Thuis en stijl

Typen en voordelen van de stoel Poeng (25 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Het interieur van de woonkamer is moeilijk voorstelbaar zonder een comfortabele en functionele stoel. De Poeng-fauteuil, te herkennen aan de kromming van de U-vormige poten, is erg populair: hij is gemakkelijk af te lezen, te ontspannen voor de tv, tijd door te brengen aan de computer of gewoon een kopje thee te drinken. Dit type fauteuil heeft een aantal voor- en nadelen en een breed scala aan kleuren en modellen zorgt ervoor dat het in elke stijl past.


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-2


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-3


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-4


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-5

Ontwerpkenmerken

Poeng-stoel kan fragiel en onstabiel lijken door het ontbreken van achterpoten. Kwaliteitsmodellen zijn echter bestand tegen een aanzienlijk gewicht. Het ontwerp kenmerk is de achterkant, die idealiter de contouren van het lichaam volgt, wat een goed orthopedisch effect geeft.


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-6


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-7

Meestal is het frame gemaakt van gelijmd fineer, waardoor u de gewenste vorm krijgt, met alleen natuurlijke materialen. Het werkstuk wordt in de gewenste positie gefixeerd, waarna het wordt bewerkt met een speciale verbinding die de elasticiteit ervan verhoogt.


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-8


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-9


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-10

Voor- en nadelen

Stoelen Poeng verscheen relatief recent op de markt, maar wist al populariteit te winnen bij liefhebbers van stijlvol en comfortabel meubilair. Dit komt door de aanzienlijke voordelen van dergelijke stoelen:

 • Een breed scala aan modellen. Stoelen Poeng zijn niet alleen beschikbaar in de klassieke versie. Je kunt modellen vinden met een draaiende basis, bedden en schommelen. Met de keuze van het ontwerp kunt u de stoel perfect in het interieur van de kinderkamer, woonkamer of kantoor passen.
 • Orthopedisch ontwerp. De belangrijkste reden voor de populariteit van de Poeng-stoel is het unieke ontwerp van de stoel, waarin u volledig kunt ontspannen. Rust in zo'n stoel ontlast de ruggengraat, wat belangrijk is na een dag hard werken.
 • Grote keuze aan kleuren en materialen. De markt biedt een enorme selectie van modellen met een ander frame en stoffering. Het frame is gemaakt van verschillende houtsoorten en de bekleding kan gemaakt zijn van echt en kunstleer, evenals textiel van verschillende kleuren en kwaliteiten.
 • De aanwezigheid van een extra voetsteun. Sommige modellen van Poeng-stoelen hebben een kruk, die kan worden gebruikt als standaard voor uw voeten. Hierdoor kunt u zo comfortabel mogelijk ontspannen.
 • Ecologische zuiverheid. Het frame van de stoel is gemaakt van natuurlijke materialen, dus dit meubilair kan zelfs in de kinderkamer worden gebruikt.
 • Gemak van zorg. Covers van de stoel kunnen eenvoudig worden verwijderd en gewassen. De meeste fabrikanten bieden afneembare hoezen waarmee u het uiterlijk van de stoel kunt verversen met minimale investeringen.
 • Betaalbare kosten. Een breed scala aan modellen ontworpen voor mensen met verschillende financiële mogelijkheden. Tegelijkertijd zijn de initiële kosten van de modellen laag.


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-11


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-12


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-13

Er zijn praktisch geen nadelen aan dergelijke stoelen. Het belangrijkste ding om kwaliteitsmodellen van betrouwbare fabrikanten te kiezen. Het kan echter voor grote mensen lijken dat gebogen structuren hun gewicht niet kunnen weerstaan, dus het is moeilijk voor hen om volledig te ontspannen, maar na een bepaalde tijd gaat deze sensatie verloren.

Soorten stoelen Poeng

Naast het klassieke ontwerp van de stoel Poeng zijn er nog andere comfortabele modellen. De meest populaire zijn:

 • Schommelstoel Poeng. Een kenmerk van het model is de aanwezigheid van brede lopers. Hiermee kunt u de ruggengraat ontspannen en creëert u een gevoel van comfort en gemak.
 • Stoel op een roterende standaard. Geschikt als een computerstoel op kantoor of thuis. In plaats van benen heeft een ronde brede metalen basis.
 • Het bed Een model waarmee u volledig kunt ontspannen. Extra achterpoten maken de structuur duurzaam en betrouwbaar, en de matras heeft een hoge zachtheid en dikte.
 • Fauteuils met extra krukken. Gebruikt als een voetsteun. Laat uw rug volledig ontspannen. Aanbevolen voor zogende vrouwen, ouderen en iedereen die droomt van een goede nachtrust.

De keuze van het type stoel Poeng hangt af van persoonlijke voorkeuren, het ontwerp van de kamer en het doel van dit meubelstuk.


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-14


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-15

Fabrikanten bieden en modellen van stoelen Poeng voor kinderen. Ze verschillen van volwassen modellen, niet alleen qua grootte, maar ook in felle kleuren en de vorm van de stoel. Kindermodellen hebben een klein gewicht, waardoor de baby het zelfstandig naar een geschikte plaats kan verplaatsen. De speciale vorm van de benen minimaliseert de kans dat de stoel omvalt, waardoor het veilig is voor zelfs de jongste kinderen. De veiligheid van de constructie wordt verzekerd door de afwezigheid van metalen onderdelen.


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-17


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-18


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-20


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-21


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-22

De Poeng-stoel is een modern, praktisch, origineel en comfortabel meubelstuk. Het zal een waardige plaats in het interieur van elke kamer innemen en zal een favoriete vakantieplek worden voor alle gezinsleden, en het gebruik van natuurlijke materialen garandeert de veiligheid van het product, zelfs voor de jongste familieleden.


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-23


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-24


vidi-i-preimushestva-kresla-poeng-25-foto-25

Pin
Send
Share
Send
Send