Thuis en stijl

Wit en zwart glanzend laminaat in het interieur (22 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Om het gewenste resultaat bij het ontwerp van het interieur te bereiken, is het niet alleen noodzakelijk om het materiaal voor afwerking op de juiste manier te selecteren, maar ook om de optimale variant van de vloerbedekking te gebruiken, die qua uiterlijk en kleur geschikt zal zijn. Door toepassing van zwart of wit glanzend laminaat verkrijgt de kamer een trendy ontwerp. Lichte en donkere kleuren worden vaak gebruikt in het interieur, maar voordat u besluit laminaat in zwart of wit te leggen, moet u weten in welke gevallen deze vloerbedekkingen het meest geschikt zijn en welke functies zij hebben.


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-2

Beschikt over glanzend laminaat

De gewilde vloer is een glanzend laminaat van klasse 33, dat dankzij de eigenschappen en kenmerken erkenning heeft gekregen van de consument en een breed scala aan toepassingen. Een speciale plaats tussen alle soorten decoratief materiaal zijn producten, gepresenteerd in lichte en donkere tinten.

De aanwezigheid van glans op het oppervlak van het laminaat heeft zijn eigen classificatie, die wordt bepaald door verschillende criteria:

 • De glansgraad - de gebruikelijke en hoge met een spiegeleffect. De vloerbedekking met de gebruikelijke glans toont alleen wanneer zonlicht op het oppervlak valt. De verhoogde graad van glanzende deklaag kan voorwerpen weerspiegelen die zich in de ruimte bevinden en niet noodzakelijk in daglicht, kunstlicht is genoeg. De tweede optie heeft verbeterde eigenschappen en is duurder.
 • Lamellenparameters - standaard en ingekort, tegels op tegelvloer na. Elk type heeft zijn voordelen en is geschikt voor bijna alle kamers. Verkorte lamellen zijn de ideale oplossing voor het creëren van een vloer in de keuken, in de gang, badkamer, kleine kamer.
 • Het ontwerp van de lamellen - de aanwezigheid of afwezigheid van afschuining, zodat u het juiste uiterlijk van de vloerbedekking kunt creëren, bijvoorbeeld imitatie van keramische vloertegels.
 • Kleur oplossingen. Populariteit won de vloer in witte en zwarte kleuren, waarop geen strepen en vlekken zijn. Deze eigenschap van het materiaal maakt het uniek.

De glanzende vloer is geschikt voor gebouwen in woningen, appartementen en kantoren, voor restaurants en boetieks, schoonheidssalons, tentoonstellingshallen, waar u individuele elementen in de omringende ruimte moet benadrukken of benadrukken, om elegantie en luxe toe te voegen. Het spiegeloppervlak zelf is een extra lichtbron, dus het is zeer functioneel in donkere kamers.

Laminaat met een glanzend oppervlak heeft de volgende voordelen:

 • Hoog vermogen om vocht te weerstaan, waardoor de vloer vochtbestendig is, wat betekent dat het met succes kan worden gebruikt in de badkamer, badkamer en in de keuken.
 • Goede weerstand tegen hoge temperaturen. Het materiaal is bestand tegen een directe blootstelling aan vuur voor een korte tijd, zodat het gemakkelijk kan fungeren als een decoratieve coating in de "warme vloer" -systemen.
 • Bestand tegen mechanische belasting en slijtage. Ondanks het feit dat de coating een perfect glad spiegeloppervlak heeft, is het niet nodig om voorzichtig te lopen, uit angst om sporen en krassen achter te laten.
 • Geen glad oppervlak, dat zorgt voor veiligheid. Het creëren van een dergelijke coating gebeurt niet door polijsten, maar door in de decoratieve toplaag een speciaal acrylmateriaal te introduceren dat een glanzende laag vormt.
 • Ecologisch en esthetisch - een glad oppervlak absorbeert praktisch geen vuil, en de mogelijkheid van de vorming van schimmels en schimmels is ook uitgesloten.

Bovendien is een gelakte vloer eenvoudig schoon te maken en vereist geen speciale zorg. Een dergelijke vloer is een echte vondst voor gezinnen met kleine kinderen, omdat de tekeningen die door 'beginnende kunstenaars' zijn gemaakt met viltstiften heel gemakkelijk te verwijderen zijn en er geen sporen meer van over zijn.

Manieren om glanzend laminaat in het interieur te gebruiken

Van bijzondere populariteit bij laminaatvloeren won laminaat van witte en zwarte kleur en het is deze tinten moet speciale aandacht worden gegeven bij het kiezen van kleuren voor een bepaalde kamer. Welke impact hebben ze op de interieurstijl?


