Thuis en stijl

Siding under the beam - een ongelooflijk mooi ontwerp van de gevels van huizen (25 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Onlangs is een breed scala aan bouwmaterialen gepresenteerd op de markt voor bouwmaterialen. Elk van hen heeft zijn eigen esthetische en technische kenmerken, maar zijsporen is tegenwoordig vooral populair. We zullen erover praten in dit artikel.

U wist bijvoorbeeld dat er verschillende variëteiten zijn, waarvan vinyl en metaal het meest populair zijn onder een bar, maar dit is slechts een klein deel van wat vandaag zal worden behandeld.


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-2

Types en variëteiten

Siding - stabiel, duurzaam en mooi materiaal. En zoals eerder vermeld, imiteert het uiterlijk een houten balk. Tegenwoordig zijn er een groot aantal variëteiten.

Vinyl opruimen onder een bar

Onlangs wordt hij beschouwd als de meest populaire op de markt van bouwmaterialen voor voering. Deze keuze wordt vooral vaak gemaakt door de eigenaren van grote buitenhuizen. Betrouwbaarheid, ongeëvenaarde kwaliteit, lage kosten en weerstand tegen de negatieve effecten van de omgeving - dit is slechts een kleine lijst met de positieve eigenschappen van deze beplating.

Vinyl opruimen onder een bar in aanvulling op zijn onmiddellijke functie zal ook de rol van isolatie vervullen. Bovendien kan het gebruik ervan het uiterlijk aanzienlijk verbeteren. Het materiaal dat een houten bar imiteert, ziet er heel respectabel en statig uit. En ondanks het grote aantal duidelijke voordelen, kost het afwerken van het huis met gevelbekleding heel weinig. Na al het nodige werk gedaan te hebben en de installatie een keer gemaakt te hebben, zult u de vervanging van de afwerking al decennia lang vergeten.


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-5


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-6


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-7

Wat betreft de installatie, installatie van opruimen onder het hout verschilt vrij eenvoudige technologie. Je hoeft alleen maar een paar video's te bekijken en artikelen te lezen die volledige informatie geven, en zie zelf hoe gemakkelijk het hele proces van het versieren van de buitenkant van het huis gaat. Overigens is het mogelijk om dit werk op elk moment van het jaar uit te voeren, en het doet er niet toe of u een gevel maakt voor een oud landhuis of een nieuw gebouwd hoogbouwhuis.

Als u begrijpt dat gevelbekleding niet genoeg zal zijn, kunt u extra materialen voor woningisolatie kopen. Het moet ook worden opgemerkt dat het vrij eenvoudig en praktisch is. Het vereist geen speciale zorg, omdat elke verontreiniging gemakkelijk kan worden verwijderd met een natte doek gedrenkt in een sopje.

Samenvattend al het bovenstaande, vinyl gevelbeplating voor imitatiehout heeft vrijwel geen nadelen. Misschien is dit het geheim van de populariteit van dit soort materialen voor buitendecoratie.


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-8


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-9


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-10

Metalen gevelbeplating (metalen gevelbeplating)

Zoals je al hebt geraden, is dit type een metalen plaat, die een blokhut of houthout imiteert. Het is een uitstekend alternatief voor de wandpanelen die ons al bekend zijn, of voor zo'n dure houten afwerking.

Het afwerken van gevelbekleding onder een metalen staaf heeft verschillende voordelen met de bijna volledige afwezigheid van gebreken. Het wordt bijvoorbeeld gekenmerkt door hoge mate van weerstand tegen veranderingen in de omgevingstemperatuur. Dit soort beplating is zeer duurzaam en betrouwbaar. Sommige fabrikanten geven een garantie dat het metaal dat onder het hout wordt aangebracht, de eigenaren van het huis meer dan vijftig jaar kan dienen. Inderdaad, na 20-30 jaar is het onmogelijk om gebreken aan de gevel te vinden, en de kleur in deze tijd vervaagt niet.

Veel kopers, die de voorkeur geven aan deze soort, zijn bezorgd dat het na verschillende seizoenen zal worden verteerd door corrosie. Dit is een denkfout. Fabrikanten leggen altijd een speciale tool op het oppervlak van vellen die de negatieve effecten van langdurige interactie met vocht voorkomt.


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-11


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-12


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-13

Houten gevelbekleding is in staat tot zelfreiniging. Door het afgeronde oppervlak van de stammen, stroomt het vocht samen met het vuil naar de grond, waardoor het fineer schoon en goed verzorgd blijft. Overigens gebruiken sommige mensen dit materiaal voor interieurdecoratie. Bijzonder spectaculaire aparte ruimtes, versierd met witte gevelbeplating.

Wat de installatie betreft, zijn er verschillende functies. Als je al het werk met je eigen handen wilt doen, wees dan niet bang en maak je geen zorgen over het ruïneren van meerdere panelen. Het bevestigingssysteem is eenvoudig en duidelijk, zelfs voor degenen die ver van constructie zijn. Het heeft zelfs geen helpers nodig. Platen zijn lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Kleine stukjes hout kunnen als een lat worden gebruikt, maar bij vakkundig gebruik van het materiaal hebben kloppen mogelijk geen extra bescherming nodig.

Alle werkzaamheden moeten van boven naar beneden worden uitgevoerd. Beveilig de startbalk en start het proces. Gebruik zelftappende schroeven, maak het eerste paneel vast en installeer het eb.


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-14


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-15


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-17


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-18


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-19

Opruimen van L-hout

De productie van een dergelijk afwerkingsmateriaal werd onlangs op het grondgebied van Rusland gelanceerd, dus de meeste van onze landgenoten weten het niet eens. In de meeste gevallen wordt het gebruikt voor het opbergen van de dakoverstek en gevelisolatie. Dit fineer imiteert perfect een houten wand en creëert een unieke look voor een chalet.


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-20


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-21


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-22

Wat is beter: een boom of de imitatie ervan?

Veel vastgoedeigenaren vragen zich vaak af: om een ​​huis te kappen met natuurlijk hout of om materialen te gebruiken die hout van buiten imiteren? De specialisten, die al lange tijd met bouwen bezig zijn, hebben een simpel antwoord: als het huis is gebouwd van hout, dan is het het beste om dunne planken te gebruiken die hout imiteren, maar voor gebouwen van steen is het beter om een ​​fineer van hoge kwaliteit gevelbeplating te presenteren.

Samenvattend al het bovenstaande, zou ik willen zeggen dat de buitenbekleding van huizen van gevelbekleding misschien de beste oplossing is voor diegenen die er de voorkeur aan geven al het nodige te doen voor een lange tijd. En zorg ervoor dat een dergelijke huid niet tien jaar zal duren om de originele felle schaduw te behouden.


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-23


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-24


sajding-pod-brus-neveroyatno-krasivoe-oformlenie-fasadov-domov-25-foto-25

Pin
Send
Share
Send
Send