Thuis en stijl

Cadeaus voor doe-het-zelf 8 maart: ideeën die relevant zijn voor vrouwendag (54 foto's)

Pin
Send
Share
Send
Send


Iedereen weet dat de lente begint in maart. En laat deze maand wispelturig, onvoorspelbaar zijn, maar er zit iets goeds in. Bijvoorbeeld het feest van alle vrouwen. In de winkels op deze datum is alles gevuld met bloemen en chocolade, en op de planken zijn de hele piramides van champagne en snoepjes gebouwd.

U ziet echter dat u altijd een verrassing met de hand wilt creëren en iets buitengewoons wilt geven, gekookt vanuit het hart, daarom zullen geschenken voor 8 maart met uw eigen handen nooit de relevantie verliezen en zullen nooit die dozen chocolaatjes vervangen die op deze dag in winkels worden verkocht. Daarom bieden we u een aantal ongewone en soms praktische ideeën voor zelfgemaakte geschenken.


8


8-2


8-3


8-4


8-5


8-6

Wil je iets bijzonders? Een van de ideeën van een creatief geschenk is een fotocollage. Collega's voor een geschenk op 8 maart, met hun eigen handen, kunt u bijvoorbeeld verhalen maken van foto's. Iedereen kijkt graag naar de gezamenlijke foto's gemaakt op het werk. Op 8 maart zal oma de stamboom die je hebt gemaakt als een geschenk leuk vinden. Voor je tweede helft, je geliefde vriendin op 8 maart, als een geschenk met je eigen handen, is het mogelijk om een ​​hart te maken van je gezamenlijke fotokaarten.

Kinderen kunnen bijvoorbeeld een fotolijst bouwen met hun eigen en uw sterke punten. Als een optie kunt u niet een banaal frame recreëren, maar originele fotohouders en houders.

Een geweldig cadeau zou een kussen zijn, wat opnieuw uw gedeelde foto's zal zijn. Deze versie van het product is geschikt, bijvoorbeeld zijn geliefde vrouw. Vooral als je op een zachte, kleine foto van de trouwfoto afdrukt.


8-8


8-9


8-10


8-11


8-12

Papieren bloemen en zoete boeketten

Als die aardige dame, aan wie je een cadeau schenkt, dol bent op bloemen, kun je hier ook enkele originele opties bedenken. We maken bijvoorbeeld cadeau voor 8 maart met onze eigen handen in de vorm van een buitengewoon boeket. Je kunt inpakpapier doen, bijvoorbeeld snoep of zelfs knuffels.

Veel donoren stoppen graag hun keuze op potplanten. Dit is natuurlijk geen heel origineel geschenk, maar als je het decoreert met ambachtelijk papier of een stuk stof, krijgt de plant een heel ander uiterlijk. Voeg hier een tag toe met een wens en je cadeau is klaar!

Trouwens, de laatste tijd zijn overdekte bloemen in mokken bijzonder populair geworden. Transplanteer de sleutelbloem in het theepaar en je mooie geschenk voor 8 maart is klaar!

Een cadeau voor een vriend nodig op 8 maart? Is ze een liefhebber van alle "chocolade en marmelade"? In haar tas in een geheime zak is altijd een paar snoepjes? Stel dan stoer een snoepje klaar! Nee? Overweeg vervolgens de ideeën van huidige geschenken verder.


8-13


8-14


8-15


8-16


8-17


8-18


8.jpeg">


8-19


8-20


8-21

We zijn omringd door warmte en zorg.

Als je houdt van en weet hoe je moet naaien en breien, kun je een feeststemming creëren met behulp van interessante en functionele huishoudelijke apparaten. Dus, bijvoorbeeld, als u echt weet hoe u een naald in uw handen moet houden, dan zal het niet moeilijk voor u zijn om iets simultaan warm en nuttig voor het huis te naaien - bijvoorbeeld, nagels met een veermotief of schort gemaakt in de favoriete kleur van de dames.

