Thuis en stijl

Nautische stijl voor kinderen: opties en professioneel advies (53 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Als je nadenkt over het ontwerp van een kinderkamer in een nautische stijl, is het niet nodig om het geslacht van het kind op de voorgrond te plaatsen: zowel jongens als meisjes zullen blij zijn met dit ontwerp, als het juist is om de kamer te plaatsen en niet te overdrijven met accessoires. Er zijn geen beperkingen op leeftijd: pasgeborenen, kleuters, adolescenten zullen in staat zijn om te rusten en zich te ontwikkelen binnen deze muren, en ze geleidelijk uit te rusten naar hun eigen interesses.

Tegenwoordig wijkt een kind in een nautische stijl af van de normen van het afgelopen decennium: het is beter om donker hout, grote voorwerpen van het scheepsinterieur, massieve stuurwielen en netten achter te laten. Om in de toekomst het opstellen van het project te vergemakkelijken, moet u een van de 3 win-winoplossingen gebruiken die volledig in de nieuwe designtrends passen.


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto.jpeg">


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-2


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-3


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-4


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-5

Meubilair voor jongens in de basis- en schoolleeftijd zal hier geschikt zijn. De karakteristieke kenmerken zijn gepolijste houten oppervlakken, de lichte aanwezigheid van rode, witte en blauwe kleuren (ze mogen niet de overhand hebben, we hebben alleen doordachte accenten in gedachten). Als belangrijkste thematische accessoire kun je één ding kiezen: de elementen van de scheepsuitrusting, een vlag, gestileerde zeilen, een anker.

De sfeer van het kusthuisje

Dit is een meer universeel model, dat geen leeftijdsgrens kent. De hoofdregel is om overal in lichte tinten te werken, waardoor het mogelijk is om zelfs die kamers te verslaan die niet over een overvloed aan natuurlijk licht beschikken. In een dergelijke atmosfeer zal het comfortabel zijn voor zowel jongens als meisjes, naarmate ze ouder worden, zal de zone veranderen - nieuwe meubels zullen verschijnen, speelgoed zal plaatsmaken voor hobby's en boeken.

Belangrijkste kenmerken:

  • het gebruik van texturen, gedecoreerd op de manier die in de zon is vervaagd, met name voor hout - het is van daaruit dat kindermeubels zijn gemaakt in een maritieme stijl;
  • alle meubels moeten traditionele, eenvoudige vormen hebben;
  • Het is wenselijk om tinten blauw en blauw in het kleurenschema op te nemen, maar u mag binnen dit bereik geen enthousiaste muren, vloeren en plafonds decoreren - laat ze alleen convexe oppervlakken bedekken die een functionele belasting hebben.

Linnen en katoenen textiel zorgen voor de gezelligheid die inherent is aan de kusthut, bamboe gordijnen helpen om de kamer leeg te maken, ruimer te maken.


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-2.jpeg">


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-8


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-9


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-10


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-11


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-12


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-14


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-15

Op het strand het hele jaar door

Dit onderwerp is relevant voor kinderen tot 10 jaar. Een humoristische, leuke beslissing gebaseerd op onopvallende blauwe tinten in de afwerking, natuurlijke materialen en kleuren passen hier beter dan ooit. Een slaapplaats kan worden gemaakt van rotan, een tapijt in kinderkamerstijl naar de kinderkamer is beter om uit sisal te kiezen. Strandstemming kan ook worden uitgedrukt in een smaller thema - een Hawaïaans resort, surfen.

Uniforme stijl en neutraal gamma

Om de ruimte er dynamisch en tegelijkertijd praktisch uit te laten zien, moet u attributen uit verschillende delen van het zeethema niet in één interieur combineren. Versluier bijvoorbeeld niet een geïmproviseerde hut van een schip met een verzameling koralen en schelpen, overbelast de sfeer van een kusthuisje met interieurartikelen gemaakt van donker gelakt hout.

Modieus behang in maritieme stijl voor een kinderkamer ziet eruit als een licht monochroom oppervlak - dit is een canvas voor het toekomstige interieur. Tegen de achtergrond van beige en witte tonaliteiten, elementen met een ontwerp zoals een vest zien er geweldig uit, deze basis neutraliseert de kou die inherent is aan het blauwe spectrum.

