in een klassieke stijl zijn zowel moderne wandklokken als antieke modellen geschikt. U kunt de keuze op houten monsters veilig stoppen, vooral als het gaat om waardevolle houtsoorten. Het enige taboe is een elektronisch scorebord.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-7


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-8

minimalisme

Ideaal in dit ontwerp zullen strakke modellen lijken, zonder decoratieve decoratieve elementen, maar het is belangrijk dat ze de woonkamer een bepaalde chic geven. De voorkeur moet worden gegeven aan modellen met geometrische vormen van metaal of glas.

High-tech

In dit geval moet u op de ultramoderne modellen letten. De hightech past perfect in het elektronische scorebord, dat niet alleen de tijd, maar ook de datum kan laten zien. Organisch in zo'n interieur is de schittering van het metaal, het kleurrijke plastic en sprankelend glas.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-9


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-10


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-11

Land en Provence

Rustiek interieur is moeilijk voorstelbaar zonder een klok met een slingerende slinger of gewichten. Cuckoo klokken zien er ook geweldig uit. Een element van verfijning in een rustiek interieur brengt uren pastelkleuren met een kunstmatig verouderd oppervlak of bel met schilderen. Niet minder organisch past het model in een metalen behuizing met gesmede accessoires.

Rococo, barok en rijk

Deze stijlen vereisen prachtige, rijkversierde horloges. De modellen die zijn ontworpen met goud, porselein, brons, kostbare houtsoorten en kristal zullen er organischer uitzien. Woonkamers, ingericht in deze stijlen, vaak vol met schilderijen. In dit geval kunt u de klok op het bureaublad beperken.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-2.jpeg">


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-12


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-13

retro

Deze stijl vereist niet-standaard accessoires. Het past goed bij horloges gemaakt in marmer, brons en zilver. Retro is moeilijk voorstelbaar zonder slanke vormen en een chique inrichting.

Wandmontage grote originele klok voor de woonkamer in retro-stijl is een van de beste oplossingen. Organisch zal kijken en antieke horloges of kunstmatig verouderde modellen die de gekozen stijl uit het verleden weergeven.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-14


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-15


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-16

Uren en samenstellingswetten

Om de klok in de woonkamer op te vangen is de ideale ruimte boven de open haard, tafel en bank. Het belangrijkste is dat het geselecteerde wandoppervlak niet wordt overladen met een ander decor. Met een wandklok zien kleine foto's of foto's er goed uit.

Een grote rol speelt de grootte van de kamer. In een grote ruimte gaat een kleine klok gemakkelijk verloren. Als je ze aan andere elementen hebt toegevoegd, kun je de schaal van de compositie vergroten, maar het is belangrijk om het niet te overdrijven, anders zal het resultaat de ogen irriteren, dus de beste optie is een grote klok. Massieve modellen zien er heel indrukwekkend uit in combinatie met een tv of een open haard. Zelfs als de ruimte klein is, kunt u een kans wagen door een model met indrukwekkende afmetingen te bestellen. Met zulke uren en de kamer zal meer lijken.

Het wordt aanbevolen om de locatie van het horloge te bepalen voordat het wordt gekocht. Dit vergemakkelijkt het selectieproces. Tarief, aangezien het geselecteerde model in het voorgestelde interieur van de woonkamer zal kijken, is het mogelijk in een grafische editor.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-17


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-18


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-19

Hoe de klok in het originele element van het decor te veranderen?

Ongebruikelijke klokken kunnen niet alleen de woonkamer versieren, maar brengen ook individuele dynamiek. Er zijn verschillende eenvoudige technieken om dit effect te bereiken.

De combinatie van meerdere uren in één ruimte is een van de nieuwste ideeën. Het is niet voor iedereen geschikt, maar als je een filosofische betekenis in zo'n compositie steekt, kan het resultaat indrukwekkend zijn. Er zijn geen speciale regels hier. Horloges kunnen variëren in grootte en ontwerp, asymmetrisch of in één rij. De achtergrond voor een dergelijke compositie kan een contrastmuur zijn.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-20


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-21


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-3.jpeg">

Horloges van geïmproviseerde middelen. Als je een klokmechanisme en fantasie hebt, kun je van alles een wandklok maken: van plastic lepels en gehaakte servetten tot een fietswiel en schelpen verzameld tijdens de vakantie. Alles wat nodig is voor de implementatie van een dergelijk idee:

  • uurwerk;
  • uur- en minutenwijzers (u kunt de oude klok nemen of zelf maken);
  • decoratieve basis.

Zelfs een klassiek model dat niet opvallen is gemakkelijk om te zetten in een exclusief ding met een lichte gebreide cover.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-22


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-23


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-24

Klok met fotolijsten

Ze kunnen met uw eigen handen worden gemaakt of in afgewerkte vorm worden gekocht. Om zelf zo'n klok te bouwen, voldoende uurwerk met pijlen en 12 foto's in het kader. Als u zich meer aangetrokken voelt tot de voltooide versie, let dan op de voorbeelden waarin de foto's elkaar op een bepaald moment kunnen vervangen.

Straatklok

Ze kunnen gestileerd worden of de echte straatklok zijn. Maar houd er rekening mee, hoe meer verschillende kleuren in de woonkamer, hoe minder kleuren er in het ontwerp van horloges moeten zitten. Wees niet bang om te experimenteren, zo'n onverwacht iets zal een gevoel van vrijheid in je interieur brengen.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-25


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-26


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-27

Imitatie uren

De klok kan worden geïmiteerd in een muurapplicatie of patroon. Met hetzelfde doel gebruiken moderne ontwerpers meubels in de vorm van een klok. Zelfs een klein rond venster met een geschikt glas-in-loodraam kan deze rol aan.

Wandklokken zijn een veelzijdig decoratief element dat met de juiste aanpak elke kamer kan transformeren. Het is vooral belangrijk om de juiste klok voor de woonkamer te kiezen, want dit is een plek om de aantrekkelijkste accessoires in huis te demonstreren.


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-28


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-29


kak-ispolzovat-nastennie-chasi-v-interere-gostinoj-33-foto-30

Bekijk de video: De Schotse Hooglanden ontdekken. . van A tot Z ;- (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send