Thuis en stijl

Transformatietafel voor geven en voor het huis (21 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Meubilair dat kan worden getransformeerd, is enorm populair geworden, niet alleen bij eigenaren van kleine woningen, maar ook bij eigenaren van ruime appartementen, die om verschillende redenen geïnteresseerd zijn in het redden van woonruimte. En hier zijn in de eerste plaats de opties met het gebruik van verschillende soorten transformatietabellen, waardoor u eenvoudig en snel het probleem van het optimaliseren van het gebruik van elke vierkante meter van elke kamer kunt oplossen.


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-2

Waar moet bij het kiezen van een specifiek model van een tafeltransformator rekening mee worden gehouden?

 1. Tafelformaat ingevouwen en uitgevouwen. De transformator moet er harmonieus en comfortabel uitzien in de ruimte waarvoor hij is bedoeld.
 2. Kleur en ontwerp. Hun keuze hangt volledig af van de smaak en voorkeuren van de koper, uiteraard bepaald, en het interieur, waarvan hij zal worden.
 3. Weergave van het mechanisme voor het vouwen en uitvouwen van de tafel: hoe eenvoudiger het is, hoe kleiner de kans op storingen en storingen.
 4. Kosten.
 5. Materiaalproductie (metaal, kunststof, spaanplaat, vezelplaat, massief hout, glas, keramiek).

Het aantal modellen van transformatietabellen is moeilijk te tellen en nog moeilijker om te beschrijven. De kleuren zijn ook zeer divers: zwart, wit en sonoma eiken. Er zijn zowel met glanzende tafelbladen als met matte degenen, dus het volgende is alleen informatie over een aantal van hen die constant in de vraag van consumenten zijn.

Koffietafel-transformator voor de woonkamer

Deze tafel is compatibel met elk interieur. Hiermee kunt u de eethoek selecteren, waarvan de behoefte kan ontstaan ​​bij aankomst van gasten. Eettafel voor het transformeren van koffie kan snel worden omgevormd tot een tafel met een groot tafelblad, waar voldoende ruimte is voor veel gerechten.

Koffietype "transformator" stelt u in staat om redelijkerwijs de vrije ruimte van het appartement te sparen door de eetkamer en hal te combineren. Zonder een klaptafel is het moeilijk om een ​​vakantiefeest in een kleine woonkamer te organiseren, want klaptafels hebben het voordeel dat het zeer mobiele structuren zijn: na afloop van het galadiner kan zo'n opklapbare tafel een tijdje worden gefold en verwijderd uit de woonkamer, waardoor er ruimte is voor dansen of spelen.


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-5


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-6


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-7

Transformatietafel voor keuken

Soms wordt een transformerende keukentafel gemaakt in de vorm van een schuiftafel gecombineerd met een vensterbank, maar meestal in de keuken vindt u aan de muur gemonteerde transformatietafels die, als ze niet worden omgevormd tot gewone keukentafels, eruitzien als een smalle plank of samenvloeien met oppervlak van de muur. Hun maten nadat ze zijn ontbonden, kunnen heel verschillend zijn. Ze kunnen er uitzien als hele kleine thee- of koffietafels voor één of twee personen, of zijn full-size keukentafels voor zes tot acht personen. Het bekleden van dergelijke tafels is meestal plastic wit, maar wordt soms gebruikt voor tafelbladen en glas. Deze ontwerpmethode voldoet het best aan de eisen van sanitaire voorzieningen en hygiëne, waarvan de naleving vooral belangrijk is in de keuken.


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-8


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-9


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-10

Conversieconsoletabel

Zo'n tafel kan een kleine tafel zijn, een standaard voor sommige items in de woonkamer en een toilettafel in de slaapkamer, en een koffie- of eettafel. Het kan ook worden gebruikt als een geautomatiseerde transformatietabel of een transformerende schrijftafel en kan zijn:

 • te bevestigen;
 • schuiven;
 • muur gemonteerd;
 • alleen staan.

Consoletafels hebben vaak lades voor het opbergen van accessoires of kleine items, dus ontwerpers proberen ervoor te zorgen dat de creatie die ze maken niet alleen compact is, maar ook maximaal gebruiksgemak biedt. De tafel-console kan bijvoorbeeld intrekbare vlakken hebben die hem in een eettafel van de gewenste grootte kunnen veranderen.


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-11


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-12


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-13

Ook consoletafels kunnen hebben:

 • spiegels;
 • planken;
 • backlight;
 • ornamenten in de vorm van decoratieve items.

In veel gevallen kunt u de hoogte ervan aanpassen. Ze kunnen glanzend en mat zijn en in kleur kunnen ze zwart zijn of een wenge transformatietafel of een andere kleur en textuur hebben, zoals bijvoorbeeld Sonoma-eik.

De tafel met roterende kubussen ziet er spectaculair uit. Deze vrij grote onderdelen, die kunnen worden gemaakt van hout of kunststof, maken het gemakkelijk om de geometrie van een dergelijke transformator te veranderen.

Het is gemakkelijk te gebruiken en een transformatietafel gebaseerd op modules die zowel met elkaar kunnen worden verbonden en aan elkaar kunnen worden vastgemaakt om laden en planken te vormen.

Schuiftafel met interne afdelingen die kunnen worden gebruikt om boeken, kranten en tijdschriften op te slaan.


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-19


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto.png">


stol-transformer-dlya-dachi-i-dlya-doma-21-foto-20

Tegenwoordig zijn er veel soorten transformatietabellen die kunnen worden gebruikt als:

 • eettafels;
 • salontafels;
 • toilettafels;
 • computer bureaus, etc.

Dergelijke meubels kunnen zowel in het appartement als in het land worden gebruikt. Er zijn ook opklaptafels voor kinderen voor het voeden van de jongste kinderen, met een stoel met een tafel vooraan, op een hoogte die handig is voor de moeder. En ongeacht het type prestaties kunnen de meeste transformatietabellen vandaag online worden gekocht zonder dat u uw huis hoeft te verlaten.

Vouwmodellen zijn gemakkelijk te vervoeren, omdat transformatietafels niet erg zwaar zijn, weinig ruimte nodig hebben. Ze zijn bijna onvervangbaar als het nodig is om evenementen in de natuur te organiseren, evenals buitenfeesten.

Pin
Send
Share
Send
Send