Rustige afwerking en klassieke meubelopties worden gemakkelijk in de nautische stijl gespeeld door authentieke accessoires en textiel toe te voegen. Een kleurrijke foto aan de muur, gestreepte kussens, een kist voor speelgoed, een compact gestreept tapijt zijn interessante accenten die snel kunnen worden vervangen wanneer het kind opgroeit om andere hobby's te krijgen.


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-16


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-3.jpeg">


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-17


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-18


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-19


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-20


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-21


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-22


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-23

Ontwerp van de kwekerij in de nautische stijl: kleurcompatibiliteit

De kleurenkeuze is meestal gebaseerd op de regel: de traditionele blauwe en turquoise tinten voor deze richting moeten in harmonie zijn met een warmer palet - oranje, roze, rood, bruin, geel, beige. Als de ramen niet naar de zuidkant gaan, creëren deze kleuren de illusie van zonlicht.

Decor, decoratie, meubels, gordijnen voor de kinderkamer in een nautische stijl moeten worden geselecteerd die zijn gemaakt van natuurlijke basen. Ze helpen de indruk van een theaterlandschap te vermijden.

Als u witte en rode of witte en blauwe strepen wilt gebruiken, zullen ze zeker geschikt zijn als bestanddelen in andere afdrukken (met name in een kooi, zigzaggen) of als onafhankelijke accenten die geen groot gebied beslaan. Je moet de "vest" -muur niet voltooien - een dynamisch patroon "slik" alle andere decor, zal alle inspanningen teniet doen om het ontwerp op te stellen. Marine strip is echt geschikt op de beddensprei, beddengoed of op een klein kleed door de kinderen bed-schip.


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-24


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-25


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-26


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-28


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-29


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-30


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-31


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-32

Evenwicht in inrichting en accessoires

Een babybed hoeft niet per se het element te symboliseren - de klassieker is heel toepasselijk, het is genoeg om er thematisch textiel voor te kiezen. Modellen in vintage stijl, gemaakt van licht, gebleekt of vakkundig geschilderd hout, zullen zowel de mobiele student als de onvoorspelbare tiener aanspreken. Interessante variaties van meubels met rieten inzetstukken, extra latten, bekleding.

Decor moet met mate worden gebruikt: laat het klein zijn. De prioriteit is hoogwaardige, zelfvoorzienende producten, waarvan de betekenis niet wordt herhaald in andere onderwerpen. De netten die aan de muren hangen, maken de kamer dichter bij het restaurant dan bij de woning van de toekomstige navigator. Tafel, wandlampen kunnen worden versierd met een touw, touwen, maak ze in de vorm van een bel. De kroonluchter in maritieme stijl is vaak ontworpen als een stuurwiel, modellen van de klassieke vorm passen erin, versierd met bronzen afwerking, smeedstukken, stukken hout.

Als je accessoires met je eigen handen wilt maken, moet je touw aanleggen. Ze wikkelen ze zorgvuldig in met een autoband, krijgen een stijlvolle voetenbank, als we het blikje als basis nemen, krijgen we een comfortabele potloodhouder. Het touw zal dienen als een authentieke leuning voor open planken.


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-33


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-34


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-35


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-36


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-37


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-38


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-39


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-40


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-41

Het is gemakkelijk om kussens te naaien uit canvas, jute, linnen doek, om een ​​deken te versieren of om een ​​zacht hoofdeinde te vormen. De muren kunnen worden versierd met decoratieve zeilen met de initialen van de eigenaar van de kamer.

Zeestijl is een flexibele interne richting, waardoor u een gezellige sfeer in de kinderkamer kunt creëren en tegelijkertijd kunt bijdragen aan de ontwikkeling van het creatieve potentieel van het kind. Echter, bij het nastreven van scheepsonderdelen en vrede in de diepten van de oceaan, moeten we niet vergeten dat de slaapkamer een plaats is waar het kind zich veilig zal voelen, dus is het beter om het oppervlak in een kalm, warm palet te versieren, blauwe tonen en afbeeldingen van zeedieren aan textiel en accessoires achter te laten.


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-43


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-44


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto.png">


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-45


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-46


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-47


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-48


detskaya-v-morskom-stile-varianti-i-professionalnie-soveti-53-foto-49

Pin
Send
Share
Send
Send