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-5


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-6


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-7

Wit laminaat

Wit glanzend laminaat is opgenomen in de lijst van de meest trendy trends en onderscheidt zich duidelijk tussen andere vergelijkbare materialen voor de vloer. De voordelen van dergelijke vloeren zijn van onschatbare waarde bij het versieren van het terrein.

Vanwege de gladde en spiegelachtige textuur, evenals een verscheidenheid aan houtimitaties, past het glanzende lichte laminaat perfect in de interieurs gemaakt in moderne stijlen: hightech, klassiek en Japans, art deco en pop art, minimalisme en ethno, eco-design en country.

Er zijn verschillende voordelen van een witte glanzende vloer, die in de eerste plaats in aanmerking worden genomen bij het kiezen van een materiaal:

 • Meubelattributen vallen goed op het lichtoppervlak, waardoor het mogelijk is om de aandacht hierop te richten zonder extra inspanningen.
 • Alle items in de kamer worden weerspiegeld op het vloeroppervlak.
 • De ideale oplossing voor kleine ruimtes, omdat lichte tinten visueel de ruimte vergroten, waardoor de ruimte veel groter lijkt.

Witte vloer voor vernis is geschikt voor kamers met donkere muren en plafond. In een dergelijke combinatie verschijnt een contrast, maar de kamer wordt helderder. Monochroom is aanwezig in de combinatie van lichte seks- en meubelkenmerken, maar met deze optie kunt u delicate interieurs maken.


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-8


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-9


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-10

Zwart laminaat

Niet iedereen thuis of in het appartement besluit om zwart glanzend materiaal voor de vloer te gebruiken, maar door de moderne benadering van het interieurontwerp kunnen we een heel donkere schaduw van de andere kant bekijken. Dergelijke vloeren worden meestal in de klassieke en avant-garde stijl gebruikt en zien er aantrekkelijk uit als er weinig meubelattributen in de kamer zijn. Bij het kiezen van een zwarte kleur moet speciale aandacht worden besteed aan de uniforme stijl van de vloerbedekking met muren en beschikbare voorwerpen.

Zwart glanzend laminaat in het interieur creëert een atmosfeer van stevigheid en stevigheid, maar tegelijkertijd helpt een dergelijke omgeving om comfortabel te focussen en te ontspannen. Er is een grote verscheidenheid aan kleuren die zijn geselecteerd voor een specifiek interieur.


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-11


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-12


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-13

Combinatie met andere soorten laminaat

De vloerbedekking van witte en zwarte tinten is perfect gecombineerd met andere analogen. Een speciale plaats in deze tandem is artistiek laminaat, dat nog niet zo lang geleden werd gebruikt om de vloer te ontwerpen. De originele en modieuze coating is bijzonder specifiek, waardoor de aandacht van ontwerpers er onmiddellijk op werd gevestigd. Met behulp van de artistieke vloer kunt u een interieur met unieke tekeningen maken en deze scheiden met contrasten - wit en zwart. Dit materiaal verwijst naar de budgetoptie en is beschikbaar voor de gemiddelde consument. Het ziet er visueel uit als een gelakt oppervlak.


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-14


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-15


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-17


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-18


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-19

Montagemethoden zijn ook verschillende, vloeren zien er indrukwekkend uit, waarbij geprefabriceerde segmenten worden toegepast in de vorm:

 • sockets;
 • modules;
 • Stoepranden.

U moet plannen hoe de vloer eruit zal zien in de kamer in de eerste fase van het maken van een project of voordat u de kamer gaat repareren. Het kiezen van de juiste kleur en artistieke versie van de vloer is de belangrijkste reden voor hoe uw humeur en welzijn zullen zijn tijdens uw verblijf in de kamer.

Het is noodzakelijk om de lijn te volgen, aangezien een overvloed aan wit en zwart kan leiden tot negatieve waarneming, dus voorzichtigheid is geboden in de hoeveelheid. Een overdaad aan licht creëert de illusie van een enorme ruimte waarin een persoon verloren is en zich niet beschermd voelt. In een overdreven donkere kamer kan een deprimerende toestand ontstaan ​​en men wil gewoon uit zo'n kamer ontsnappen. De keuze van glanzend laminaat is groot genoeg, zodat een compromisontwerpoplossing niet moeilijk te vinden is.


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto.png">


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-20


belij-i-chyornij-glyancevij-laminat-v-interere-22-foto-21

Pin
Send
Share
Send
Send