Als je je fantasie wilt laten zien en een geschenk wilt geven, kan dit zelfs voor diegenen die niet de vaardigheid hebben om te naaien en te breien. U kunt bijvoorbeeld een basismodel kopen en het omwikkelen met een doek, papier, kralen of zelfs kant. Je kunt ook gewoon een mooie vaas kopen en als accessoire een mooi kanten servet eraan vastknopen.


8-22


8-23


8-24


8-25


8-26


8-27

Lieve en schattige ansichtkaarten

Uiteraard gaat geen vrouwenvakantie voorbij zonder een zo belangrijk moment als ansichtkaarten voor 8 maart. Je kunt kinderen altijd naar dit proces trekken, omdat ze graag ongewone dingen uit papier maken!

Als alternatief kunt u volumetrische kaarten met uw eigen handen maken met papieren bloemen. De benodigde materialen voor het maken van een cadeau van dit type zijn altijd bij de hand. Zulke groeten met drop-down harten, cakes en papieren bloemen worden popart-ansichtkaarten genoemd. Als je alles goed doet, duurt de productie niet langer dan 10-15 minuten.


8-28


8-29


8-30


8-31


8-32


8-33


8-34


8-35


8-36


8-37

Aangename verrassingen voor het dichtst in de buurt

Welke geschenken voor kleine en volwassen meisjes op 8 maart kunnen met je eigen handen worden bereid? U kunt bijvoorbeeld een groot kantoor upgraden, waarbij schoolmeisjes nooit overbodig zijn. Verschillende kalenders en notitieboeken met verschillende landen en thuisfoto's zijn een geweldige optie voor zowel schoolmeisjes als werknemers. Het kan ook een geweldig cadeau zijn voor de leraar op 8 maart met je eigen handen. Je kunt ook acrylverf, een mooie mok kopen en er een ongewoon ornament of een koele inscriptie op doen. En je kunt een sprookje "kleding" maken voor de beker, die niet alleen de beker zal opwarmen, maar ook de eigenaar met zijn warmte. Armbanden die met hun eigen handen zijn geweven, zijn een geweldige optie. Het kunnen bijvoorbeeld versieringen zijn van grote kralen, van verschillende satijnen linten of van kralen en linten op hetzelfde moment.


8-38


8-39


8-40


8-41


8-42

Wat kun je nog meer een aardige dame geven?

We hebben al de interessantste geschenkenopties bekeken, maar hier volgen nog enkele ideeën. Een interessante optie is een handgemaakte tas. Ook ambachten gemaakt van vilt zullen altijd relevant zijn, want voor handwerk is dit materiaal een echte luxe, het is zo kneedbaar en gemakkelijk. Met behulp van dit materiaal kunt u bijvoorbeeld een stand houden onder de theepot of beker, brillenkoffers, tablets en zelfs potloodkoffers. Dit laatste zal een bijzonder goed cadeau zijn voor studenten. Ook gemaakt van vilt zal een geweldige optie zijn, niet alleen praktische dingen, maar ook decoratief - bijvoorbeeld een boeket bloemen, dat heel nuttig kan zijn voor deze vakantie.


8-43


8-44


8-45


8-46


8-47


8-48


8-49

Aangenaam snoep en niet alleen

Het is geen geheim dat bijna alle dames blij zijn met snoep en daarom kunnen snoepjes op 8 maart worden voorbereid. Natuurlijk is het gemakkelijk voor diegenen die al professioneel bezig zijn met banketbakkerswerk en gemakkelijk een heerlijke cake of cakereeks kunnen bakken op 8 maart. Maar hoe zit het met degenen die alleen basiskennis hebben?

Je kunt ook iets van een klassieke keuken maken, bijvoorbeeld apfelstrudel of worteltaart. Vergeet niet om het te sprenkelen met suikerwerk en versier met knutselpapier en satijnen lint.

Dus nu moet je besloten hebben wat je als een geschenk kunt kiezen. Mee eens dat zo'n verrassing veel zuiniger is dan wat er in de winkel wordt gekocht, en de hitte erin is veel meer.


8-50


8-51


8-52Pin
Send
Share
Send
Send