Thuis en stijl

Eiland comfort: badkamer

Pin
Send
Share
Send
Send


Interieurtrends vervangen elkaar natuurlijk niet zo snel als in de wereld van de mode-industrie, maar desondanks zijn interieurontwerpen ook onderhevig aan modetrends. Natuurlijk is het niet geschikt om elk jaar reparaties uit te voeren in het appartement, maar door enkele details te veranderen, kunt u het ontwerp van elke kamer, inclusief de badkamer, drastisch veranderen. Een badkamer is niet de belangrijkste en belangrijkste plek in een appartement, maar veel mensen besteden veel tijd aan waterprocedures en waarom niet in een comfortabele, mooie en gezellige sfeer? Dus hoe maak je een eiland van comfort uit deze kamer zonder enorme bedragen te besteden aan kardinale reparaties?

Eerst moet je begrijpen dat hoe neutraler de muren van je badkamer (lichte verf of gewone tegels), des te gemakkelijker en gemakkelijker het is om de kamer aan te passen. Daarom, als je alleen een wereldwijde reparatie plant, ben je op zoek naar keramische tegels, we raden aan naar witte kleuren te kijken.

De populariteit van de Scandinavische stijl in het interieur wint immers aan kracht. Dit wordt verklaard door het feit dat de witte kleur universeel is en idealiter gecombineerd met andere kleuren, waardoor de ruimte visueel wordt vergroot. Bovendien verpersoonlijkt wit de zuiverheid, vrijheid en het verlangen naar licht. Het interieur in zo'n kleur is zeer gemakkelijk aan te vullen met verschillende interessante details en verslaat gemakkelijk deze of die stijl.

Maar als de muren van uw badkamer niet wit zijn en er op dit moment geen mogelijkheden zijn om ze te maken, dan kunnen douchegordijnen een alternatief voor een witte muur zijn. Jaloezieën zijn groot genoeg en kunnen de gebreken van het interieur verbergen. De heldere kleuren van de gordijnen zullen een beetje licht toevoegen aan de kamer en de ruimte uitbreiden. Als zwart-wit een beetje saai voor je lijkt, kun je een gordijn kiezen met een onopvallend patroon in een bloem of patroon. Zoek het juiste gordijn op de site wildberries. De winkel heeft een breed scala aan producten tegen betaalbare prijzen. Daarom kunt u twee of meer gordijnen kopen om hun stemming te veranderen.

Voeg comfort toe aan uw badkamer en elke ochtend begint met een goed humeur! Deze taak is perfect bestand tegen heel gewone tapijten. Net als de douchegordijnen lijken ze een klein detail, maar ze kunnen het gevoel van ruimte radicaal veranderen, en het toevoegen aan gezelligheid, stijl en een helder accent. En dit alles - voor een klein budget. Als u een strandsfeer wilt creëren, zou een reeks tapijten met het beeld van zand, zeesterren en azuurblauwe golven een uitstekende optie zijn. Deze tapijten in verschillende variaties zijn te vinden in de online winkel bonprix.ru. Het grote pluspunt is dat elk model in 7 maten wordt gepresenteerd. U kunt de mat van de gewenste kleur kiezen in de maat die bij u past, waardoor uw badkamer snel, gemakkelijk en met een zeer laag budget wordt getransformeerd. En zodat het interieur van de badkamer harmonieus en in dezelfde stijl leek, kunt u in dezelfde winkel het decor voor de badkamer kiezen. Het voortzetten van het strandthema, een kandelaar in de vorm van een fles of een wandlamp in de vorm van een anker zijn bijvoorbeeld ideaal voor een badkamer.

In bonprix hebben we ook bijpassende sets handdoeken gevonden - met dergelijke stijlvolle accessoires wordt uw badkamer voltooid volgens de laatste trends in de binnenwereld.

We hadden het over textiel voor de badkamer, laten we nu eens kijken naar functioneel meubilair. In plaats van de gebruikelijke saaie badkamerkasten kwamen stijlvolle en praktische stellingen in zwang. Ze kunnen gemaakt zijn van natuurlijk hout, bamboe, metaal of plastic van verschillende grootte en met verschillende aantallen planken en dwarsbalken. Zelfs voor de kleinste badkamer, kunt u een klein en ruim hoekrek ophalen. In de schappen kunt u schoon linnengoed of badaccessoires in manden bewaren, of u kunt eenvoudig een thematisch decor maken (kaarsen, beeldjes, foto's in kaders, enz.). Op de dwarsbalken kunt u handdoeken plaatsen waar ze snel kunnen drogen. Planken en planken zijn comfortabel en functioneel meubilair dat de badkamer een moderne, stijlvolle uitstraling geeft.

Bekijk de video: Te koop: Eiland 38a in Zwolle (Juli- 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send